l i t t s o m m e r < 3

16.mai 2010, dagen da Silje tok av seg jakka uten å fryse. Deilige 20 grader i Trondheim idag!

Ismokka og smoothie på Solsiden. Oppå Festningen holdt vi på å blåse bort. Der skulle jeg plukke bjørkekvister til i morgen, ho ho, her skal det pyntes. Bunaden har hengt klar i tre dager.

Det har vært fantastisk å ha Lise her i helgen, kan knapt vente til hun flytter opp hit i August! Nå har hun dratt hjem igjen til verdens kjipeste by Molde. Jeg får makk av å tenke på Molde. Føkk rosene, det er en vanvittig dryg by!


Ja, og på vei hjem etter Festningen gikk vi forbi noen hvitveis. Åj, det hadde vært koselig i de små vasene mine det tenkte jeg, og når jeg hadde plukka nesten alle kjente jeg stanken av piss. ÆSJ. Da kasta jeg blomstene og løp.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *