45 thoughts on “Kveldsmums

 1. Du har så inspirerende bilder med gode gla`farger! Blir glad av å følge bloggen din!

 2. Det så utrolig godt ut:) Jeg har ellers tittet litt rundt på bloggen din, og jeg må si,applaus til deg! Du er jo utrolig kreativ med det meste virker det som, og lager dermed en innmari innbydende side som jeg må si jeg kommer til å sjekke innom oftere:)

 3. Eh, lagde ostesmørbrød med Dayia jeg. Ikke fullt så fresht og fargerikt, hehe :P Men du må komme og smake en dag :)

 4. De brettene er så søte! Pluss at jeg får litt sånn hyggelig besteborfølelse av å faktisk servere ting på dem :D Ellers en særdeles fristende kveldsmat :)

 5. Du lager det til så utrolig koselig for deg selv! Gjør det så lekkert, i fine skåler og glass, og pynter så fint:) Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å gjøre sånne ting for meg selv. Forresten, hvor mye hamp-pulver bruker du sånn cirka? Jeg synes det blir så fort stygt i fargen og ganske rar smak.

  • Viktig å gjøre det fint for seg selv :-)
   1 ss ca til en ganske stor smoothie. Brukte ca 1/2 pakke frosne jordbær, 1/2 banan, 1 medjooldaddel, 1 ss hamppulver + vann.

 6. Nydelig! Men, du, syns du skrev at du skulle blogge om en intoleransetest du hadde tatt? Det har jeg lyst til å lese om :-) Spent på om resultatene var veldig annerledes fra forrige gang.

 7. Takk for at du deler sunne tips og flotte bilder på bloggen din – det inspirerer veldig til å gjøre sunnere valg! PS! Liker veldig godt iHerb-tipsene også :)

 8. Åh, det så helt fantastisk ut!! Litt misunnelig nå ;)
  Jeg sitter med en kopp te og noen biter rå sjokolade da, så¨egentlig kan jeg ikke klage heller!

 9. Mmmm, det såg fristande ut altså! :) Må berre seie det at du er utruleg flink til å ta bilder av maten du lagar, inspirasjon både på matfronten og bildefronten:)

 10. Hei! Har fulgt med bloggen din en stund. Du har mange fine innlegg og bilder, blir alltid i godt humør og inspirert. :) Som en liten digresjon, lurer jeg på hvor du har fått tak i det bakerste vannglasset på øverste bilde? Ønsker slike glass selv! :)

  • Tusentakk, veldig veldig fint å høre :-)) Glasset (og skåla) kjøpte jeg på kremmerhuset for et par tre år siden, de er i hardplast. Tror de har den serien i butikk om sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *