Kremet bringebær og vaniljesmoothie

Bringebær avokado vaniljesmoothie 3

Bringebær avokado vaniljesmoothie 1

I dag laget jeg en mettende og fyldig smoothie, som jeg toppet med svarte sesamfrø og glutenfrie havregryn. Har dere prøvd svarte sesamfrø før? De er så dekorative syns jeg, også smaker de godt. Jeg har kjøpt mine økologiske på *trommevirvel* iherb ;-) Disse her. Proteinpulveret jeg brukte er denne. Jeg kjøpte den for en stund siden men syns den er litt vanskelig å få brukt, for den er så vanvittig steviasøtet. Det blir for mye av det gode. Men littgrann proteinpulver i en smoothie som denne fungerte bra. Har noen tips til gode proteinpulver som er veganske og glutenfrie blir jeg glad!

Her er smoothien:
1/2 avokado
1/2 pose frosne bringebær
En skvett eplejuice (kan sløyfes)
1 ss brunris proteinpulver m/vanilje
Et dryss vaniljepulver
Vann til ønsket konsistens

Bringebær avokado vaniljesmoothie 2

Ønsker dere en strålende mandag!
Jeg har en veldig fin dag i dag. Jeg var på brakka til Dyrebeskyttelsen i går og hjalp til på åpen dag, og vi omplasserte hele 7 katter til nye hjem. Det varmer godt i hjertet <3

15 thoughts on “Kremet bringebær og vaniljesmoothie

 1. Den så god ut! Skal testes til frokost i morgen. Takk for all inspirasjon!

  Jeg bruker hemp pulver fra sanabona som proteinpulver… funker det:-)

 2. Nå kom jeg på at det er veldig lenge siden jeg har puttet avokado i smoothie. Det må jeg gjøre i morgen! :)

 3. Ser väldigt gott och mättande ut. Svarta sesamfrön är verkligen dekorativa och fina. Jag kom själv över en påse nyligen men har haft svårt att hitta bra användning för dem. Topping på smoothie måste provas! :)

  • Jeg har sett at makiruller med ris på utsiden ofte blir rullet i en miks av hvite og svarte sesamfrø også, fint å se på. Prøv frøene i frokostblandinger eller på grøt også, på salater, rundtstykker osv.

 4. Yum, ser så godt ut, vanilje i smoothie gjør underverker synes jeg :) Har kommet over noen veganske og glutenfrie proteinpulver sorter, men har ikke prøvd alle selv, ennå :) Fant 3 forskjellige på PlanetOrganic.com som er Pulsin pea/hemp/soy protein. Baobab pulver inneholder også litt protein f.eks (http://www.helseogkost.no/Nye-produkter/Baobab-pulver-raw-food-114-g-SoAlive) Ellers så har jeg prøvd Raw warrior, som er helt OK, litt besk på smak når man tar litt for mye da. Ellers, så leste jeg en del om dette «purely protein» pulver fra Supernature, men er ganske dyrt og aner ikke om hvor man får kjøpt/bestilt det i dag.

  <3

  • Nei den har jeg ikke sett. Har du prøvd den? Har prøvd noen andre tilsvarende med både protein, greens, bær ++ og jeg syns de lett smaker…. ikke så godt ;-)

   • Ikke denne, men noe som lignet, men du har rett, flere av de har en merkelig smak :P Dessuten, fikk svar ang Supernature sin protein mix, den er ikke lenger i salg. Men har planer med å bestille Jarrow protein pulver, ser at de skriver på Iherb at det ikke inneholder hvete eller gluten, meen leser akkurat nå –
    » Non-GMO organic brown rice protein, organic gum acacia, organic guar gum, xanthan gum and natural flavor. No wheat, no gluten, no soybeans, no dairy, no egg, no fish/shellfish, no peanuts/tree nuts.
    This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm. (!)
    No added sugar, artificial flavors or sweeteners. Non-GMO (Genetically Modified Organisms).»

    Lett er det ikke å finne passende protein pulver :P

 5. Skulle gjerne vist det, men er litt pussig siden man kan lese på Jarrow’s hjemmeside at det skal være «all natural». De ser jo fine ut de og, særlig den som er uten smak, synes det er lettere å bruke i smoothie og juice, men de med smak er jo fin å ha i ren plantemelk og havregrøt :) Har faktisk ennå ikke turt å bruke rent erteprotein, fordi jeg er redd for å bli oppblåst :P Denne ga jeg til noen for ca 3 år siden, ifølge Veganessentials skal den også være uten gluten: http://www.iherb.com/MLO-Natural-Brown-Rice-Protein-Powder-24-oz-680-g/6651#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=brown%20rice%20protein%20powder%20by%20mlo&rc=505&sr=null&ic=1 Leste litt på et annet proteinpulver på Veganessentials, og den ser også ganske lovende ut: http://store.veganessentials.com/bodylogix-vegan-protein-p4135.aspx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *