Kokeboken er ferdig + vegetarisk julemesse

 photo SiljegladGIF_zps852331c2.gif

Hipp hurra, kokeboken er ferdig! Landseringen skjer på Vegetarisk Julemesse i Oslo på søndag. Og DET er helt sjukt, det er bare noen dager til! Jeg er så spent og glad og stolt og enda litt mer spent. Jeg gleder meg til å vise fram det ferdige resultatet.

På julemessen kan dere være med på ett eller to kurs med meg. Der vil du lære å lage enkelt og lekkert julesnop og rå julekaker. Alt er helt uten hvitt sukker, glutenfritt og uten egg og melk. Hjertelig velkommen! Dere vil også i peroder på dagen finne meg på standen til Norsk Vegetarforening hvor jeg vil signere bøker.

Programmet på julemessen er veldig bra i år, mye gøy å få med seg! Se programmet her. Facebookevent her.

siljesreise_omslaghele

Slik ser boken min ut, er den ikke fin? Med få unntak har jeg tatt alle bilder i boken selv.

Lyst på en sniktitt? Se her.

Boken bestilles her.

Julemesse

Glad silje 2

Jeg sier det igjen – HURRA!

Kommer du på julemessen 8.desember?

 

48 thoughts on “Kokeboken er ferdig + vegetarisk julemesse

 1. Dette er jo helt fantastisk Silje! Gratulerer!!
  Jeg håper jeg kommer på søndag, og jeg håper jeg møter deg igjen-som i fjor. Jeg må se ann baby den dagen, vi har jo en lang reisedag på lørdag, men jeg håper vi får det til :)
  Lykke til<3

 2. Gratulerer så masse- så uffattelig bra jobba! Gleder meg til både kokkekurs, boklansering og vegetarisk julemesse.

 3. GRATULERER, SILJE!!! Ahhh jeg er så glad på dine vegne, og SÅ spent på å kjøpe boka! Skal prøve mitt aller beste å komme meg til Vegetarmessen på lørdag. Det hadde vært veldig stas å møte deg og være med på kurset du skal holde. Vil det være mulig å kjøpe boka på messen?

 4. Gratulerer, Silje! Jeg kommer på Vegetarisk julemesse og jeg gleder meg! Hvor mye vil boken koste på messa? Regner med det er kjekt å ha med noen kontanter, sikkert noe fint og godt å kjøpe både her og der :)

  • Takk Elin! Det er lurt å ha med kontanter. Jeg vet at boken vil koste 220 når jeg skal ha signering fra 16-17 ihvertfall. Tror den vil koste det under hele messa. Utenom messa koster den 259,-

 5. Gratulerer så masse! :D Utrolig bra det du har fått til, må nesten få si at jeg er stolt av deg, ^^ fulgt deg i sååå mange år her på bloggen, fra første livsstils omlegging, og her er en av fruktene du kan høste fra det! Fantastisk, gratulerer igjen! :D

 6. åja åja! grattis! gleder meg til å se boka di! og skal prøve å komme meg på messe!!

 7. Gratulerer Silje! Jeg er ikke i Norge da eller så skulle jeg gjerne ha kommet. Boken skal ønskes til jul. Den ser kjempefin ut! Så utrolig bra gjort! Håper den selger masse. Håper du får en fin jul og en velfortjent ferie:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *