Hvilke oppskrifter vil du ha mer av?

Jeg lurer på hvilke type oppskrifter dere vil ha mer av her på bloggen. Middag, frokost, snacks, sjokolade, snop, kaker, glutenfri bakst, rawfood, juice, smoothie, matboksmat, salater, annen mat? Jeg blir kjempeglad for tilbakemelding! Kjekt for meg (og dere) at det kommer mer av det dere ønsker å se her.

Matkollasj

94 thoughts on “Hvilke oppskrifter vil du ha mer av?

 1. Gjerne noe frokoster! Sliter veldig med å lage sunne frokoster uten å lage det samme hver dag :/

 2. har du noen gang tenkt på å kanskje starte egen nettside med rawfood snop og div? det hadde vært kjempe kult! :)

  • Nei det har jeg ikke tenkt på. Jeg blir nok å beholde alt her, men jeg har planer om å framheve oppskriftene så det blir enklere å manøvrere seg rundt her. Høres det ut som noe som kan funke?

 3. Pålegg, middager, salater, smoothies! Eller, litt av alt, som du pleier, variasjon er bra :)
  Men særlig inspirasjon til pålegg som er sunt og godt og forholdsvis enkelt å lage, hadde vært bra!

 4. Middagene dine ser alltid så fristende it, det samme med smoothiene og frokostene dine! Hva pleier du å ha til lunsj? :-)

 5. Det meste er egentlig velkomment for min del, men kanksje aller mest frokost og matboksmat :) Sliter litt med frokost noen ganger, har som regel lite av både mat- og tiltakslyst tidlig om morgenen, så kjappe, sunne og gode frokosttips tas imot med takk!
  Dessuten syns jeg det er kjempespennende å se hva folk spiser til middag (salat går også under middagskategorien for min del), og jeg blir superinspirert av å se på bilder av gode, veganske middagstallerkener! :)

 6. Det jeg tenker på aller først er middagsmat, tror flere trenger å få vite at man kan ha en god og mettende middag uten kjøtt og flesk ;) Det neste jeg tenker på er variert frokost (alt fra smoothie til grøt) og glutenfri bakst :)

 7. Del gjerne oppskrifter om snacks, sjokolade, juice og glutenfri bakst :) Har alt laga meg eit kartotek med dei beste oppskriftene dine :)

 8. Matbokstips hadde vært supert! Kjempevanskelig å få med seg nok mat med lange dager så skole og mat, skulle gjeren hatt noe å variere med.

 9. Jeg ser gjerne mer middagsoppskrifter! Er så fint å få inspirasjon til mat som er gjennomførbar å lage i hverdagen, etter en dag på jobb.

 10. Sjokolade, så klart!
  Ellers er det greit med glutenfritt ja, jeg har noen klienter noen ganger som trenger inspo til å lage noe glutenfritt og allergivennlig. Dessuten skal jeg få en liten spalteplass snart med allergivennlig mat i et blad her jeg bor og da trenger jeg litt inspo selv :)

  Du er flink!

 11. Hei
  Jeg kan bare svelge moste glatte strukturer så jeg leser gjerne om næringsrike supper og smothies
  :-D
  Er veldig glad i bloggen din enda du er så utrolig flink med oppskrifter

 12. Frokoster og lunch hadde vært interessant! Er også veldig glad i de raw kakene dine, så gjerne flere av de også! :D

 13. Oi, så gøy, veeel siden du spør; jeg ønsker meg oppskrifter på rundstykker, supper, lunsj, lettvint snacks og småmåltider, smoothies og proteinshakes:)

 14. Først må jeg si at jeg ble veldig glad da jeg tilfeldigvis tittet innom bloggen din igjen, og fikk se at du har begynt å blogge igjen. Hurra! :)
  Jeg kunne godt tenkt meg flere oppskrifter på glutenfri bakst, muffins, kaker osv, men gjerne «hverdagsmat» som brød, rundstykker osv. Det er nettopp denne hverdagsmaten jeg savner… Det å kunne velge forskjellige typer brød osv. Er så kjedelig å «måtte» spise det samme brødet hver dag, blir litt lei for å si det sånn!

  Stå på! Du er så flink :)

 15. Hei! Håper formen din er bedre idag! :) Som student kunne det vært fint med noen matboksmat oppskrifter! :) Når jeg måtte legge om kosten var det genialt å finne oppskrifter på bloggen din! D har gjort hverdagen min enklere! Tusen takk! :)

 16. Stemmer raw food,lunsj/middag:) Alltid koselig og spennende med nye innslag,enkle,greie,vanskelige og mest av alt godt! :)

 17. Matpakkemat hadde vært supert :-) Tips til noe man kan lage om kvelden som fremdeles er ok neste dag :-)

 18. Hei! Som veganer ønsker jeg oppskrifter som handler om middag, dessert og kaker. Gjerne raw food også :-D

 19. Vil gjerne se flere oppskrifter på matboksmat og glutenfri bakst (og kaker). Det er vel det jeg sliter med mest.
  Når det gjelder matboks mat skulle jeg gjerne hatt noe som gikk fort å lage. Med lavt energi nivå når jeg kommer hjem fra universitetet og liten tid på morgen føler jeg meg lost på ting jeg kan lage. Har jeg tid lager jeg kikertepannekaker med god salat/stekte grønnsaker. Evig takknemlig for den oppskriften. Den faller i smak hos alle:) Jeg har tenkt å prøve ut chia rundstykkene dine, men ikke kommet meg så langt.
  Jeg har flyttet til utlandet pga studier, har liten lagringsplass og ikke lenger tilgang til kjøkkenmaskiner, blendere og lignende. Veldig mange oppskrifter krever veldig mye utstyr. Det har jeg hverken råd eller plass til på nåværende tidspunkt. Og glutenfri bakst oppskrifter inneholder ofte egg. Er og et problem at de ofte ikke faller i smak hos ikke allergikere. Kaker kan man få folk til å like siden de gjerne inneholder noe søtt, sjokolade, bær, sukker e.l. men resten er det verre med.

  Jeg er veldig glad du bestemte deg for å fortsette å blogge. Flott å se formen er bedre. Har selv opplevd bedring nok til at jeg nå kan studere på høyt nivå. Ikke uproblematisk men jeg nyter hvert øyeblikk. Håper det holder for oss begge og at du får sjansen til følge drømmene dine!

  • Jeg er også litt slik at jeg ikke gidder å lage alt fra bunnen av hele tiden, så enkle løsninger er jeg fan av også. Jeg har ofte ting klart i kjøleskapet, som pannekakerøre, smoothier, bakst og burgere i frysern osv. Hva om du skaffer deg en stavmikser med litt ekstra utstyr? Det tar ikke stor plass + at du kommer veldig langt med det i matlaging. Stavmikseren lager smoothie, hummus osv, mikserbollen lager farse, maler nøtter osv, og vispen….visper, hehe. Noe å vurdere!

 20. Jeg er egentlig veldig fornøyd med bloggen din slik som den er!! :)
  Men glutenfri bakst og sjokolade/desserter er en personlig favoritt.

 21. Middagar, snop/sjokolade og spennande frukostar:) Og enkel raw food. Og (fleire) gode tips til smoothie!

  • Jobber med saken! Har ihvertfall én konfekt som er uten nøtter, som vanligvis er med. Du tåler ikke nøtter? Tåler du pinjekjerner og kokosnøtt?

   • Så flott! :) Er blitt bedt om å holde meg unna pinjekjerner siden jeg er hyperallergisk mot nøtter, men kokosnøtt er supert! :)

 22. Mer mat! Gjerne frokoster/lunsj og mat som er enkelt å lage. Jeg syns de gangene du lager sånne «jeg tok litt og litt sånn sammen» er kjempebra for da er det som regel noe man enten finner i skapet eller kan finne i butikken, f.eks som når du lager kikertpannekaker med noe hjemmesnekra pålegg og grønt til. Det høres kanskje «enkelt» ut, men når man er skikkelig sulten og ikke har noe klart blir det vanskelig å komme på noe i farta. Jeg syns alt du lager ser superdigg ut, men elsker spesielt matoppskriftene dine. Haha, når jeg kommer hjem fra skolen og ikke aner hva jeg skal spise må jeg innom bloggen og tenker «hm, hva spiste silje i dag?» :P

 23. Hei Silje

  Gjerne noe mer til matboksen og kvelds! Og snop er jo selvsagt alltid en slager, selvom du allerede har masse deilig digg her :)

  Ønsker deg en fin helg!

 24. Hva som helst av frokoster egentlig, bare det er noe man blir ganske mett av og som gir energi :)

 25. Hei! Hvis jeg får ønske meg noe må det bli glutenfri bakst. Har ikke helt fått taket på dette enda. Ha en fin dag:)

 26. Oppskriftene dine er så kreativ og alternative, vedder på det blir mye bra uansett hva du begir deg ut på!
  For min del må jeg si glutenfritt og matboksmat. Og snack og snop uten sukker. Mer sunnhet til folket ;-)

  Ps. Du er så flink!

 27. Jeg kunne godt tenkt meg flere gode frokostoppskrifter! :)
  Er så lei av mine egne inngrodde frokostvaner – på tide med noe nytt =D

 28. Varm drikke! Jeg har stadig et ønske om å variere den varme «termos drikken» som vi har med på tur (og barna på skole/barnehage). Blir mye krydder og frukt-te eller smeltet 86%sjokolade med rismelk. Så, om du har noen gode alternativ, blir jeg gla!

 29. Jeg kan tenke meg mer frokost og lunsj-oppskrifter. Gjerne type brød og grøt til frokost og forslag til lunsj. Syns det høres smart ut å gjøre oppskriftene fremhevet:)

 30. Hei! Eg er veldig glad i kaker, men uten gluten, egg, meieriprodukter, sukker, mandler, produkter av mais, mm blir lista av ingredienser veldig kort. Eg har laga en del raw food kaker, men har blitt lei av smaken av cashew i alt fyll. Eg har en gut på 2 år som også går på diett, og med bursdager, familieselskap, ol til stadigheit blir det mange anledninger som krev kaker uten alt. Har du tips til variasjon av desserter/kaker blir eg kjempeglad! :)
  Forøvrig har eg tenkt å prøve vaflene dine i dag til en 12-års bursdag. :)

  Ps: ALLE alternative oppskrifter er interessante! Takk for at du deler! :)

  Mvh Sigrid

 31. Du er fantastisk. Og fantastisk imponerende. Hadde vært kjempefin med noen enkle snacks- oppskrifter. Matboksmat, og ta med når du skal på fest- mat er også veldig velkomment her.

 32. åå vanskelig!! Alt du poster ser jo fantasisk ut! Men der jeg kanskje trenger mer inspirasjon er middager og lunsjerfor der spiser jeg det samme igjen og igjen. Spennende salater er gøy. Og sjokolade kan man jo ikke få nok av.

 33. kaker! Elsker å servere kake alle tror er «vanlig» men som er sunn og god. Sliter med å få til gode sjokolade kaker. Jeg har og forsøkt meg på raw cake pops ol uten å lykkes, så hvis du finner ut en bra måte jubler jeg:) ellers digger jeg alt du lager av konfekte rog sjokolade og stikker oft einnom for å hente ideer!

 34. Supre Silje, jeg liker at du har litt av alt :) Men det jeg trenger inspirasjon til for tiden er matboksmat! Tenker både kald mat og mat som kan varmes opp. Jeg har begynt så smått og jobbe igjen, og har lovet meg selv å ikke slurve med maten, så trenger inspirasjon til variasjon :)

 35. Flere oppskrifter med bønner/kikerter osv.. Jeg skulle likt å lært meg å bruke det mer, men er så usikker på hvordan jeg skal tilbrede de. HAr kjøpt i sånne bokser men føler at jeg får mageknipe, skal de kanskje kokes før bruk eller?
  Ønsker også matboksmat :D jeg er faktisk den eneste som har med meg matboks av 900 andre på jobb. Kanskje jeg fasinerer flere med oppskriftene dine :D Ønsker egentlig alt du orker å legge ut! Helt til slutt må jeg bare si, du fasinerer meg.. Har du noen kurs i trondheim?

 36. Mer om middager man ikke trenger så mange spesielle ingredisenser til og juicer. :D Kan du skrive ett innlegg om ditt forhold til yoga?

  • Det kan jeg svare på kort her. Yoga er viktig for meg for å holde kroppen fleksibel så jeg ikke stivner som en kjepp, også er det viktig trening for hodet.

 37. Matboksmat og søte frokoster :)
  Syntes også det er supert med tips og triks om ting man kan lage selv, sånn som forskjellige spirer.

 38. Åh, jeg kunne veldig godt tenke meg flere oppskrifter uten nøtter og gluten! For eksempel rawfood, sjokolade og lunsj/middag. Eller..egentlig hva som helst. Du er så flink <3

  • Prøver å få til flere uten nøtter. Har en veldig veldig god konfekt som er nøttefri blandt annet :-) Jobber litt med dipper og dressinger og har store planer om å få det til.

 39. Er så glad for at du fortsatte å blogge! :-) Elsker både matoppskriftene og katteoppdateringene og DIY’ene dine!

  Ønsker meg egentlig alt jeg, men nå som jeg og samboeren endelig har fått oss en stor flott kjøkkenmaskin med masse ekstrautstyr, er jeg ekstra klar for ulike bakster og juice! :-) For eksempel om du skulle slumpe til å få til de kanelsnurrene! Kanelsnurrer er det beste jeg vet, men tør ikke lage dem da jeg kun har oppskrifter som innvolverer hvetemel og sukker, ikke akkurat det sunneste for kroppen…;-)

  Lunsjforslag/matboksmat er også ønsket! :-)

 40. hei!
  jeg ønsker meg veldig mer oppskrifter på enkle raw middager(ofte er raw så komplisert, mye bruk av maskiner og altfor spesielle igredienser) og enkel lunsj. jeg klarer ikke å finne på en rask og enkel lunsj, spiser knekkebrød med skinkeost/eller skivet ost hver dag. Er det noe som kan være like enkelt men likvel mer sunt(har aldri tid til å lage meg salat eller noe før jobb, og lunsjen min er maks 15 min hvis jeg rekker det i det hele tatt). vil så gjerne spise enkel raw middag og, men etter jobb er jeg så utrolig sliten og sulten at det de fleste dager blir grandiosa eller knekkebrød. har du vær så snill noen tips? noe enkelt sunt og helst raw som jeg kan kjøpe raskt i en vanlig matbutikk. alt godt
  mvh anna

  • Lag smoothie! Putt i proteinpulver (jeg bruker hamp), oljer, bær, bladgrønt osv osv. Lag på kvelden og ha med i shaker når du drar ut neste dag. Og/eller ha det ferdig laget i kjøleskapet så du kan drikke den med en gang du kommer hjem før du begynner med middag osv. Lettere å holde fokus når man ikke er skrubbsulten :-) Jeg lager ikke mye raw middag og slike ting, så har ingen gode tips som kan innfri kriteriene dine. Men andre bra tips er avokado! Perfekt alene med sitron og salt på, og supert som pålegg (og i smoothie).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *