Linus the webcat + Hydralica

Linus altså, for en kar! Husker dere at jeg fortalte at han var svært engstelig og skvetten når han kom til oss for noen uker siden? Ja den tid er forbi, det er ihvertfall sikkert! Etter mye jobbing med han er han blitt en trygg og god pusemann, som elsker å kose, leke, lekeslåss med «søstra» si Hydralica og være rampete. Og de to sammen, åh, de er så herlige! Håper noen har lyst å adoptere dem begge to så de kan få være sammen resten av livet. Adopsjon gjøres gjennom Dyrebeskyttelsen Trondheim.

Her er noen fine bilder av dem, kos dere med dem! :-)

Også må jeg ta med to bilder av Hydralica:


Gjesp.


Koseblikket

Er de ikke bare helt fantastisk fine? Jeg kjenner jeg elsker dem litt for mye allerede. Jeg skal prøve å få filmet dem en dag når de maler, de maler sånn helt sinnsykt høyt. Herlig!

ps: Husk monsterkonkurransen min!

47 thoughts on “Linus the webcat + Hydralica

 1. Så nydelige de er!!! Elsker bildene av de to sammen, kanskje spesielt det øverste og det nederste av dem. Helt herlig. Jeg håper også at de blir adoptert bort sammen, for de er et vakkert par :-) ser ut som de er veldig glade i hverandre.

  • Ja de er veldig glade i hverandre og gjør ALT sammen. De har veldig godt av hverandres selskap, spesielt Linus som har blitt veldig påvirket av at Hydralica er så trygg :-)

 2. åååå. skulle ønske våres katter kunne ligge sånn med hverande. vi fikk charlie først, som er en svær kastrert hankatt som er ganske dominerende, og to år senere fikk vi en liten jentekatt. og han har aldri helt… tilgitt oss for dette, haha. så de kommer ikke så godt overens. hun liker han da, og inviterer han ofte med på lek (som egentlig går ut på at hun mobber han og så jager han henne rundt huset), men han er ikke så glad i henne. sloss aldri da, men er en del fresing av og til. sukk. (og nå fikk jeg litt deja vu, så beklager hvis jeg har fortalt dette før)

 3. åååwwwh, finast! :) Vi sa nylig fra til Dyrebeskyttelsen at vi kommer til å adoptere Vildepusen vi, hviiis hun kommer godt overens med babyen i januar :) Så jeg er skikkelig spent og krysser fingrene :)

  • Det blir til det ja :-) Ja man blir så glad og knyttet til dem, spesielt når man har dem lenge! Dere har jo hatt Vilde lenge nå.

 4. så søte kattunger. jeg er så redd for katter, selv om jeg synes de ser søte og nusselige ut på bilder. har du forresten på deg slike øredobber som utivder hullet i øreflippen? har det tatt lang tid å få det slik?

  • Er du redd dem?? Har du dårlig erfaring med katter? Og ja jeg har strekte hull i ørene, 16 mm. Man strekker 1-2 mm én gang i måneden, så da kan du regne ut tiden :-)

 5. nommen åh! hjertesukk! me adopterte to kattar saman, dei og er veldig gla i verandre. sjølv når dei er gamle og feite, hehe:p

 6. ah nydelige de er. og de ser jo faktisk ut som søsken også!
  blei litt fascinert av fargene til hydralica, aldri sett en katt som er hvit fra ovenfor munnen av! utrolig fint var det.

 7. Guri, så skjønne!! Jeg savner virkelig å ha dyr rundt meg! Men har liksom bestemt meg for å vente med både hund og katt til jeg vet jeg ikke skal flytte så mye på meg! Gleder meg til den dagen kommer :)

  • Smart valg! Det er viktig å tenke på dyrene man anskaffer seg også, ikke bare sin egen lyst på å ha dyr. Det er derfor vi velger å være krisehjem istede for å få oss egne katter.

 8. Helt utrolig herlige puser:)
  Eg aner ikke kossen du klarer å gi dem fra deg, du er goe Silje:)

  • Jeg skjønner det ikke helt selv heller, det gjør vanvittig vondt. Men får man ny(e) med en gang går det bedre enn om leiligheten er totalt kattetom.

 9. Awwww de er så fiiiiine :D Jeg har lyst på begge! *smelt* Og alle de andre Dyrebeskyttelseskattene også. Og katter generelt, eh :D Men tror ikke gårdeieren her hadde blitt veeeldig imponert dessverre :/ Og det er ikke bra for puser å bo i mini-leilighet i Oslo heller :( Kjipern at gamlepus ikke er noe særlig keen på andre katter, ellers hadde jeg hvertfall gitt 2-3 stykker et hjem til «hjemme», der de har stor hage + masse utemuligheter rundt om i nabolaget :> Kitties everywhere!! Er det ikke et ordtak som heter noe sånt som «et hjem uten en katt er bare et hus»..? Jeg er hvertfall overbevist om at det stemmer. Håper du og pusene har en superduperfinfin dag med masse kos og andre fine ting :D <3

 10. Åååh! Så utrolig skjønne de er! Også så bra at han har blomstret opp:D Kunne ønske jeg kunne hatt en liten pusemann.

 11. Så herlig! Og det koseblikket til Hydralica (for ikke å snakke om den halsen hennes(!!) Hælledussen *smelt* <3
  For en deilig følelse det må være… Å se at man får disse små skjønne skapningene tryggere… Du er gull verdt, du!

 12. Åh, pusehjertet mitt (det er stort) sprenger! Herregud, så skjønne de er! Og det er du også :)

 13. Jeg kjenner jeg gleder meg sånn til å flytte til Trondheim! Da skal jeg bli fosterhjem jeg også. Jeg beundrer deg for hva du gjør for disse kattene som har hatt en litt tøff start på livet. Dyrebeskyttelsen er virkelig et fantastisk samarbeid, blir kjempemorsomt å bli en del av det!

 14. Å Silje, du er så flink til å fange øyeblikk med kameraet! Flotte katter dette også, men jeg la spesielt min elsk på de to forrige… Synd jeg ikke bor i Trondheim. Kos deg mye med dem! Det er jo flott at du har muligheten for «erstatningskatter» – selv om ingen katter er like. (Like lite som mennesker er). Ha en fortreffelig helg videre :-)

 15. Jeg følger bloggen din i readeren min og har gjort det ei lita stund nå (ganske lita faktisk) og er ikke sånn som pleier å kommentere (føler meg uhøflig siden jeg ikke kjenner deg heh). Fant deg gjennom veg-veg blogglisten. Ville egentlig bare si at jeg har hatt tenkt til å kjøpe ei spesifik rasekatt (ikke pga status men pga personligheten til den spesifike rasen). Selv har jeg bare hatt katt før som har vært min og den var rescue – men ble sånn tilfeldig, ikke noe vi tenkte over at det skulle være sådann. Uansett.. ville jeg si at bloggen din har fått meg til å tenke på å finne via dyrebeskyttelsen istede. Tenkte kanskje det ville få deg til å smile littegrann iallefall :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *