Juice slik jeg liker det

Fin og grønn, akkurat slik jeg liker det :-) Når jeg lager juice med juicemaskina mi bruker jeg mest grønnsaker, og en frukt. Bruker minst frukt fordi jeg ikke ønsker å få «sukkersjokk» av for mye konsentrert frukt på en gang, også smaker det like godt med mer grønnsaker i! Jeg pleier også å ha i ca 1/4 vann i juicen.

Her er hva jeg puttet i den her:


+ spinat og alfalfaspirer.
På bildet ser du: Squash, agurk, ananas (bra kombinasjon!), blomkål, brokkoli, sitron, en bit ingefær.

Nam nam :-)

29 thoughts on “Juice slik jeg liker det

 1. Åå, jeg ønsker meg en juicemaskin!

  Bare lurer på en ting, hvordan får du juicen kald? Bruker du kalde grønnsaker/frukt, eller isbiter?

 2. Så spennende ut!! Tror jeg har juice ting på kjøkkenmaskinen min… Kanskje det kunne vært moro :D Har mest lyst å lage sjokkis hvis jeg skal få tid til overs….. Er så mye spennende du finner på! SÅ glad for at du deler :-) TAKK!

 3. Oi, virket litt rart når det plutselig dukket ananas opp blant alt det grønne, men når jeg tenker på etter virker det ikke verst. Heftig farge ihvertfall (:

 4. Det så virkelig godt ut! Jeg har blitt påvirket til å kjøpe juicemaskin og angrer ikke, selv om jeg ikke har smakt på juicen selv :S De andre i familien er storfornøyd!

  Sv: TUSEN TAKK for kommentar. Du er skjønn! Det er kjempeskremmende å starte fra scratch. Tankemønster, levemåte, innstilling- alt må endres. Men, jeg vil så gjerne få det til!

 5. Det så utrolig godt ut! Litt teit spørsmål, men hvordan klarer du å fjerne skallet på ananasen uten at det ser ut som den har blitt utsatt for en massakre? :P Og, hvordan er formen din om dagen? Håper alt står bra til med deg :)

  • Hehe. Jeg kjærer av «treet» på toppen og deler ananasen i to på langs. Skjærer av skallet med kniven med ananasen stående, hvis det var forståelig. Så deler jeg den i to og skjærer bort den harde kjernen.

   Formen er ikke bra akkurat nå. Har hatt et høyt tempo siden torsdag, med sene kvelder i helgen. Med andre ord, har VÆRT i bra form. ;-) Fort gjort, men var verdt det denne gangen, jeg var sosialt utsultet.

 6. Genialt, takk for tipset! Hehe, skjønner godt hva du mener. Jeg håper virkelig at formen din tar seg opp så du kan gå våren i møte med et stort smil. Og jo, takk for ukentlig inspirasjon ;)

 7. Ping: #DRINKYOURVEGETABLES « ISELINISELIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.