Lyst å bli fosterhjem?

Vil du bli fosterhjem

Vi har vært fosterhjem for Dyrebeskyttelsen i Trondheim siden oktober 201o, og har ikke angret en dag på at vi valgte å bli det. Ingenting føles bedre enn å få være med å gi hjemløse dyr en ny sjangse her i livet. Veldig mange tenker at de ikke kan bli fosterhjem fordi de tror de ikke vil greie å si adjø når katten blir omplassert. Og det  forstår jeg godt! For ja, det er innmari trist når de reiser, jeg har grått mine tapre tårer hver eneste gang noen har reist. Men man velger å fokusere på at når noen reiser kan man igjen hjelpe en ny hjemløs katt som trenger kjærlighet og omsorg, det gjør at det blir verdt det :-) Ikke si at du ikke vil greie det før du har prøvd! Det er så mange som trenger deg!

Anbefaler alle som er glad i dyr å bli fosterhjem. Det er helt gratis, alle utgifter og transport dekkes av Dyrebeskyttelsen. Alt du må gi er omsorg, lek og kjærlighet Mange fosterhjem er studenter på hybel eller bofellesskap, barnefamilier, par, enslige, unge, gamle, med egne dyr, uten egne dyr +++ Det er alltid behov for fosterhjem! Spesielt i ferier, sommer og høytider.

Har du lyst å bli fosterhjem hos Dyrebeskyttelsen eller FOD, nøl ikke med å ta kontakt! Du vil ikke angre. Kontakt Dyrebeskyttelsen i Trondheim HER. Jeg lover at de som tar telefonen er veldig hyggelige :-)

Her kan du se alle bloggpostene mine fra vår fosterhjemsperiode.

God helg!

12 thoughts on “Lyst å bli fosterhjem?

  • Alt fra 2 dager til noen måneder har vi hatt besøk av dem :-) Om man kan si at noe er «vanlig» så er det kanskje 1 til 3 måneder.

 1. Har tenkt å gjøre det, ,helt siden jeg så at du er det, det virker givende! For tiden har jeg ikke mulighet, men har lagret innlegget, så jeg kan sjekke det opp siden!

  – Regine

 2. Her i Oslo virker det som om FOD har mer behov for det enn dyrebeskyttelsen, er sjeldent vi passer på noe katt iallefall (er fosterhjem for dyrebeskyttelsen). Dumme er at for FOD må man hente katten selv, og Dyrebeskyttelsen har bare en person til å kjøre så man må helst gjøre det selv der også… Men ja, anbefaler veldig å bli fosterhjem, er utrolig koselig og en grei «erstatning» hvis man ikke har mulighet til å ha katt på fulltid.

 3. Dette var planen min, men huseier ville ikke ha katt i leiligheten så da kan vi dessverre ikke :/ Utrolig viktig jobb!

 4. Det er ikke lov å ha dyr i leiligheten vi bor i. Hvis ikke hadde jeg ikke nølt! :-(
  Istede vasker og steller jeg på brakka og ellers hjelper til der det trengs. Er alltid like fantastisk å komme til brakka og bli overfallt av kosepuser.

  Evig takk til alle dyreglade mennesker <3

  • Å vaske og stelle brakka er jo en av de viktigste jobbene man har, det er jo slik dyrene får det så bra som mulig mens de bor der :-) Er det her i Trondheim du er?

 5. Ja, flytta hit i januar. Dyrebeskyttelsen var det første jeg søkte opp da jeg kom hit. hihi :D

 6. Er ikke lenge siden jeg meldte meg som fosterhjem for DB Nord-Trøndelag. Fikk spørsmål om å ta imot en katt nå før påske, men reiser desverre bort, hvis ikke har jeg helt klart sagt JAAAA, for jeg savner å ha pus og vil gjerne hjelpe. Det blir nok flere puser (uheldigvis) som trenger fosterhjem fremover og da skal jeg stille opp :-)

  Men det er ikke helt riktig at det er helt gratis å være fosterhjem. Hos DB Nord-Trøndelag får man en startpakke med litt utstyr, kattesand og kattemat til å starte med. Når det er brukt opp må vi kjøpe det selv, men veterinær dekker DB. Dette er helt greit for meg, det er ikke alle avdelingene som har like «mye» å rutte med desverre. DB Nord-Trøndelag har ikke engang eget mottak, så de blir veldig glade for alle nye fosterhjem de får.

  • Nei det er sant, det glemte jeg å tenke på at økonomien kan være ulik fra sted til sted. Blir gøy når du får tilbud om nytt besøk igjen da :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *