16 thoughts on “Kikertpannekake med pålegg

 1. Mmmmm takk for ispirasjon. er dødslenge siden jeg har spist kikertepannekaker nå, så er vell på tide å diske opp med ett par. ha en fin lørdag silje.

  • Hvis du lager de med 50/50 mel og vann, lar de svelle 30min+ og steker den lenge nok på ene siden før du snur den så skal den henge godt sammen altså. Men jeg har opplevd at enkelte stekepanner er verre å steke i enn andre.

 2. Herlig! Kikertpannekaker er så godt. Men har aldri fått de perfekte så har ikke lagt ut noen oppskrift ennå. Nå minnet du meg på at det vil jeg få til iløpet av uken!:) Håper helgen har vært fin og avslappende!:)

 3. Digger kikkerpannekaker, men spiser det alt for skjelden.
  Men jeg har ikke tenkt på bruke det med pålegg, så det er et kjempe tips!
  Liker forresten at du kommer med tips til «vanlig» vegan mat, og ikke bare søtt:)
  Så stå på, du er flink!

 4. Du har overbevist meg om å snu dårlige mat- og levevaner – og jeg har blitt fullstendig iherb-frelst! Tusen takk for en inspirerende blogg!

  men du – aner du hvorfor jeg ikke får bestille kokosvann fra iherb? Får beskjed om at de per dags dato ikke har lov til å sende dette til Norge?

  Line

  • OH NO! Er det sant?? Det er jo noe forbaska drit! Håper det bare er en midlertidig feil :-O
   Men takk for så fine ord ellers :-) Det varmer, og jeg er glad på dine vegne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *