Julegavetips: To rosa sløyfemonster!

Jada, jeg er tidlig ute med julegavetips, og jeg skal innrømme at jeg personlig allerede er godt i gang med mine for å slippe og stresse og være blakk i førjulstiden. Å starte i god tid er også fint slik at du får gitt ordentlige gaver som passer personen, ikke bare noe dill man røska med seg i forbifarten på H&M. Er dere ikke enig?

Disse rosa sløyfemonstrene var populære sist gang og ble solgt raskt da jeg la dem ut i Eplabutikken min :-) Ett smykke og en nøkkelring ligger nå på nytt for salg i butikken så vær kjapp! Sløyfen har på disse to en ørliten nyanseforskjell da de er laget i to omganger og jeg lager den lyserosa fargen selv. Men det er ikke så godt å se, tenkte bare å nevne det. Ellers har jeg mange andre monster i butikken min også, og flere kommer!

Men nå gjelder først i mølla for disse to rosa sløyfemonstrene!

2 thoughts on “Julegavetips: To rosa sløyfemonster!

  1. Hei,
    Jeg lurte bare på hvor mye du pleier å bruke på mat per uke, eller per måned? Er det dyrere/billigere/cirka samme pris å spise vegetarmat enn ‘vanlig’ mat?

    Har blitt insiperert av bloggen din, tenkte å teste ut oppskriftene dine, noe som betyr at jeg må gå til innkjøp av varer jeg aldri har brukt før eller har noe kjennskap til fra før:P

    • Hvor mye jeg bruker er en privatsak, men jeg bruker ikke allverden på mat. Vet ikke hva kjøttmat vil koste, for det har jeg aldri kjøpt selv, men tror det vil bli ca det samme. Ved å være bevisst og planlegge måltider og kjøpe smart mat så blir det billig. Sløser man blir det dyrt. ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *