Jeg vil, derfor kan jeg! -boktips-

Dette folkens, dette er ei gullperle av ei bok! Det er ei bok om personlig vekst og utvikling, og den hjalp meg enormt i fjor. Leser den innimellom nå også for å få god input når det begynner å skli ut litt. Den er så lett og fin og har så god energi syns jeg.

Anbefaler den til alle som føler at de trenger å komme seg opp og ut av der de står, som føler at livet er kjipt og at man står og stamper i samme møkka og trenger å føle mer glede i livet. Boken er lettlest og tar for seg de store tingene på en måte som gjør det enkelt og logisk å forstå. Det var mer enn én gang mens jeg leste at jeg tenkte «Selvfølgelig, det er/blir jo slik».

Kan lånes på biblioteket, og er ikke lenger i salg i butikk. Men! Jeg var så heldig å komme i kontakt med forfatteren nå nylig, så hvis du vil kjøpe boken, legg igjen kommentar (fyll inn eposten din i feltet der) så sender jeg deg mail med kontaktinfo :-)

Og dere, flere boktips kommer, jeg har en annen knallgod en på lur også.

Har du lest denne boken?
Har du tips til andre gode bøker i denne sjangeren? :-)

54 thoughts on “Jeg vil, derfor kan jeg! -boktips-

 1. Jeg vil veldig gjerne ha tak i den boken! Har lett etter lignende bøker en stund nå, men har ikke funnet noen. Siden du anbefaler den, så stoler jeg på deg, hihi :)

 2. Nå er den bestillt, så det er bare å vente! Takk for anbefaling :)

  Kan jeg forresten spørre om hvorfor du slettet innlegget om tattoveringer og ME?

  • Kult! :-)
   Jonei jeg slettet det fordi jeg blir litt kvalm av for mye MEprat, og har igrunn for lenge siden bestemt meg for å ikke ha så mye om det på bloggen. Og etter å ha postet det fikk jeg det plutselig helt opp i halsen, så jeg satt det på privat.

   • Skjønner! Det er jo fullt forståelig :) Syns uansett innlegget var bra jeg da, hadde ikke tenkt over det før du sa det!

    Har forresten fått med meg kjæresten min på å kutte ut sukker, så i helgen skal vi lage snickersbarene dine!

    Er så glad for at jeg kommer over din blogg ved en tilfeldighet. Har ikke ME, men er psykisk syk og må så si å kutte ut sukkeret har hjulpet masse! Har vært sukkerfri siden etter jul (ble for vanskelig i julen gitt:p) I tillegg har jeg tilført supermat osv., og man kan vel egentlig si at det er din fortjeneste! Så takk for det :)

    Ha en fin helg!

   • Gled dere til snickersene, alle som har smakt de har elska dem! :-) Og fantastisk å høre at å kutte ut sukker har vært til hjelp for deg. Jeg er ikke i tvil om at hvis det i psykiatrien hadde vært mer fokus på kosthold kunne MANGE fått det mye lettere.

 3. Ja, men snøen har jo allerede smeltet mange ganger, og det ser ut som det begynner å bli vår med litt mild temperatur og greier, og så PLUTSELIG er det snøstorm igjen! Men det er sant, våren kan umulig være så veeldig langt unna nå ;) Gleder meg! Og tusen takk! :D Jeg liker å ha lugg, selv om den krever litt ekstra tid foran speilet. Haha. Verdt det ^^

 4. Ooh, det hørtes veldig fint ut! :D Hahah, jeg har også en sånn greie oppi der. Jeg kaller det kvervil, men det er kanskje kvervel det heter? :P Haha, du skjønner ihvertfall hva jeg mener :P Så det må litt dust-it, hårspray og glattetang til for at det skal bli skikkelig bra, og det gidder jeg jo sjeldent.

 5. Takker for flott tips! Jeg vil gjerne ha kontaktinfo. :)
  Har planer om å lese boka «Lykkeprosjektet» av Gretchen Rubin – har du lest den?

 6. Dette tror jeg virkelig kunne vært noe for meg! Jeg vil gjerne ha kontaktinfo :)

  Det er flere år siden jeg var på biblioteket.. Det har begynt å gå opp for meg at jeg burde ta meg en tur :)

 7. Jeg vil veldig veldig gjerne ha litt kontaktinfo :-D Har ikke fått begynt på den enda, men en venninne av meg anbefalte en som heter «Gjør alt du egentlig ikke tør!» – Susan Jeffers. Om 50 sider skal jeg begynne på den :-) Trenger litt personlig vekst og utvikling :-p

  • Ser noen andre har nevnt boka «gjør det du egentlig ikke tørr» av susan jeffers, men må bare nevne at jeg syns den er fantastisk! Den har hjulpet meg så mye gjennom det siste året :)

 8. Jeg vil også gjerne ha kontakt info -jeg leser en del i «the secret» men føler noen ganger at jeg trenger noe litt mer … fast? :)

  • De fleste bøker om personlig vekst og utvilking har det samme grunnbudskapet har jeg merket. Jeg har ikke lest the secret, men det er sikkert mye av det samme i den og. Men i boka til Camilla blir alt veldig lettfattelig :-)

 9. Høres ut som en bra bok, liker sånne oppbyggende bøker, og har flere i hylla som venter på tur:) Men syns også det virker som du har kommet langt allerede, på egenhånd, med positiv tankegang/glede deg over små ting, etc. Har kommet litt mer i gang med det selv også, å tenke og snakke positivt, og det hjelper mye i hverdagen:)

 10. Jeg vil gjerne ha kontaktinfo :)

  En bok jeg nettopp har lest er «En ny jord» av Eckhart Tolle. Den var virkelig lærerikt og har hjulpet meg mye de siste månedene. Men den er også litt tunglest, så det er lurt å lese noen sider om gangen. Boken har også vært på Oprah ;)

 11. Virker som dette er en bok det kan være verdt å eie :) Send meg gjerne kontaktinfo. Flott blogg du har forresten, må innom å titte med jevne mellomrom!

 12. Vil gjerne ha kontaktinfo, ser ut som en fin bok. Har ikke lest sånne bøker på en stund, og trenger det virkelig litt innput :)

 13. hei:) virker som en spennende bok, denne vil jeg gjerne ha tak i så send meg kontaktinfo:)

 14. Hej Silje! Jag er veldigt intresserad av boken som du tipsade om. Hva kostar den og går det fortfarande att kjøpe den? Hoppas du har tid at svara.
  Hilsen
  Therese

 15. Hei Silje,

  Takk for tips – elsker selvutviklingsbøker :-) Supert om du sender mail med kontaktdetaljer.

 16. Hei.
  Kunne tenke meg denne boken, bor i utlandet, derfor litt vanskelig med bibliotek. Fint om du sender meg kontaktinfo.
  Forresten veldig fin blogg du har :)

 17. Hei! Er en rimelig ny leser av den inspirerende bloggen din, og har derfor ikke sett denne posten før! Er det fremdeles mulig å bestille boken, tror du? Håper det :-) I så fall, send meg gjerne kontaktinformasjon for kjøp! På forhånd, tusen takk! Kommer utvilsomt til å fortsette å lese bloggen din. Klem <3

 18. Hei! Jeg har begynt å lese boka nå, som jeg lånte på biblioteket. Den er så bra og har hjulpet meg så mye at jeg gjerne vil ha den til eget eie så jeg kan ha tilgang på den senere også, så slipper jeg å skrive av avsnitt og sånn, som jeg såvidt begynte på. ;p På forhånd takk ^^

 19. Jeg lånte denne på biblioteket, og jeg elsket den! Kunne godt tenke meg å kjøpe den slik at jeg kan lese den omigjen og omigjen da boken biblioteket har begynner å bli frykrelig slitt. Kontaktinfo mottas gjerne!!:)

 20. Hei! Ser det er en stund siden dette innlegget ble skrevet, så håper det går bra alikevel og synes du har en flott blogg!! Jeg kom over denne boken tilfeldig på biblioteket for ikke så veldig lenge side, og synes dette er en fanatisk god bok!! Der står det mye av de tingene jeg har søkt svar på og som gjør at jeg endelig kan finne ut hvem jeg er. Så skulle gjerne hatt kontaktinfo så jeg kan lese denne flere ganger!

  • Vet du, jeg har slettet epostkontoen jeg hadde eposten hennes på, så jeg har den desverre ikke lenger! :-( Beklager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.