Kattungene Janice og Jennifer


Her er Janice (venstre) og Jennifer (høyre). To 8-9 uker gamle kattunger som ble funnet nyfødt ute uten mamman sin. De er flasket opp av ei veldig flink dame i Dyrebeskyttelsen Trondheim, og når de var 8 uker kom de hjem til oss. De har altså aldri hatt en kattemor.

Jeg har aldri – aldri – noen sinne møtt kattunger som er SÅ folkekjære. Her skal det nusses og koses og klemmes dagen lang. Jeg blir jo skjelven som en klump gelé, herregud så koselig det er. Også dundrer og maler de, purr purr purr. Og innimellom kosen er det selvsagt  full fres med lek og morro. Takk og lov leker de med hverandre, for 3 timer i strekk med tubo henger ikke jeg med på ihvertfall!

De er helt fantastiske, det blir knallhardt å skulle skilles fra dem når de er 12 uker gamle. Men helt greit altså, det er jo det som er meningen, at de skal reise til nye hjem :-) Så disse to vil dere se mer av i ukene fremover, håper det er greit for dere.

Her er bilder fra de siste dagene:

Og hvis dere skulle lure på hvordan det er å blogge med disse to i hus, så kan jeg vise dere det:


De skal sitte oppå både oss og dataen, hi hi. Psst, se hun som sover på leggen til teg bak dataen.

:-)

72 thoughts on “Kattungene Janice og Jennifer

 1. Herlighet så fine de er!! Katteunger er så søte når de er på den alderen! Knallstore blå øyne, fantastiske uttrykk, artig lek og herlig kos! Kos deg masse masse med dem!

 2. Jeg får diabetes! Så skjønne de er! <3 De kommer nok til å få et nytt hjem :)
  Kjenner jeg får hjemlengsel etter pus som er hjemme hos mor og far.
  Bare synd at hybelen ikke tillater kjæledyr :(

 3. Ok jeg ser allerede nå at jeg ikke kan være fosterkattemamma, jeg hadde endt opp med å beholde alle som var innom.
  Søøte <3

 4. Åååh vil ha vil ha vil haaaaa :D Når mine va kattunger så va de livredde alle lydar å bare mjaua – sånn e hu eina ennå å han andre va, men ha e jo dø :(

 5. Så nydelige! Hvis kjæresten og jeg en gang flytter til en plass hvor det er lov med dyr har jeg planer om å overtale ham til at vi kan være krisehjem ;-)

 6. Herlighet, det er det nusseligste jeg har sett i mitt liv! Så utrolig søte og små og lodne, og DE øynene <3.. Og veldig søtt med litt orangeaktig fjes på den ene :-) Herlige små jenter. Jeg skulle ønske jeg var deg akkurat nå :-) hehe.

 7. Å kjære vene, SÅ nydelige de er!:) Det er så koselig med dyr! Ser i hvert fall ikke ut som du blir ensom foran dataen i disse ukene i hvert fall;D

 8. åååh, så søte!! Skulle ønske samboeren min ikke var alergisk, for da skulle jeg mer enn gjerne sendt en mail til dyrebeskyttelsen og meldt meg frivillig som krisehjem! Har altid hatt katt, men da jeg flytta hjemmefra flytta jeg fra katta også. Det er så utrolig tomt uten katt i hus!

  • Aa, så kjipt! Men hvis du ønsker å bidra, så kan du melde deg inn i lokallaget og støtte dem på den måten, eller bli brakkesteller feks :-) Har du bil trengs det sikkert folk som kan kjøre katter hit og dit også :-)

 9. For noen <3 knusere. De kommer til å fly ut av deres lune rede :) Heldig dere er som får så mye kos og kjærlighet fra de to nøstene og gi tilbake

 10. Så utrolig søte kattunger!! Kunne virkelig ønske jeg ikke var allergisk, for katter sikkert det fineste dyret jeg vet om. Uansett, ville bare si TAKK for en utrolig inspirerende blogg. Jeg har fulgt med en god stund, og kommer til å fortsette med det framover! :D

 11. Neimen så utrolig skjønne. : D Har ikke noe imot å se dem på bloggen her framover, hvert eneste bilde var utrolig skjønt herregud <3

 12. Ååååh jeg dør!!!! Men det blir jo ikke slutt på søte puser akkurat, jeg får nok tak i et par når jeg har hus og plass. Heldigvis. MEN MAKAN DA :D åååh!!

 13. så nydelige! jeg savner sånn å ha kattunger i hus, håper jeg får være fosterhjem for noen sånne når jeg finner meg en passende leilighet

 14. Å herlighet har du sett noe så skjønt..
  Får tårer i øynene her jeg sitter..tenk at slike nydelige små kan være hjemløse..

  Såå lyst på ♥

 15. Håper du får en kjempefin og kosete helg med de to små nusselige nøstene!:):)

  SV: Yeeeey, goooo pink!D Godt jobba;) Liker alle rosafarger jeg, men knæsjrosa er en HERLIG farge- energisk og jentete, og får en rett og slett i godt humør!:)

 16. Uber søte pusejenter og uber søte bilder av Silje :o) Er vanskelig å ikke bli bløt i blikket :P

 17. Herregud sååå skjønne! Jeg husker da jeg hadde en liten guttepus som oppførte seg akkurat på samme måte. Skulle så gjerne adopter dem, hadde det ikke vært for at jeg har to katter fra før!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *