Kveldsjuice & te

Selv om det beste jeg vet er å spise nybakt brødmat til kvelds, så er det beste for meg at det som inntas på kvelden er lett og flytende. Det gjør at jeg sover best og får en bedre morgen dagen etter. Så her er kveldens juice –
gulrot, liiiten bit selleri (er på tilvenning, hater selleri), agurk og sitron. Og kamillete, jeg elsker kamillete og drikker det hele tiden.

Hva er ditt beste kveldsmåltid?

26 thoughts on “Kveldsjuice & te

 1. Høres så godt ut med ferskpresset juice. Jeg er skikkelig matlei for tida, så spiser ikke så mye. Men er litt hekta på glutenfri knekkebrød med hvit geitost på. :-)

 2. Frokostblanding :) Jeg er stortilhenger av det! Kanskje fordi det er så enkelt å lage, men samtidig smaker det og metter ganske bra. Selv om det sikkert ikke er så sunt…

 3. Mitt beste kveldsmåltid er ferskt varmt brød, med bare smør på. Enkelt, men veldig godt, fint eller grovt brød. Er også er jeg gla i å lage meg vaffel-toast (har ikke toastjern), for det er ikke ofte at det er nybaka brød på menyen.

 4. Sååå enig, brødmat er utrolig godt til kvelds… Men jeg blir helt ballong av det, så da blir det smoothie med jordbær, bringebær og masse Tart Cherry i stedet. Har hatt dilla på Tart Cherry siden jeg fikk det i hus første gang. ;) Smoothie blir jeg ofte litt frossen av, så da er det godt med en tekopp ved siden av.

 5. Så lurt å faktisk velge det som er best for en da.. Jeg er også glad i brødmat om kvelden, men juice eller smoothie (romtemperert helst) funker best :-)

 6. Rugsprø med brunost (NAMMENAM!!!), og en kopp te… Blir riktignok stort sett bare med teen ;-)
  Jeg har ikke nevnt det tidligere, men det nye designet ditt er forresten kjempefint!

 7. Varierer litt med kveldsmaten, men min nye favorittkveldsmat er faktisk sjokolademousse laget av avocado!:):D Selv om det egentlig er en dessert inneholder den så og si bare sunne ingredienser, og merker at det gjør meg godt (både godt å spise og godt for kroppen). Leste faktisk et sted at avocado var lurt å spise på kvelden da den var med på å stabilisere blodsukkeret for bedre søvn, så det passer meg midt i blinken!:)

 8. Jeg elsker å tine bær fra frysa, ta oppi litt pinjekjerner og mandler så de mykner, og strø over gurkemeie (don’t ask). Og te! Men nå er jeg litt sær da :-)

 9. Jeg vet ete gli ikke hva som egentlig er best for meg, sånn egentlig. Jeg har alltid bare spist brød med pålegg. Nå når jeg har begynt å bli mye mer bevisst kostholdet mitt, har jeg veldig lyst til å finne litt er ut av hva som passer kroppen min best :) Tror jeg må vente til jeg flytter for meg selv på ordentlig før jeg gjør det though, for jeg bruker allerede nok penger på mat som det er, siden jeg betaler for mat på internatskolen min, men i tillegg må kjøpe mat selv, siden de ikke tilbyr noe vegetar «/

 10. Flinke, sunne folk! Her blir det mye te for tiden (vondt i halsen…) men jeg er nok i rauseste laget med sukkeret, kremt… Men det jeg også ville si var: har du sett epla-mailen med ukens forelskelser i dag??? Fiiine monsteret ditt lyste mot meg :o)

 11. Jeg har en dårlig vane med å spise grovbrød eller rundstykker til kvelds selv, og det er ikke akkurat det beste før man skal legge seg. Så i går tok jeg heller cottage cheese med sukkerfritt syltetøy :-)

 12. Jeg er veldig glad i bær/fruktsalat med kanel, sukrin og gjerne litt skyr på. Det er nam! Må gjerne spise noe lett, ellers har jeg problemer med å sovne.. Smoothie er utrolig godt, men jeg er altfor dårlig til å lage det :(

 13. Hjemmelaget knekkebrød (av den typen med en haug med frø) med Philadelphia og epleskiver :) Og en kopp peppermynte-te :) Smaker forfriskende og er kjempegodt!

 14. det må være brød med noe godt og en kopp frukt te, eller middagsrester :) drakk alltid ett stort glass melk før men det tåler jeg ikke lengre… har litt abstinenser fortsatt. hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *