Jeg og boka mi

siljesreise kokebok

Boka mi! <3 <3 <3 Den bestilles her.

Har du den allerede? Fortell det gjerne i kommentarfeltet, da blir jeg glad.
Husk å bruk hashtag #siljesreise hvis du poster bilder på instagram.
Har du spørsmål til oppskriftene eller noe annet i boken så SPØR! Jeg svarer med glede :-)

Alt som har med kokebok å gjøre på bloggen finner du —-> Her.

Stor matklem fra meg!

19 thoughts on “Jeg og boka mi

 1. Spennende! Jeg lurer på hvilke ingredienser du benytter deg av? Kan jeg kjøpe alt på en vanlig matvarebutikk eller benytter du mye som må kjøpes på helsekost eller slikt?

  • Store matvareforretninger fører det aller meste du trenger, og de som eventuelt mangler får du på helsekost. Har hatt fokus på at det meste skal kunne kjøpes i butikk i Norge :-)

 2. Kjøpte den til Mamma til jul, og den ble raskt tatt i bruk. En kveld like over jul ble jeg servert kremet råkostsalat – nam! Jeg er fornøyd med gavekjøpet, for å si det sånn :-)

 3. Jeg kjøpte den på julemessa i Oslo – den er fin! Har spist teff-grøt til frokost nesten hele uka her, mmmh! Eller, den kan vel egentlig kalles pudding, fordi hvis den står litt (noen dager) så blir den fast. Men like god. :)

 4. Hurra hurra for en sinnsykt bra kokebok. Jeg la om kostholdet i november og under juletreet i år lå Siljes reiser fra min kjære mann. Blitt så positivt overrasket over mange av oppskriftene. Har spist vafler som er sinnsykt gode, pizzabunnen er den beste til nå og er på høyde med den gamle mener nå jeg, mannen min elsker sjokolade trøfler og bytter i dag ut sukker i lørdags godt hvis han får sånne kuler, rundstykkene er riktig i konsistens og gode på smak og sånn fortsetter det;) så tusen tusen takk for alle de flotte oppskriftene Silje. Du har gjort overgangen til kost uten sukker, melk, gluten og raske karbohydrater mye mye lettere. Dette kostholdet må jeg i følge lege holde på resten av livet og det er så godt å slippe å finne opp kruttet selv, men heller lene seg på de som har gjort det før meg. Hurra.

 5. STEIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Den ska e ønske me te bøstan min! Dumt e har bøsta 2. juledag… ;)

 6. Jeg får error når jeg prøver å bestille boken din fra siden – vet du noe om hvorfor?

  • Så rart. Nei det vet jeg desverre ikke, jeg har ikke noe med vegetarforeningens nettbutikk å gjøre. Kanskje det fungerer igjen hvis du prøver litt senere i dag?

 7. Har seff boken og den er nydelig! Elsker å studere oppskriftene + de flotte bildene og særlig når man sliter med nettet, så er en finfin bok en perfekt løsning! Er det en ting jeg skal «pirke på» er at det skulle vært flere oppskrifter i boken, men kanskje bok nr 2 kommer etter hvert? Lov å håpe :)

  • Så kjekt å høre Carita! :-D Ja skulle gjerne hatt med maaange flere oppskrifter, men det var ikke plass til alle. Får fordele dem utover på bloggen de som ble til overs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *