Hydralica og Linus 11.januar + barnebilder

Se så store de små barna er blitt, de er jo blitt tenåringer! Hydralica har endelig begynt å lagt godt på seg og vokst mye. Nå er hun snart like stor som Linus! De er så herlige de to.

Her ser dere bilder fra de var småpuser:


Hydralica (eller Lillemor, som vi kaller henne) kom til oss når hun var ca 9 uker, og vaskemaskinbildet tok jeg et par dager etter hun kom. Babypigg i nakken og korte bein, hun var så liten og søt. Hun var så liten så lenge, og man kunne holde henne i én hånd, lille frøet.


Linus kom når han var 12 uker gammel, og var lubben, mjuk og god. Veldig engstelig også, men den tid er laaaangt forbi. Se så tjukke gode bein han hadde, lille bamsen.

De skal være hos oss en liten stund til før de reiser til hjemmet sitt. Herlig!

God helg da dere!
Jeg skal prøve meg på et sjokoladekakeprosjekt nå. Bare et lite prosjekt altså, for å se om ideen i hodet funker irl.

28 thoughts on “Hydralica og Linus 11.januar + barnebilder

  • Nei det er den personen som tar imot dyrene når de kommer inn til DB som gir dem navn. Men det er som regel bare midlertidige navn, de fleste får nye navn hos familiene de flytter til.

 1. Ååå, de er så nydelige, skikkelige gledesspredere!<3
  Så spennende med kakeprosjekt, gleder meg til å høre om det kommer noe på bloggen!=D

 2. Aww, 3 fine katter :-)
  Den er så kul den maneki nekoen du har, hvor har du fått fatt på den ?

  Ønsker deg med det samme alt godt for det nye året også, og tusen takk for bloggen din :-)

 3. *smelt*… De er så herlige! Og Hydralica har blitt slik en flott liten dame. Det er så fint at de får bo sammen videre også (:

 4. Utrolig søte begge to! <3 Og det er et morsomt bilde der Hydralica studerer innsiden av vaskemaskinen, mine katter hatet å være i nærheten av vaskemaskinen, antagelig fordi den danset polka hver gang den var på :P Og må nå legge med at du er nå like skjønn som vanelig ;) Håper du kommer med et bilde av sjokoladekaken på bloggen senere, er spennende å se hva du lager :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *