Karusell

Hvite blåbær blogg

Jeg syns slike hvite amerikanske blåbær smaker mest som søte stikkelsbær. Hva synes du?

Det er hektiske dager nå. Og midt oppi alt, ja da dro jeg i gang «prosjekt male badet». Flink å prioritere tid sjø. Når ting er litt full fart må jeg hive ting for å få ro i hodet, så da røyk det et par poser til Fretex. Over helgen blir det rolige dager igjen. Nå sitter jeg på stua og kikker inn på det nymalte kritthvite badet vårt, samtidig som jeg pakker skjørt og flipflops i kofferten. For PLUTSELIG skal jeg ut i verden. Ho ho ho! Gjett hvor jeg skal!

16 thoughts on “Karusell

 1. Så herlig å høre at det er så bra med deg, og at det skjer så mye spennende og fint! Det gjør meg glad! :-)En annen ting som gjør meg glad, er kjolene jeg kjøpte av deg! De er favoritter i skapet, og jeg føler meg fin med de (ikke samtidig) på. :-)

 2. Hei Silje! Jeg er veldig dårlig til å kommentere, men jeg vil bare du skal vite at jeg setter stor pris på bloggen din! Titter innom her minst en gang om dagen. Jeg har lenge vært veldig bevisst på produktene jeg kjøper, og passer på at det er både dyrevennlige og også helst miljøvennlige. Og nå jobber jeg med å endre matvanene mine i samme retning, dyrevennlig og miljøvennlig:) Jeg finner masse fin inspirasjon her på bloggen din, så tusen takk for det!

  Og nå er jeg veldig nysgjerrig på hvor du skal! :D

 3. Hei Silje

  Er innom å leser men er ikke alltid like flink til å legge igjen spor! Skal bli flinkere :)

  Tja,,,,,,hvor du skal?? Uansett så høres det ut som du gleder deg, og det er helt sikkert til et helt fantastisk sted. Ser for meg hvite strender og palmer :) hehe

  Enig med smaken på disse bærene forresten!

  Ønsker deg en fin kveld jeg Silje <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *