Innvandrerbutikker i Trondheim

Hvis du bor i Trondheim er det er must å sjekke ut Bamboo på Tiller. Den ligger rett over gata for City Syd, ved Dolly. Ta buss 46 fra sentrum  og gå av på stoppet etter City Syd, KVT. Det er en asiatisk ++ matbutikk med skikkelig godt utvalg! De har et veldig bra kjølerom med mye ferskvarer og kokosnøtter, og alt selges til rimelige priser (mye rimeliger enn i sentrum). De har også Tempeh og flere typer rimelig tofu. Han fyren som jobber der er veldig trivelig, og hjelper og guider deg så godt han kan hvis du har spørsmål. Og han forstår dialekten min bedre enn mange trøndere innimellom gjør.

Når du først er på tur på Tiller kan du stikke på Heimdal, for der har de også en veldig bra innvandrerbutikk. Jeg vet ikke hva gata heter, men når du går av bussen i sentrum der, så går du første bilveien opp til høyre, forbi rema, også ser du den inni en krok til venstre over gata på skrå for rema. Kanskje 3-4 min å gå. Litt rotete forklaring, men du ser den oppi der. Alltid spennende å ta turen dit!

I sentrum anbefaler jeg Fruktkorga i Dronningensgate. Der jobber det en og annen festlig ansatt som kan prate hull i hodet på deg (og samtidig forstår min romsdalsdialekt!), men de er trivelige så det gjør ingenting. Selger 130g rå macadamianøtter til 35 kr, og frukt og grønt.

***

Så der har dere mine Trondheimsfavoritter når den gjelder den type butikker :-)
Fortell gjerne om bra butikker der du bor i kommentarfeltet, så vi kan tipse hverandre!

47 thoughts on “Innvandrerbutikker i Trondheim

 1. Kjempenyttig innlegg! Jeg er ofte innom Fruktkorga. Liker meg veldig godt der, kan gå rundt kjempelenge og titte. Og ja, noen av dem som jobber der er veldig skravlete, men også veldig hyggelige:) Skal absolutt prøve å sjekke ut de andre butikkene. Synd de ligger et stykke unna. Gruer meg til å flytte fra Trondheim til sommeren, vet ikke om det er like bra innvandrerbutikker der jeg skal bo…

  • Sjekk de ut før du flytter ihvertfall, er jo bare en liten busstur unna :-) Og du finner sikkert en brukbar innvandrerbutikk dit du flytter også.

 2. Å, innlegget ditt passet meg ypperlig i dag, da jeg planlegger en shoppingrunde innom div. innvandrerbutikker i TRD. Fruktkorga er også min favoritt (er veldig glad i de tørkede granateplekjernene og de ristede kikertene de har. Om du kjenner til disse produktene, har du sett dem på de andre innvandrerbutikkene i TRD?), tommelen opp for kjempehyggelige ansatte! Forresten 1, til min store skuffelse for to uker siden, skulle jeg innom butikken og da var den stengt. Googlet på butikken da jeg kom hjem og fant ut at butikken hadde gått konkurs. Men med innlegget ditt i dag, regner jeg med at den ikke er stengt allikevel..? Forresten 2, var en tur innom Orient i Jomfrugata i byen, helt grei asiatisk butikk.

  • Ei venninne av meg som bor like i nærheten av fruktkorga sa de skulle pusse opp, og at det er grunnen til at de skulle holde stengt et par uker. Jeg vet ikke, men jeg håper ikke at den blir stengt!!

 3. Takk for tipset :D
  Har bestandig trodd at den bamboobutikken var en restaurant, så neste gang jeg er der borte skal jeg ta meg en tur innom butikken :D

 4. jeg er ofte innom tiller asia mat, ved biltema. de har forressten verdens beste vårruller der!

  • Har vært der noen ganger jeg også, men det er ikke blitt en favoritt hos meg :-) Men vårruller selger de visst mye av ja, det selges alltid noen når jeg er innom.

 5. Liker virkelig dette innlegget! Er ikke så ofte på Tiller, så har ikke vært innom Bamboo enda, men det MÅ jeg virkelig nå! Det virker skikkelig bra der! Jeg trenger virkelig litt påfylling av mange ting, og siden de pusser opp på Fruktkorga (til min store fortvilelse akkurat nå) burde jeg virkelig ta meg turen til Tiller :) Takk for tipset, alltid noe å ta med seg fra bloggen din, og det HVER GANG! :)
  Vi har forresten en superbra butikk i Hamar (der jeg kommer fra) som heter «Grønt & Godt» – hver gang jeg er hjemme går jeg helt berserk i alle hyllene, og bruker alltid laaaang tid der! Ååh, som jeg liker det! :)

 6. Oppdaget ikke de fantastiske innvandrerbutikkene før jeg begynte å lage sushi. Bruker evigheter på å gå og se og skjønner sjelden hva ting er.. :p

 7. Noen her som vet om bra innvandrebutikker i Oslo. Her er jo så mange, så greit å vite om de beste. :)

 8. Supert tips! Bor selv i Trondheim og har nettopp fått ånden over meg til å bli en sunnere, friskere og bedre versjon av meg selv. Har selv aldri handlet i innvandrerbutikker, men har lyst å prøve å lage blant annet taco-krydder selv og litt andre greier, så nå vet jeg hvor jeg finner sånt som ikke Rema 1000 har :)

 9. Hei
  Den siden her var akkurat det jeg ville ha :)
  Vet du hvor det finnes bambus dampere?
  Takk på forhånd ;)

 10. Fruktkorga har «vegetarisk torsk», vegetarisk kylling og vegetariske drumsticks i frysedisken :) Vet ikke om de er veganske. De skulle kanskje ta inn Mochi (søt, brun ris).

  I Oslo er TT supermarked i Torggata bra, og Vatan import på Grünerløkka.

 11. Noen som vet hvor man kan få tak i spisskummenfrø? Har prøvd Bamboo + den på Heimdal, OBS og Meny Tiller og Solsiden.

 12. Jada. Fikk letehjelp av dama som var på Bamboo. Fikk også hjelp de andre stedene. Kan prøve Dronningens.

 13. Jeg var på Heimdal på fredag og trodde jeg hadde funnet «den store innvandrerbutikken» (husket ikke navnet på Liba AS), men jeg hadde havnet på Euro Asia i Ditlev Bloms vei 1. Bra butikk, men altså ikke Liba AS.

  Euro Asia hadde heller ikke spisskumminfrø, og jeg vl også gjerne ha tips om hvor de har det :)

  • Kummin eller karve heter caraway på engelsk. Spisskummin derimot, heter cumin på engelsk og jeera på indisk.

 14. Prøvde «vegetarisk torsk», vegetarisk kylling og vegetariske drumsticks fra fruktkorga. De var FANTASTISKE! Anbefales på det sterkeste!!!! De har det vist på Liba også, og noe på Bamboo

 15. Tusen takk for tips!! Vi som bor i sentrum er ikke så kjent med butikker i andre områder. Jeg var innom begge to i dag og de er fantastiske. Tror jeg likte Liba litt bedre for den er litt mer «middelhavsk»

 16. Hei!

  Er det noen som vet hvilke butikker om selger halal produkter i Trondheim/Trøndelag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *