Isformer til smoothie-is!

Årets isformer! Disse kjøpte jeg på kitchn for noen uker siden, love them! De lager stjerneformede saftiser, eller smoothie-iser som jeg liker best. Da bare tar jeg litt fra frokostsmoothiene mine oppi, også har jeg is til kvelden (hvis man får lyst på noe godt). ;-) Lag smoothier fulle av supermat, deilige bær og godsaker, og fyll det i isformene. Da gir du kroppen din en liten vitaminboost samtidig som du koser deg med is!

Jeg har en egen Juice og smoothie-kategori på bloggen, den kan du se HER.

Og oppskrift på «softis» uten melk, sukker og egg finner du HER, og den samme med blåbær HER. De kan sikkert helles over i slike isformer de også hvis man ikke spiser den med en gang. Frozen softice, hehe.

Hvilken is spiser du i sommer?

30 thoughts on “Isformer til smoothie-is!

  • 99 mener jeg det var :-) De har soloisformer også, men de må man være rask for å få tak i, de ble utsolgt på et blunk. Mamma fikk tak i EN til meg i Molde, var tomt i trheim.

 1. Dessverre spiser jeg de fleste iser, men spiser heldigvis mest sunn is :) vi har fått oss en ismaskin så jeg gleder meg til å prøve den på sunne og gode iser!
  God sommer :D

 2. Å, sånne har jeg tenkt på å kjøpe mange ganger, men jeg finner det aldri de gangene jeg faktisk tenker på det! Men nå som det er sommer kommer jeg nok definitivt til å kjøpe noen! :-)

 3. Gikk forbi de her forleden, men tenkte jeg skulle vente til lønning. Kult at du anbefaler de, da er det hvertfall god grunn til å kjøpe ;)

 4. jeg har også kjøpt isformer for å ha smoothie i! :D
  men mine er 8 stykker som sitter fast i hverandre. ganske upraktisk, men de kostet 29 kroner, så jeg klager ikke!

  • Ja man finner isformer mange steder :-) Jeg hadde fra Åhlens i fjor, men de ble ødelagte. Disse her virker mer solid, så håper de varer mer enn én sesong.

 5. Så fine!! Jeg spiser alle slags hjemmelagede is, men favoritten er en med cashewnøtter, kakao, kokosmelk og noe annet snacks. Lykke!

 6. Nå har du kjøpt disse formene jeg har siklet på lenge. Men jeg har jo nok former, så da slo fornuften inn. Kjenner likevel litt på misunnelsen:-) Jeg har laget nettopp laget saftis med spirulina-genialt!!

 7. Jeg google-dumpa innom bloggen din etter søk pm Bjørkesøt og begynte å scrolle nedover og nedover. Du virker som en oppegående person som blogger om, etter min mening, veldig interessante teamer sammenlignet med mange andre blogger. Det er viktig å være en kritisk forbruker, noe det virker som du er ;) Skal følge med videre!

 8. Akkurat hva jeg har gjort og! Bare mine isformer har jeg kjøpt på ebay, men har på følelsen det er samme merke :D Ha en fin dag i sola, og kos deg med den gode isen.

 9. Ser digg ut!

  Har du prøvd frosne druer? Det er min sommerfavorittissnacks, iallfall :) Kjøp søte blå steinfrie druer og legg i fyseren et par timer. De blir sånn deilige og «slushete», he he.

 10. Hihi, kjempesøte isformer! Jeg spiser mest «softis» av frosne bananer og bær. :) Samboeren min lager saftis av juice i isformer, og jeg har tenkt å lage smothie-is en dag jeg får ånden over meg. =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *