Linus og Hydralica har fått et hjem!

Linus og Hydralica har blitt reservert og skal flytte til sitt nye permanente hjem på nyåret – SAMMEN! Er det ikke herlig?? Kommer til å savne meg gul og blå og gråte en uke når de reiser, men det er en annen historie. I skrivende stund har jeg Hydralica på fanget, og Linus på et stol rett ved siden av.

Se de andre kattene som venter på nytt hjem på Dyrebeskyttelsen sin nettside her.

God helg! ♥ ♥ ♥

 

28 thoughts on “Linus og Hydralica har fått et hjem!

 1. åh så fint!

  det øverste bildet tror jeg er det fineste jeg har sett av dem hittils :)

 2. Verdens søteste bilde det øverste der :-D Så flott at de får fortsette å bo sammen<3! Blir nok trist når de reiser, ja, men tenk så fint de får det også! Og kanskje kommer det nye puser til dere? :-)

 3. Å så bra de får flytte sammen! <3 Tenk så fint de kommer til å få det, selv om det er innmari sårt å sende dem fra seg..

 4. Det blir sikkert skikkelig tunge dager, men du har gjort noe godt! Herligt at de fikk flytte til nytt hjem sammen!

 5. Øverste bilde var herlig! Kommer nok nye søte puser som flytter inn i hjertet ditt snart tenker jeg ;-) Men, det er vel like trist hver gang når pusene må forlate deg for nye eiere. Du gjør en fantastisk innsats Silje, og kattehimmelen forguder deg ;-D

  • Jaa det er forferdelig. Men det kommer nye katter som jeg blir like glad i, og vi har jo valgt å gjøre dette selv. Likevel er enkelte katter litt ekstra spesielle, som feks Rastus og disse to vi har nå. Sukk. Men det går bra.

 6. Åå, så utrolig bra å høre!=D Jeg har krysset fingrene for at de skulle komme til det samme hjemmet, jippii!

 7. Avskjed er aldri noe gøy, men prøv å tenke på at de skal til noen som virkelig ønsker å gi et hjem til akkurat de to (: Du har gjort en fantastisk jobb med dem (og med alle andre katter du har hatt hos deg) – man kan se på alle bildene at Linus og Hydralica har blitt trygge og ikke minst lykkelige, du er litt av en kattemamma! ;D I tillegg vil det bety at det blir plass til en (eller flere) ny(e) pus(er), som trenger all den kjærligheten og omtanken du (og Teg!) kan gi (: Jeg har ikke ord for å beskrive hvor fantastisk jeg synes det dere (og andre krisehjem o.l.) gjør er – superhelter er dere, alle sammen! Ønsker deg en strålende helg med masse pusekos, sol og andre fine ting :D <3

 8. Så kjempefint at de kan flytte sammen! Det bør virkelig være en glede midt oppi det hele! Men skjønner jammen at det blir tungt! :S Får håpe det fort kommer inn nye fine puser til dere (:

 9. Så fint at de får være sammen videre da:-)

  Beundringsverdig jobb du og kjæresten din gjør :-)

 10. Skjønne, gode, trygge pusekattene <3 Veldig glad for at de får flytte til samme hjem! :)
  Det blir nok hardt å gi dem fra seg, det har jeg full forståelse for, men som Thea nevner over her er det jo garantert flere små som trenger hjelpen deres. Kjenner jeg blir både trist og varm om hjertet på en gang. Det er jo så dumt at det skal være behov for krisehjem i det hele tatt, men så er det samtidig fantastisk fint at noen kan ta inn disse stakkars forlatte kattene.

 11. Åååh! Så utrolig fint at de får fortsette å bo sammen:D Åååh. Jeg fikk gitt min pusekatt en god klem i dag(han bor hos mamma)! Puseklemmer er det beste<3

 12. Så vakre bilder Silje,hver og ett fanger inn ett utrolig liv,skjönnhet og sjel!!Du fanger opp skjönnheten i det «usette»og gir det masse liv!!!!Bergtatt!!!
  Så godt de to nydelige pusene får holde sammen,så utrolig vondt for de å måtte ha skilt vei!!Forstår godt det er trist i skille deg fra dem!!Men,-Du har gitt dem det BESTE de kan få,en varm omsorgsfull og kjärlig start til nytt godt liv,og de vil alltid väre med deg:)
  Takk for vakkre bilder!!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *