Lilla juice

Dagens juice

Dagens juice inneholdt agurk, squash, stangselleri, fenikkel, eple og rødkål. Godkjent av teg ;-) Rødkål gir en fantastisk farge! Litt som rødbeter, men mildere smak og lettere lillafarge.

Ha en strålende tirsdag alle dere flotte som kikker innom her!

13 thoughts on “Lilla juice

  1. Rødkål har jeg brukt veldig lite. Men veldig fan av rødbete :) Mye godt som kan juices :)

  2. Juice er min faste morgen drikk,så friskt og godt om morgenen!!!Ca 1 år siden jeg kjøpte min omega,og verd hver krone,nøttesmør,is,sorbet,surkål,kokossmør,og pulp fri ren og nydelig juice,elsker den,anbefaler alle investere i en god skikkelig slow juicer!Kål juice er super godt,min yndling er kål,12/-1 eple og celleri <3 Fennikel er også veldig godt,spesielt med agurk,citron,celleri,grønt og grapefrukt:) men kjærlighet for rødbetter,grønkål(andre grønne blad),citron,gulrot,agurk,ingefær,persille eller koriander urter og evt grape frukt/appelsin,kjempegod,men bruker fleste grønsaker,urter,citron og evt mindre mengde frukt.,supergodtTakk for ny variant av kombinasjoner til juice :)

      • Jeg har omega 8004,ikke den Elin har,går ikke lage nøttesmør etc med den,samt ser mange som klager litt på at den er ikke så lett å juice celleri og grønne bad ol.Det valget jeg tok var mnd undersøking lesing og videoer,leste alt fra efaringer og anbefalinge,men avgjørende var at den tok liten plass,lett å vaske,med få enkle deler,samt kunne lage surkål,kokossmør,nøttesmår,is etc.Hørte tilslutt på John som har alle UK juicers videoer på you tub,anbefalte for raw foodere som juicet mer grønsaker,bladgrønt enrene frukt juicer.Ikke dyr heller,knapt over 2000 inkludert alt :)

  3. S-s-silje! Vet dette er en juice-post, men hvilken blender bruker du for å lage smoothies? Jeg har ingen smoothie-erfaring, men jeg har så grådig lyst til å kjøpe en eller annen maskin så jeg kan lage digge smoothies, men jeg blir så usikker når jeg leser reviews og sånt :-/ Hvis du skulle kjøpe en blender på expert eller elkjøp i dag, hvilken ville du valgt??

    • Jeg har en vitamix, husker ikke hva modellen heter. Men vet du, om et par uker vil jeg blogge om et kjøkkenutstyr jeg holder på å teste, og den kan du lage smoothie og alt annet her på bloggen med. Så hvis du kan vente et par uker så kan jeg anbefale en som er bra :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *