Ikke testet på dyr: Neglelakk

Neglelakk

Vil tipse om et neglelakkmerke jeg liker godt – Mineral Fusion. Kjøpte den blå når jeg var i USA og forelsket meg helt. Ble veldig glad når jeg så at iherb også selger dette merket, men desverre har de ikke den blå jeg har på bildet. Men kanskje de tar den inn hvis mange nok spør? Merket tester ikke på dyr, og de aller fleste produktene er også veganske. Jej! Inneholder mindre kjipe stoffer enn vanlig neglelakk. Så kan man vel spørre seg hvor naturlig en neglelakk egentlig er;-) Men gøy er det, og når man kan velge litt bedre alternativer så gjør man jo det. Vannløselig neglelakk er også noe som finnes, men personlig liker jeg det ikke, det preller av neglene med en gang. Neglelakkfjerneren jeg bruker er denne, den er heller ikke testet på dyr.

Har du et bra (dyrevennlig) neglelakkmerke å tipse om?

God helg!

9 thoughts on “Ikke testet på dyr: Neglelakk

  1. Jeg er svært glad for mærket Sparitual og neglelak fra Elf. Især førstnævnte holder rigtig godt og længe :)

  2. IsaDora sine neglelakk skal ikke være det i følge den grønne listen. Og neglelakkfjerner fra H&M er super. (Står også på den grønne listen).

  3. Må bare si at den blåfargen var helt nydelig :D
    Har begynt å se meg mer om etter merker som er mer vennlige, noe som jeg ikke har vært så obs på tidligere. Men med å følge din blogg blant annet så har man blitt mer obs på akkurat disse tingene, så takk :D

  4. Ping: Neglelakk som ikke er testet på dyr | Carolines Verden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.