Its alive!

Dere som har juicemaskin selv har sett dette før, men til dere andre – SLIK ser levende juice ut! Stilig ja? :-)
Rett etter du har laget juicen og heller den i glasset, så liksom «drysser» den og er i bevegelse. Kjemperart, men mest kult. Og skikkelig hjemmelaget juice skiller seg ganske raskt (røres lett sammen igjen) og må drikkes med en gang for å ikke gå glipp av vitaminene, noe som ikke skjer med den varmebehandlede, gamle, vitaminløse «fra konsentrat»-døde juicen man kjøper på kartong i butikk. Den man lager selv er garantert fersk, uten tilsetninger, og inneholder kun de råvarene du selv har lyst på.

Jeg er fornøyd med juiceren min, denne her. Veldig kjekk juicer til en grei pris!

Hjemmelaget juice er best! Og er du glad i feks appelsinjuice har du ikke smakt himmelen av appelsinjuice før du har laget din egen! DEN smaker digg den :-)
___________________________________________________________________________
Forhåndskrevet innlegg, kommentarer blir godkjent tirsdag 3.mai

20 thoughts on “Its alive!

 1. Tropicana-juicen er ikke fra konsentrat og er veldig god. Finnes i forskjellige smaker både med og uten fruktkjøtt. Det er ikke noe jeg drikker hver dag, men godt inni mellom :-)

 2. Jeg har samme juicer. Kjøpte den etter å ha lest om den her, og jeg er strålende fornøyd. Bruker den nesten daglig. Jeg fant en oppskriftbok på div juice på biblioteket. Der står mengde frukt/gr.saker og hvor mye juice det gir. Men der det står 2 dl, kan jeg få ut helt oppi 3.5 dl. En fantastisk juicer :D

 3. Jeg har samme juicer som deg, og eeelsker den. Litt mye jobb å rengjøre selve bladene for hver gang, men når man smaker på juicen så er det jammen verdt det.. Appelsinjuice som du nevner må være noe av det beste i hele verden!

 4. Åhhh!!! Jeg ønsker meg en juicemaskin(den du har) til bursdagen av betemoren min, som hinter til at hun kanskje skal spleise den med morne min. Om ikke jeg får den da, kjøper jeg den selv. (: Gledermeg!

  Men hvor raskt etter bør man drikke den? Man kan vel f.eks. lage juice, rydde opp, lage noe annen mat å ha til før man drikker den..? Eller bør man drikke den opp så absolutt raskt som mulig for å få i seg vitaminene? xD

 5. Men det må jo være veldig dyrt å kjøpe inn det som skal oppi juiceren? Innbilder meg at man trenger ganske mye frukt/grønnsaker for å få et helt glass med juice..

  • Blir ikke dyrt for min del, for jeg kjøper jo bare sånt. Det blir ikke grønnsaker i tillegg til «ola nordmann»-kosthold hvis du skjønner hva jeg mener ;-) Prioritering!

 6. Eg har samme juicemaskin og er strålende fornøyd me an! Og helt sant, appelsinjuice blir helt himmelsk!
  Min favoritt for tiden er 1 eple, 1 appelsin og stor bit med ingefær:) yummmmmm….

 7. ÆÆÆÆÆH jeg fikk juicemaskin i dag! Samme type som din, bare at den var helt svart. Alt vi hadde var en pose gulrøtter og appelsiner, men søren så god juice det ble! Dessuten har jeg aldri fått i meg så mange gulrøtter på så kort tid… Åh, så glad jeg er nå. Jeg har ønsket juicemaskin så mye nå i det siste at jeg drømmer om juice… Framover kommer jeg nok til å bruke en del oppskrifter fra din blogg; juicen din ser så god ut! Jeg gleeeder meg. (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *