Hvem er du?

Jeg blir borte fra bloggen og dataen i et par dager nå, og tenkte i mellomtiden og gi dere noen spørsmål dere kan svare på til jeg kommer tilbake :-)

Here we go:

Morsomt hvis ALLE hadde svart! :-D

Kan jo svare på dem selv også:
Jeg er 23 år gammel, er opprinnelig fra litt utenfor Molde, og jeg øø.. skriver bloggen. hehe.

Hadefint så lenge!

426 thoughts on “Hvem er du?

 1. Jeg er 16 år, kommer fra Sandefjord og leser bloggen din fordi jeg synes du skriver bra og kommer med flotte oppskrifter. :-)

 2. Heia! Jeg er 25 år (gamle damen!), bor i Porsgrunn (er dog adoptert fra Seoul, Sør-Korea). Jeg har lest bloggen din i flere år nå og jeg løper stadig inn hit når det kommer et nytt innlegg. Du tar flotte bilder, skriver engasjerende og fine tekster samtidig som du har et så vinnende og søtt vesen. M-hm! :)

 3. 21 år, opprinelig fra vestlandet, men bor i oslo. leser bloggen din for du skriver om teamer som intreserer meg :D

 4. Lurt! Dette må jeg gjøre også, er så nysgjerrig på hvem alle disse menneskene som leser bloggen min er:)

  Jeg er 26 år, bor i en liten by som heter Florø. Leser bloggen din fordi du er så flink og kreativ, dessuten virker du som et utrolig herlig og nydelig menneske;)

 5. Jeg er 22 år, kommer fra Oslo (og bor der også. Har tidl. bodd i Tr.heim også). Leser bloggen din fordi du har herlige bilder, et positivt syn på livet og fordi du inspirerer meg på matfronten.

 6. Hehe, ja hvis alle skal svare må jeg nesten gjøre det før jeg klikker meg videre her :-)
  26 (27 om en måneds tid), Trondheim, fordi jeg kjenner deg og vil følge med hvordan det går da vettu :-)

 7. Jeg er 23 år, bor i Bergen, og leser bloggen din fordi jeg er veldig interessert i supermat og lærer alltid noe nytt her :)

 8. 27 år, Trondheim, fordi det er fantastisk inspirerende og gjennomført blogg fullspekket av flotte bilder, oppskrifter og gode tips til en sunnere, naturlig hverdag! :-)

 9. Jeg heter Rebecca
  Jeg bor i Trondheim (og bildet ditt er tatt utenfor der jeg jobber! ;o)
  Jeg leser bloggen din fordi jeg liker den veldig godt :)

 10. jeg er 20 år, kommer fra kristiansund og leser bloggen din fordi den er ryddig, innholdsrik og inspirerende!

 11. Jeg er 20 år, er egentlig fra Volda men bor i Ålesund noen måneder til sålenge skolen varer og jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon til å bli en bedre og ikke minst sunnere menneske. Så har du jo i tillegg noen ganske så fantastiske oppskrifter også ;)

 12. Jeg er 21 år gammel, jeg er også fra litt utenfor Molde, nå bor jeg litt i Molde og litt i Tr.heim. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du skriver veldig godt og positivt. Blir glad av å se innom, spesielt når du skriver om kattene. Så blir jeg også inspirert når du kommer mat-tipsene dine. :)

 13. Jeg er 18 år, bor i molde, . Jeg leser bloggen din for jeg syntes den er inspirerende, du har mange gode tips og ideer på nye ting, oppskrifter og produkter. som er morsom å prøve ut! :-)

 14. Jeg heter Mirjam Johanna, jeg er 20 år, og jeg leser bloggen din fordi du legger ut så mange fine bilder, fordi jeg liker å mimre litt tilbake til når jeg var veganer en periode fjor (og tenker bittebittelitt på å begynne igjen) og fordi du skriver så bra om mat og om ME (som jeg kjenner flere som har).

  <3

 15. Jeg er 14, bor og er fra Oslo, og leser bloggen din fordi du er så søt og inspirerer meg. :)

 16. Eg er 24 år, bur for tida i Kristiansand (men går med flytteplaner…), og eg les bloggen fordi du skriv så variert og fint. Litt om kvardagen din, litt om rolla som kriseheim for Dyrebeskyttelsen, litt om spennande mat og snop, og litt om kreativiteten din. Og ikkje minst med flotte bilete til. Ei herlig blanding! :)

 17. Jeg er 25 år og 7 måneder (jeg nevner månedene fordi det er på dagen, 5 april er min navnedag og da er det 5 måneder til min bursdag 5 september. Dette syntes jeg var stas da jeg var yngre) :D

  Jeg bor i Bergen, på tredje året, men kommer fra Tromsø.

  Jeg leser bloggen din fordi jeg også er opptatt av kosthold og helse…, og det meste andre du skriver om :D

 18. Godt med en hvilepause i blant kanskje!

  Jeg ble 23 i år. Jeg bor i Hønefoss, time nord for Oslo. Jeg er interessert i et reint kosthold uten tilsetninger, og jeg brenner for økologi, fair trade og så klart dyrevennlighet. Kjøper man først ren kosmetikk så er det jo gjerne bra for dyr og miljø også. Du skriver tross alt en del om alle de tingene, og du skriver veldig godt og masse spennende her jeg aldri har hørt om ! (som seinere havner i postkassa fra iherb :P takk!! ;P)

 19. 22, Randaberg.
  Fordi du har ein utståling som er heilt unik. Og ein lidenskap for dyr og naturen som eg likar veldig godt!

 20. Une, 36, matnerd – leser bloggen fordi jeg er interessert i noe a la samme type mat som deg. Og så liker jeg presentasjonene dine så godt, spesielt fine bilder :-)

 21. Jeg er 20 år, kommer fra Fredrikstad men studerer for tiden i Bergen :) Leser bloggen din fordi den gir masse inspirasjon på matfronten! Liker også ditt engasjement for miljøet :) Også er du så søt, hihi!

 22. Er 21 år gammel, bor for øyeblikket i Harstad. Leser bloggen din for det er så mye fint, og det er så mye inspirasjon å hente =)

 23. Jeg er 18 år (vel, 19 snart), bor på Nesodden som er rett utenfor Oslo, og jeg leser bloggen din fordi oppskriftene dine og det du skriver om deg selv er inspirerende. Jeg har også ME, og det var da jeg leste meg opp på det at jeg fant bloggen din. Du inspirerte meg til å kutte ut sukker og spise mer rå mat! :-) Tusen takk for en super blogg :-)

 24. – jeg er 16
  – bor i fredrikstad
  – jeg leser bloggen fordi du skriver om viktige ting, interiserer deg for dyr, er vegetarianer noe som er spesielt for meg siden jeg ønsker å legge om livstilen til det, bor forsatt hjemme med en mor som ikke er noe for det, så du hjelper meg veldig til å holde tanken oppe, du legger ut gode oppskrifter, gir inspirrasjon, glede og skriver godt.

  Ina :)

 25. Jeg er 21 år, og er fra Bergen. Jeg leser bloggen din fordi den er flott og har masse fine tips om bra mat og sånne ting! :)

 26. Jeg er 16 år, fra Trondheim (opprinnelig sverige) og leser bloggen din fordi jeg finner deg inspirerende! :)

 27. Jeg er 16 år, bor i Tananger som ligger i Sola kommune, og jeg leser bloggen din fordi jeg liker det du blogger om, du inspirirer meg, og jeg syns det er gøy å lese :)

 28. Matilde, 23 år. Bor i Bergen, men kommer fra Jæren. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du har nyttige tips (om mat og kosthold) og spennende oppskrifter. Husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din lengre, men det var iallefall via noen andre som hadde linket.

 29. Jeg er 25 år gammel og bor i Trondheim (kommer egentlig fra Åfjord, men har bodd her de siste 7 årene pga. jobb og utdanning). Jeg leser bloggen din fordi den gir meg utrolig mange fine tips og inspirasjon. Og så liker jeg blandingen med livsstilsinnlegg/mat o.l. og puse-innleggene! Det kaaaaan ha noe med at jeg er katteeier selv til tre herlige pelsdotter, hehe ;) Må igjen si hvor flott jeg synes det er at du og samboeren din stiller opp som fosterhjem for puser.

 30. Jeg er 14 år gammel, bor i Drammen og leser bloggen din/følger den på bloglovin’ fordi du legger ut oppskrifter på diverse. Haha, litt rar grunn i grunn.. xD

 31. Jeg ei 15 år gammel jente fra Kongsberg, sølvbyen i Buskerud. Jeg heter Lene Alice, men alle kaller meg Lene. Selv kaller jeg meg helst Alice.

  Jeg leser bloggen din for å se på fine bilder, få inspirasjon til matlaging og klær faktisk!

 32. Linda, 24 år. Bor i Asker. Liker å lese bloggen din fordi jeg får mye tips om sunn mat – og har begynt å like RAW food. Ellers har jeg også kjøpt noen av dine søte monster-smykker. Inspirerende og søt blogg :)

 33. Er 28 år, bor i Kárášjohka/Karasjok, og leser bloggen fordi den er inspirerende, glad og fin.

 34. Hihi, svarer jeg også! Er 20 år og kommer fra Risør, men bor i Oslo. Leser bloggen din fordi det er favoritten, rett og slett :-) Liker å lese om alt du skriver om, og du er superflink til å gjøre innleggene ekstra spennende og lærerike.

 35. Hei, jeg er 24 år gammel og kommer fra Lillestrøm. Bloggen din har vært en stor inspirasjon for meg (og er det fremdeles). Du har åpnet en ny verden for meg innen mat fronten, som f.eks supermat. Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine, og de har blitt en del av kostholdet mitt. Du tar også herlig bilder. Jeg husker spesielt de du tok før du skulle hjem til jul. Jeg synes også det er flott å lese om en som er blitt så flink til å ta vare på kroppen sin, og prøver å kun putte ting i munnen som er bra for kroppen, og tar seg tid til riktig trening for kropp og sjel. Som det å ta seg god tid til frokosten. Selv er jeg ikke vegiterianer, men jeg har blitt mye mer obs på miljøet og spiser mye mindre kjøtt enn før. For å summere hvorfor jeg leser bloggen din: Den er en stor inspirasjon for meg!!

 36. Jeg blir 16 år, er fra Akershus og leser bloggen din fordi den er så inspirerende! Jeg er ikke en person som leser blogger for å bli så innmari inspirert (jeg mener, jeg er vel bare veldig nysgjerrig av meg). Men bloggen din har fått meg til å ville lage raw sjokolade, lage mer god vegetarmat (man blir ofte litt stuck) osvosv. Finfin ting.

 37. 26 år og fra Trondheim, men det visste du vel ;) Jeg leser bloggen din fordi du er så søt og snill, og fordi du er flink med mat, oppskrifter, iHerb tips, positiv tenkning, kattepuser og monstre. Hurra!

 38. Jeg er 22 år og kommer fra Stavanger. Interesserer meg for mye av det samme som du gjør mtp kosthold osv, derfor leser jeg bloggen din for å få flere tips og mer inspirasjon :)

  Ved siden av det sliter også jeg med ME, så det kan være nyttig å se hvordan andre i samme situasjon takler hverdagen :)

 39. Jeg er 34 år og bor i Sandnes. Jeg leser bloggen din fordi jeg selv har lagt om kostholdet mitt og spiser hverken melk, gluten, gjær eller sukker. Trenger derfor både tips og motivasjon til å fortsette. Raw food og supermaten du blogger om er også veldig spennende. Får masse gode tips og ideer her inne. Stå på: videre)

 40. Jeg er 30 år og bor i Trondheim, men er egentlig nordfra. Jeg leser bloggen din fordi du skriver bra og jeg blir så inspirert av oppskriftene dine :-)

 41. 33, år, interessert i supermat og iherb og økologisk kosmetikk og hudpleie. Og liker tipsene dine til mat og oppskrifter. Har begynt å lage maki etter inspirasjon fra deg :) er så godt!

 42. Jeg er 17 år og bor i Bærum:) Leser bloggen din fordi du legger ut masse fine oppskrifter og jeg blir kjempe inspirert av det du skriver!

 43. Heihei :)
  Jeg er *kremt* 33 år gammel, er opprinnelig fra Trøndelag (i nærheten av Trondheim), men etter å ha bodd noen år i Oslo, bor jeg nå i Tomter sammen med kjæresten min og to bonusbarn (annenhver uke). Selv om det er lite her, trives jeg. (Har ikke så store behov for tiden heller, akkurat.) ;p

  Jeg begynte å lese bloggen din fordi jeg er, som du, blitt hekta på iherb og sunt kosthold, og fordi jeg, som du, jobber med å komme meg ut av kronisk sykdom og utmattelse (har ingen ME-diagnose, for jeg har en annen kronisk sykdom i bunn). Det er derfor jeg ikke har skrevet noe før også. Orker ikke å skrive så mye, men leser litt innimellom. :)

  Hovedgrunnen til at jeg leser bloggen din, er nok gjennkjennelsesbiten, den er godt skrevet, med masse inspirasjon, og at jeg liker deg.
  Har et inntrykk av deg som en utrolig flott person, utenpå og inni. Du er inspirerende, selv når du er nede, og evner å gi til andre når du også trenger å få. Må innrømme at jeg nesten har en litt venninnefølelse for deg, selv om jeg ikke kjenner deg. :)

  Ønsker deg den beste dagen!

 44. Jeg er Alvilde, er 18 år og leser bloggen din fordi jeg liker den. :) Synes også det er spennende med rå sjokolade og annen supermat, og da er det fint å følge deg. Har fulgt deg siden du for alvor begynte å spise rått og sånt.

 45. Jeg er 32 år og kommer fra Trondheim, men har nettopp flyttet til Orkanger. Jeg leser denne bloggen fordi jeg er over gjennomsnittlig interessert i helse, «usynlige» sykdommer og sunn mat :-) Synes bloggen din er inspirerende og full av flotte bilder.

 46. Maren, 17 år, bor i Stavanger. Jeg leser bloggen din fordi jeg finner den inspirerende, den er behagelig å lese og dessuten skriver du om ting som er kjekke å lese om! :)

 47. jeg er 26 år, kommer fra/bor i Trondheim. Jeg leser bloggen din fordi du skriver bra og inspirerende innlegg om mat, helse og livet generelt og fordi du er en likandes person:)

 48. Hei!
  Eg er 30 år og kjem frå ei lita bygd i Vest-Telemark, men bur på Møllenberg i Trondheim akkurat no.
  Eg les bloggen din fordi du skriv om ting som interesserar meg, og du skriv godt. I jungelen av rosabloggarar er det fint med seriøse bloggar og!

 49. Jeg er en liten 19-åring fra Bergen, og jeg leser bloggen din fordi den er spennende, fascinerende, annerledes, interessant og inspirerende!

 50. Jeg er 25, bor for tiden i Drammen, og leser bloggen din fordi den sprudler av kreativitet, livsgnist og masse spennende oppskrifter. Jess!

 51. Hei!
  Jeg er 19 år, og har nettop flytta fra Brekstad til Oslo for å bo sammen med kjæresten :)
  Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg, og den gir en fin avvikling fra fæle nyheter og stress :)

 52. jeg er snart 17 år, bor i Tønsberg og leser bloggen din fordi du skriver om så mye fint ^____^

 53. Jeg er 17, ganske snart 18 år.

  Jeg bor i Honningsvåg og er opprinnelig fra Havøysund, begge delene er så langt nord i Finnmark man kommer.

  Du linket til bloggen din i en vegetar gruppe på nettby for en stund tilbake. Denne bloggen er den første jeg begynte å følge med på fast og er enda favoritt bloggen min. Grunnen til at bloggen din er min favoritt må være fordi at det virker som du er utrolig glad i dyr og spiser dem ikke, tenker bevisst på hva du spiser og du skriver rett og slett på en fengende måte og legger ut fine bilder.

 54. 24, fra Oslo/Danmark. Har fulgt bloggen din i halvannet år og bruker den ofte som oppslagsverk når jeg kokkelerer :) Keep up the good work!

 55. Jeg er 23 år, og Oslojente. Fant bloggen din da jeg prøvde å lese mest mulig om ME for noen år siden, da lillebroren min hadde det. Ble fast leser da jeg synes du er flink til å skrive og veldig posetiv, i tillegg til at du gir gode tips spesielt i matveien. Elsker oppskriftene dine!

 56. Jeg er 19 år, kommer opprinnelig fra Kvam i Oppland og leser bloggen din fordi du skriver mye fint og interessant, og ser ut som en veldig søt jente!

 57. Er 16 år og ikke-kjøttetende. Er opptatt av miljø, og meneskerettigheter. Jeg leser bloggen din fordi du legger ut mange gode oppskrifter.

 58. Jeg er 19, kommer fra bondelandet utenfor Trondheim, og leser bloggen din fordi du skriver om ting som interesserer meg (både ernæring, dyrebeskyttelsen osv), også skriver du fyldige og gode innlegg :) Og ikke minst: godisoppskriftene :D

 59. Jeg er 23 år gammel og bor rett utenfor Kristiansand. Som så mange andre begynte jeg å lese om supermat etter at det ble «nødvendig,» og jeg ikke lengre fungerte normalt. Ble diagnosert med PCOS og lavt stoffskifte. Søkte litt rundt på nett om forskjellige, og falt fullstendig for ideen om rå sjokolade. Siljesreise.com var bare et google-søk unna. Jeg er stadig innom bloggen din for sjoko-inspirados!

  • Jeg kjente to stk før som også har pcos, ei lever så si normalt mens hun andre tror jeg sliter en del. Håper du har det bra, og hvis det er utfordrende at du finner det fine ved tilværelsen likevel :-) Og håper du lager MASSE sjokkis! <33333

 60. Jeg er 46, opprinnelig hedmarking, men bosatt i Buskerud. Mat er et interessant tema, du skriver godt og tar flotte bilder. Digger også kattebildene dine :-)

 61. jeg er 22 år fra Larvik, og leser bloggen din fordi den inspirerer og støtter det jeg alltid har trodd: at man kan endre både tanker og helse! Dessuten liker jeg når du skriver om Rastus!

 62. Åhr, jeg må alltid gjøre det så personlig! Hehe, jeg leser også bloggen din fordi du er så knaganes sød!

 63. Jeg er 16 år, kommer vel egentlig fra Svalbard, men bor litt sør for Bodø. Og jeg leser bloggen din fordi den er så fiiiin! Elsker katte-innleggene dine :)

 64. Jeg er 28,blir 29 i juni.
  Bor i Ørsta,men er fra en liten bygd i Sunnfjord.

  Leser bloggen din fordi den er dyrevennlig,syns det er interessant å lese om helse og kosthold også skriver du om alt på en fin måte:) Fine bilder har du også!

 65. Jeg er 24 år, bor i Trondheim (men er fra Tromsø). Husker ikke om jeg fant eplabutikken eller bloggen din først. Men etter at jeg fikk monstersmykket mitt i posten har jeg fulgt med her :)

 66. Jeg heter Sandra (ikke et spørsmål, men tar det med!). Er 16 år, blir 17 om en uke. Jeg leser bloggen din fordi jeg er vegetarianer, og vil ha mattips! Liker også de bildene du legger ut, og monstrene dine er fantastisk søte!

 67. Jeg er 21. Bor i Bodø, men kommer egentlig fra Mausund utenfor Frøya utenfor Trondheim. Leser bloggen din fordi jeg synes du skriver om interessante ting, og du er flink til å variere hva du skriver om. Men mest av alt fordi jeg synes du virker som en herlig person! :)

 68. 24 år, flyttet nettopp til Oslo fra Tromsø. Leser bloggen fordi du skriver bra og inspirerende. Selv spiser jeg det meste, og har ikke prøvd RAW-ting (en dag blir det andre boller!), men det er allikevel interessant å lese om. Inspirerende. Du tar også flotte bilder, og det har mye å si. Og så er det dyrebeskyttelsen og miljø/dyrevennlige tema. Dette er jeg veldig opptatt av, så det du skriver der er spennende lesing. :)

 69. Jeg er 21 år, blir 22 i august. Ex-veggis, og veldig glad i dyr. Har en setter som heter Wilma. Jeg er fra en liten bondekommune i Vestfold som heter Re, men har flytta til en by i nærheten som heter Horten. Prøver å finne ut hva jeg vil her i livet, men det er ikke så lett… Har pga div. sykdommer hatt en del hindre på veien. Målet mitt nå er å komme litt ut i jobb etterhvert =)

  Har fulgt bloggen din kjempelenge, fordi jeg liker at den har «litt av alt». Digger også monstrene dine, og har 4 stk på kjøleskapet mitt =D

 70. Jeg er 16 år.

  Mange grunner til hvorfor jeg leser bloggen din, den er inspirerende og var i starten svært motiverende(for å holde meg unna sukker.. hihi) :-)
  Du skriver så fint også, blir alltid så godt humør av å lese den, og jeg blir kjempe glad hver gang det kommer et nytt innlegg!
  Så er du veldig søt :)

  Du er nok ynglingsbloggeren min ja <3

 71. – Jeg er (snart) 23 år
  – Akkurat nå er jeg strandet på et lite drittsted på østlandet, men flytter til Tromsø innen 2 mnd (er opprinnelig nordfra).
  – Bloggen din leser jeg fordi jeg selv er vegetarianer og setter derfor pris på oppskrifter. Jeg er også opptatt av supermat og ble kjent med spirulina for første gang for omtrent 12 år siden. Herlig å få inspirasjon fra deg på det området. Sjokoladeoppskriftene dine er forresten herrlige;-)♥ Spennende å lese om at dere er krisehjem for puser i tillegg.

 72. Jeg er 18 år og kommer fra Ålesund! :D Leser bloggen din fordi du har så mange bra oppskrifter, fine bilder og ja, du skriver bra! :D

 73. Jeg er 22 vintre gammel. Er en drammenser bosatt i Trondheim. Leser bloggen din fordi det er så mye bra tips her, fordi jeg liker ny, spennende mat, fordi du skriver godt, virker smart og søt og bra.

  Forresten, jeg bor i Trondheim og får økologiske grønnsaker og frukt på døra, noe for deg? Dette er på ingen måte reklame, men jeg er godt fornøyd og tenker at dette må være midt i blinken for flere som er bevisste på hvor matvarene kommer fra. Det meste er kortreist og alt er økologisk. http://www.okomat.no/

 74. Jeg er 16 år, fra Vestby som ligger 40 min sør for Oslo.
  Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg til å tenke på kroppen min ved å spise sunt. Det er alltid like spennende å stikke innom bloggen din for å finne oppskifter på flott mat :D

 75. Jeg er 26 år, bor i Trondheim og leser bloggen fordi jeg er så stolt av min søte svigerinne! :)

 76. Jeg heter Nicole og er fra Stavanger, men studerer nå i Bergen. Er 19 år, og leser bloggen din fordi den er superbra på alle områder! Er selv kjempe interessert i helse og sunn mat, og du var den som introduserte meg for iherb! Er nå blitt hektet, og bestiller en del raw food, lager raw sjokolade og prøver å golde meg unna sukker. Bloggen er en super inspirasjon med omtalinger av produkter, fristende oppskrifter og har flotte bilder! Samtidig skriver du veldig bra, og virker som en flott person :) Stå på videre!

 77. jeg er 16, kommer fra lørenskog og leser bloggen din fordi den er inspirerende og bra skrevet. :)

 78. 22 år. Bur i Bergen. Har fortsett å lese heilt sidan du, gjennom bloggen din, introduserte meg for raw sjokolade. Du kjem stadig med mange inspirerande matoppskrifter, så eg kjem nok til å følge bloggen din lenge =)

 79. hei :)
  jeg er 28, fra molde :P
  leser bloggen din fordi den er kjempe fin. liker å lese om raw maten din og ellers om kattene <3

 80. Line, 25 år, fra Oslo, leser bloggen din fordi du inspirerer i matveien, og det er så innmari deilig å vite at det er flere som bryr seg om de samme tingene som meg! Også har du superkul stiil :D

 81. 17år fra Bærum. Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende, underholdene på en ikke rosablogger måte og du har nyttig tips å komme med!

 82. Soon to be 21, bor i Kristiansand med kommer fra et bittelite sted ingen har hørt om utenfor Hamar.
  Jeg leser bloggen din fordi du kommer med mange gode oppskrifter på alt mulig, later til å ha et fantastisk vinnende vesen, tar opp aktuelle temaer som ME og byr på deg selv og din kunnskap og erfaringer :)

 83. Eg e snart 22, bor på vestlande i Stavanger område, eg lese bloggen din fordi eg trenge inspirasjon te goe å sunne ting å laga siden eg ikkje tåle ein heil del ingredienser. Syns bloggen din e knallbra å du jør d så lett å nyda goe mad sjøl om ein ikkje tåle alt =D

 84. 20 år, bodd meste av livet i mandal – nå i oslo, og jeg leser fordi du er så inspirerende og flink.

  kanskje litt dårlig timing å spør om dette hvis du er borte nå, men men: vil du anbefale pure planet sin chlorrella og spirulina fremfor now foods? vurderer å bytte over nå som jeg snart går tom..

 85. Jeg heter Kine Emelie, er 16 år (blir 17 om ikke så altfor lenge), er fra ei bygd utenfor Trondheim, men bor i leilighet i Trondheim, og jeg leser bloggen din fordi du er en stor inspirasjon :-) Også er du supersøt!

 86. Oj, merket du hadde en del eldre lesere, fett!
  Jeg heter Sara, er 18 år og bor i Halden. Leser bloggen din først og fremst fordi du er så god på å formulere deg. Og så har du verdens søteste utseende. Ikke nok med det så er du utrolig flink på mat, og all motivasjon jeg får til å lage mat er pga deg og dine oppskrifter.

 87. Jeg er 22, bor nå i Oslobyen (men føler for å snart flakse videre til nye steder).
  Leser bloggen din fordi den lyser opp på grå dager, og gir inspirasjon og matglede på dager med overskudd.

 88. Hei hei!
  Jeg heter Sunniva, er 23 år og kommer fra Oslo, men bor i Trondheim. Jeg er veggis med cøliaki, og fant bloggen din ikke lenge etter at jeg hadde fått diagnosen. Jeg trodde først at det kom til å bli et slit å forsette å være veggis, men den gang ei! Og det var bra, for noe alternativ finnes ikke for min del :) Så takk for mange gode oppskrifter og for å ha introdusert meg for iherb som har gjort et glutenfritt og dyrevennlig liv mye lettere.

 89. Jeg er 22 år, kommer fra Ørsta og leser bloggen din for du skriver veldig bra og du gir gode tips :) Du er en stor inspirasjon :)

 90. Jeg er 22 år gammel og bor i Trondheim. Bloggen din veltet jeg over for en goood stund siden og har jeg fortsatt hengt ved, både pga maten, kattene, monstrene, teg, interiøret ditt og alt annet du blogger om. Jeg titter alltid innom, men kommenterer mindre enn før (: Bloggen din var mindre før, da fikk man oftere svar :P

  • uff ja beklager det altså! Prøver å svare på spørsmål osv, og det blir som oftest at jeg svarer i eget kommentarfelt.

 91. Jeg er 18 år, kommer fra Tromsø og leser bloggen din.. vel, fordi den simpelten er fantastisk og inspirerende! :D

 92. Hei! Jeg er 28, bor i Singapore for oyeblikket og leser bloggen fordi den er litt anderledes enn andre blogger og har en god blanding av temaer! :)

 93. Snart 23 år, bor over Asia mat ;)
  Leser bloggen din fordi jeg blir inspirert til å prøve nye ting. Er ikke vegetarianer og tåler det meste, men skader ikke å utforske!

 94. Jeg er 17, fra oslo, og leser bloggen din for å få veggis-inspirasjon, og fordi du er sjarmerende.

 95. 21 fra oslo, bor i bergen. leser den fordi den SER veldig fin ut og har mye fine farger. og det jeg har lest her hittil har vært interessant ^^,

 96. Jente på 37 år, bor i en liten by i Sunnfjord. Fikk tips av kusinen min om bloggen din, da jeg sliter med kronisk sykdom og matintoleranse. Leser bloggen din fordi jeg finner masse inspirasjon!
  Du har en super blogg!

 97. 25 år, Kongsberg. Jeg leser bloggen din fordi jeg syns det er spennende med kostholdet ditt og helt fantastisk at du er fosterhjem for kattepuser. Jeg har kjøpt «Jeg vil, derfor kan jeg» og skal lese den i påsken :)

 98. Halo !
  Jeg er 14 år «gammel» og bor litt utenfor Molde :) !
  Jeg fant bloggen din via mewkid.net og bloggen din virket interessan og de er den ! den har kjempe fine bilde og supre oppskrifter og er bare super kul !

 99. Jeg er 25 år, bor i Oslo og leser bloggen fordi den gir masse inspirasjon til sunn mat og en sunn livsstil. Har lært mye av deg :) Og så liker jeg variasjonene mellom innleggene, litt mat, litt katter, litt andre ting! Har lest bloggen en stund, kanskje to år?

 100. Jeg heter Camilla, er 18 år og bor i Klæbu (ca. 15 min unna Trondheim).
  Leser bloggen din p.g.a. at den er så gjennomført bra. Layoutet er kjempefint, du har en ryddig blogg og skriver om interessante ting :-)

 101. Mari, 24 år og kjem frå Tokke i Vest-Telemark. Les bloggen din fordi du har mykje gode tips om sunn og raw mat. Du kjem med mykje tips om alt frå mat, spirer og iherb. Det diggar eg. Då slepp eg å gjere så mange bomkjøp. :) Pluss at eg syntes Monstra dine er utruleg fine. Klem.

 102. Jeg er 24 år, bor i Oslo og leser bloggen fordi jeg synes du skriver om interessante ting, inspirerer og har gode oppskrifter.

 103. Jeg er 22 år gammel, kommer fra Bergen og leser bloggen din for å lese om hvordan det er å følge den livsstilen du har :) Og for å få litt inspirasjon til oppskrifter: )

 104. Jeg er 20 år, kommer fra Karmøy men bor nå i Trondheim.
  Jeg begynte å lese bloggen din for sikkert 2-3år siden, jeg syntes den var spennende fordi du skrev bra og hadde mange fine bilder.

 105. 23 år, kommer fra Nord-Norge, men studerer nå i Trondheim :)

  Jeg leser blogen fordi jeg synes «alternativ» mat er veldig spennende! Jeg flytter om få måneder så jeg har ikke lyst til å samle inn mye forskjellig mat i skapene til mitt alt for store flyttelass :) Ellers setter jeg pris på trondheimsbloggere, synes det er få av dem

 106. Jeg heter Thea, er 19 år og bor i nærheten av Hønefoss. Jeg har lest bloggen din noen måneder nå, og jeg liker veldig godt innleggene dine om Rastus og de andre fantastiske dyrene fra Dyrebeskyttelsen og dine bidrag til deres sikkerhet og trivsel. Hadde det ikke vært for min noe eiesyke pusekatt så skulle jeg med glede vært beredskaps/krisehjem selv. Det kommer jeg med 99% sikkerhet til å gjøre når jeg en dag får en egen bolig med forhold til muliggjør dette. I tillegg liker jeg veldig godt de fine matoppskriftene dine og de supersøte monstrene dine. Du er rett og slett et veldig inspirerende menneske :D

 107. Blir 18 i Mai, bor i Molde men kommer fra Eide ;)
  Leser bloggen din fordi jeg synes mattipsene dine og ditt veledige arbeid for dyrebeskyttelsen er inspirerende :)

 108. Jeg heter Mari, er straks 23 år og bor i Oslo. Jeg leser bloggen din fordi du skriver åpent og ærlig om sykdommen din og hvordan du håndterer den, og fordi jeg synes du er inspirerende. Jeg bruker selv en del supermat, men er ikke kommet så langt som deg. Bloggen din gir meg lyst til å bli flinkere matmessig. Du er flott!

  • ah, det kommer! Alle som begynner starter et sted, og tro meg, du vil nok få nok supermat i hus etterhvert! Hehe.

 109. Jeg er 21 år gammel. Er fra en liten plass i nordland, men bor i Trondheim :D
  Jeg leser bloggen din fordi den er inspirerende, du har mange fine oppskrifter og tar mange fine bilder! :))

 110. Kristine, 21 år, kommer fra Hole / Sanvdika.
  Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du har mange gode tips om kosthold og supermat, samt spennende oppskrifter :)

 111. 26 år, bor i Oslo men er fra Jessheim, og leser bloggen din først og fremst pga. tips og oppskrifter på god og sunn snop og vegetarmat :)

 112. 27 år, fra Finnmark, bor i Tromsø. Leser bloggen fordi jeg er et matvrak og du poster mange innlegg om mat som jeg gjerne skulle ha lagd selv, men når d er «superingredienser» som jeg ikke får tak i på dagligvareforretningene blir d ikke til at jeg selv lager noe av det.

 113. Eg er 22 år, 23 år i juni. Eg bur i Bergen, og eg har lest bloggen din i fleire år! Utrulig koseleg å følgje med på kva du driv med, og så er du inspirerande, sjølv om eg kanskje ikkje har heilt dei same matvanane som deg =)

 114. 23 år ung og er ifra og bor i Bodø by.
  Jeg leser bloggen din fordi du skriver om mye som interesserer meg, ting jeg vil lære mer om og mange mange nyttige tips! Dessuten så er det jo et pluss at du er beredskapshjem for DB.

 115. Jeg heter Oda, er 21 år gammel. Bor i Tromsø :-) Leser bloggen fordi du lager så mye god mat og fordi jeg synes det er spennende å lese om rawfood :>

 116. 18 år, fra Stokke/Tønsberg, bor i Tønsberg. Leser aller mest pga maten. Og bloggen din generelt er veldig inspirerende :)

 117. Jeg er 21 år, fra nordfjordeid bor i Tromsø, liker bloggen din forid du skriver om mye av det som opptar meg og har følgt den siden vi var i samme veggisgruppe på nettby og du skrev om dødehavsturen din.

 118. Jeg er snart 23 år ung, bor ca 30min med buss sør for Trondheim, og leser bloggen for å bli inspirert med maten, og for å lære litt mer om en matkultur jeg så absolutt ikke kan så mye om enda :p

 119. 19 år, fra Mo i Rana, men blir trønder fra høsten av.

  Jeg har lest bloggen din kjempe kjempe lenge.
  Du er rett og slett en inspirasjon.
  Hvordan du lever med sykdommen, og prøver å gjør noe med det selv om staten er i mot.
  Jeg har også mye av det samme kostholdet pga egen sykdom, og du er så fantastisk flink til å legge ut oppskrifter og ideer.

 120. Karoline, 16 år og fra Stavanger. Jeg leser bloggen din fordi den er inspirerende og jeg blir i godt humør av den! :)

 121. Jeg er 26 år gammel og bor i Trondheim. Jeg leser bloggen din på grunn av sjokoladeoppskriftene og oppdateringene angående kattene dere tar inn fra dyrebeskyttelsen.

 122. jeg er 22 år, bor på tjøme og leser bloggen din ..fordi jeg ble «kjent» med deg over nett for en goood stund siden og da har det bare blitt sånn at jeg alltid leser bloggen din. dessuten liker jeg matoppskriftene dine og katteinnleggene :D

 123. Jeg er 18 år, fra Trondheim, og jeg leser bloggen din fordi jeg syns det er så koselig at du gir innblikk i hverdagen din og valgene du gjør for deg selv. Det er inspirerende å lese hvor bra du har det med livsstilen din! Jeg liker også når du skriver om nye produkter og typer mat du kjøper.

 124. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Leser bloggen av mange grunner egentlig, for det første synes jeg bloggen er så fin og lys og «glad», jeg liker måten du skriver på, temaene du skriver om og alle de fristende oppskriftene. Jeg liker veldig godt at du legge ut så mange fine bilder, spennende å lese om hvordan det går med kattene dere passer på, veldig spennende og lærerikt å høre om din historie og erfaring med å ha ME (har ME/CFS selv), monsterene er fantastisk søte og bloggen din gjør meg bare glad! :) Jeg blir alltid veldig glad når jeg ser at du har lagt ut et nytt innlegg :D

 125. Jeg er 24 og et halvt, kommer fra Drammen, men bor i Trondheim hvor jeg studerer. Leser bloggen din fordi den er inspirerende, og fordi du kommer med så mange bra anbefalinger!

 126. Marianne, 31. Bor i Bærum (men ingen blærum…:) Jeg leser bloggen din mest på grunn av oppskriftene uten melk og gluten, men dem er det jo ganske mange av. Din skiller seg fra mengden allikevel ved at du tør være personlig, tar nydelige bilder, både av mat, katter, litt mote og deg selv. Samtidig som jeg deler engasjementet ditt for gjenbruk og miljø. Det er rett og slett forfriskende å ta turen innom Siljesreise!

 127. Jeg er 23, snart 24 år. Kommer opprinnelig fra Isfjorden (iii!) men bor i Hønefoss. Jeg begynte å lese bloggen din når Ragnhild viste meg den for 2-3 år siden, og siden har jeg vært fast leser. Liker bildene dine, stilen på både bloggen og deg og at du er litt annerledes enn de andre bloggerne. Keep it up! :D

 128. Katrine, 19 år gammel.
  Kommer fra sunnmøre, men snart boende i barteby!
  Leser bloggen din fordi du skriver utrolig mye interessant, tar kjempebra bilder og har alltid noe positivt å si! Hei hurra :)

 129. Jeg er 25 år, kommer fra Trondheim og leser bloggen din bl.a. fordi:

  – Du tar fine bilder.
  – Du lager søte monstre.
  – Du viser at det går an å gjøre spennende ting med vegetarisk og vegansk mat (og gjør det i tillegg interessant for oss som ikke følger «dietten»).
  – Du bor i Trondheim, og det er gøy å se hva andre finner på når en bor i samme by! :)

 130. Jeg er 21 år gammel, og bor i Oslo. Leser bloggen din for å finne inspirasjon og oppskrifter til å spise sunnest mulig, med mest mulig superfoods! Har prøvd mange av oppskriftene, og de har vært så vellykkede!!

 131. Jeg er 17 år og kommer fra Asker. Jeg begynte å lese bloggen din i dag, og har helt forelsket meg i den!! Det er helt fantastisk at du skriver en blogg som denne og den er utrolig inspirerende! Sliter selv med ME og har alle slags allergier, så det er jo helt fantastisk at du lager oppskrifter uten det meste for å si det sånn! Bloggen din er nå i favorittbokmerkene på nettleseren min! :)

 132. Jeg er 25 år og bor i Oslo, og jeg leser bloggen din fordi den alltid er proppfull av inspirasjon. Du fungerer liksom litt som en guide i den enorme, fremmede jungelen av kjernesunn mat og snill kosmetikk. Så når jeg står der i matbutikken foran hyllen med hveteboller og småkaker, så tenker jeg «hva ville Silje gjort?», og så kjøper jeg frukt eller en pose med nøtter isteden :) Jeg liker at du tipser om produkter og at du legger ut masse spennende oppskrifter – og så liker jeg katteinnleggene dine også, jeg! Hehe :) Jeg er innmari dårlig til å kommentere, men jeg leser hvert eneste innlegg her. Så vet du det :)

 133. 39, fra Bergen, leser fordi jeg liker ditt syn på kosthold og livsstil samt dine oppskrifter uten sukker og gluten og ikke minst de fristende sjokoladene :)

 134. Jeg er 18 år og kjempevoksen! Kommer fra lille Namsos med planer om å flytte så snart anledningen byr seg. Leser bloggen for å få inspirasjon til å spise litt sunnere i en verden full av usunt. Og for å se alle de søte dyra som dukker opp med jevne mellomrom!

 135. 21 år, fra trheim, bor i oslo. bloggen din er inspirerende til tusen, både når det kommer til livsstil, kosthold og generelt. skikkelig glablogg syns jeg, med flotte bilder! må bytte ut freia melkesjokolade med rawsjokkis før jeg spiser på meg sukkersyke, haha. tenkte på en ting, hva med å legge ut fimoleireplugger til ørene på epla.no? jeg hadde kjøpt (for de jeg prøvde å lage ble syykt stygge)! :)))

  • Hihi. Jeg hadde noen der før men de ble ikke solgt. Vil du jeg skal lage noen for deg så send en beskjed gjennom eplabutikken så snakkes vi på mail! :-)

 136. Jeg er spesiallærer, 31 år og bor i Oslo med mannen min. Jeg leser bloggen din fordi den er fin og fordi vi er interessert i samme kosthold som deg. Oppdaget deg i sommer, da jeg fikk påvist matintoleranse og trengte oppskrifter og tips på mat uten melk, egg, hvete og sukker. Setter stor pris på alt jeg har lært av deg så langt! : ) Takk!

 137. Jeg er 18 år. Bor i Stavanger. Jeg har selv blogget i over 2 år, men slutta for et par måneder siden. Fant bloggen din rett etter bloggslutt, og har vært hekta siden. Du inspirerer :)

 138. 19 (snart 20) år gammel jente. Opprinnelig fra Stavanger, men studerer for tiden i Bergen. Har lest siljesreise fast i et par år og det er definitivt min favorittblogg :) Flotte farger, flotte oppskrifter/tips og du fremmer gode holdninger! Et skikkelig forbilde er du blitt :) HURRA for Siljesreise!

  Hilsen Oda

 139. 20 år, fra Karasjok. Leser bloggen din først og fremst fordi jeg lærer utrolig mye om raw food og supermat her, men også fordi du tipser om rene, ikke dyre testede skjønnhetsprodukter. Oppskriftene scorer også høyt. Herlig blogg! :)

 140. Lene, 20 år, fra Bærum. Leser bloggen din fordi du skriver så bra om supermat og raw food, noe jeg er veldig interessert i!

 141. Johanne, 17 år. Bur for tida i Austerrike, men kjem frå Tromsø. Eg leser bloggen din fordi den er søt, inspirerande og får meg i godt humør!

 142. Jeg er 23 år og født og oppvokst i Trondheim hvor jeg fortsatt bor. Leser bloggen din fordi du skriver godt og variert, har fine bilder, hjelper supersøte katter så de kan få seg et nytt og godt hjem, lager sjokolade jeg sikler av, og viser at mat og livsstil kan gjøre like mye, om ikke mer, enn hva medisin kan. Jeg har fulgt deg såppass lenge at jeg må titte innom hver dag, og rett og slett blitt hekta.

 143. Jeg er 25, bor i Sør-Trøndelag og leser bloggen din fordi den er interessant og inspirerende.

 144. Jeg er 20 år, bor i Bergen.
  Det er flere grunner til at jeg leser bloggen.
  1: Matinspirasjon etter at jeg ble vegetarianer i august i fjor.
  2: Fotoinspirasjon – mye fine bilder!
  3: Å lese andres erfaringer med ME fordi det er noe jeg har hatt i noen år.

 145. Jeg heter Lisa, er 21 år og kommer fra og bor i Oslo. Jeg leser bloggen din fordi jeg er interessert i helse, kosthold og ernæring, og jeg synes at du har en veldig spennende tilnærming til temaene. Du tar fine bilder, gir gode tips og råd, har spennende oppskrifter og er kreativ. Og det liker jeg :)

 146. 24 år kommer fra Ølen, men studerer i Trondheim. Fikk tips om bloggen din fra dyrebeskyttelsen sin facebook side. Synes det er spennende å følge med på hvordan det går med kattene dere har i krisehjem. Flott blogg med mange fargerike innlegg.

 147. Er 22 år, bor i Bergen. Leser bloggen din fordi den har så mange sunne, fine, insiprerende oppskrfter og ideer. Bloggen er profesjonell etter min mening, det skinner gjennom at det er en intelligent og dyktig jente bak ordene. I tilegg er hele blogg-pakken veldig fin- fint design og en rød tråd gjennom hele bloggen !

  • Åå tusentakk! Jeg jobber mye med den, og det er veldig fint å høre at noen legger merke til at bloggen ikke lages av seg selv ;-)

 148. 23 år, oslo. Synes det er interessant å se fremgangen ift energi og overskudd du får fra livstilssendringer, i tillegg til at jeg elsker alle raw food-oppskriftene med gode bilder!

 149. Jeg er 20 år, bor nå i Oslo, men kommer fra Bergen. Jeg har vært fast leser av deg i litt over et år nå, og blir aldri lei. Kombinasjonen av vakre bilder, inspirerende oppskrifter og tips og din herlige personlighet er årsaken til at jeg daglig besøker bloggen min. Du inspirerer meg stort i matveien og på supermatfronten og iherb har fått en fin andel penger av meg takket være deg ;)

 150. Jeg er 32 år (se, ikke bare unge folk som leser bloggen din!), bor på Disenå, som er et lite sted mellom Årnes og Skarnes, og jeg leser bloggen din for å bli inspirert, noe jeg alltid blir! :)

 151. Heihei :) Jeg er snart 20 og er fra Stavanger-området. Leser i hovedsak fordi du har mange bra mattips, og gir litt håp i hverdagen til en person som også har ME.

  Forresten, har du noen gang laget retter med risnudler? Har veldig lyst til å prøve, men det er litt av en labyrint med oppskrifter der ute!

  • Risnudler, eller nudler generelt bruker jeg svært lite av egenetlig. Men skulle jeg spist det hadde jeg laget en wok eller noe og hatt det ved siden av tror jeg. Av pasta og slikt liker jeg best brunris spagetti :-)

 152. Eg er 19 år, bur i Bergen, og les bloggen din fordi den er så fantastisk søt, full i kjempegode tips, fine bilete og inspirerande tekst! :-) Stå på vidare, Silje!

 153. Liv, 25 år. Jeg leser bloggen din av mange grunner, først og fremst er jeg kjempeinteressert i superfood og sunt kosthold, du har kjempefine bilder, flink til å skrive, oppdaterer ofte, har masse kunnskap på området og virker troverdig, skriver om dyr (jeg elsker dyr!), en estetisk pen blogg å se på, og så virker du som en veldig koselig jente! :) Bloggen din er rett og slett en av mine favoritter!

 154. 19 år. Bor i nærheten av Ålesund. Jeg leser bloggen din fordi det er ein kjekk å spennende blogg! Du har mange tips om kosthold, og kommer med mange spennendes oppskrifter :) Inspirerandes og lærerikt! Stå på :D

 155. Er 20 år og bor i Levanger ( ca 1,5 t kjøring nord for Trondheim) Leser bloggen din fordi den er inspirerende og søt :)

 156. Jeg er 52 år, dansk og er bosatt i Oslo/Norge på snart 17. år. Jeg leser bloggen fordi det du skriver om, interesserer meg, og ikke minst fordi du er et skjønt og varmt menneske ♥, som preger bloggen og dens innhold. Og siden jeg elsker foto og fotokunst, så er prikken over I-en jo alle dine flotte og kreative bilder! :-))

 157. Morsom oppgave :) Jeg er er fra Oslo, men jeg har bodd i Trondheim også en stund. Kjempebra by :) Jeg fant bloggen din i sommer da jeg søkte litt rundt, da jeg også fikk ME. Jeg leser den fordi den gir meg inspirasjon, for du kan så mye og er så positiv, også vi gjør veldig mye likt, selv om vi gjør en del forskjellig også :)

 158. Jeg leser bloggen din rett og slett av den egoistiske grunnen at den gjør dagene mine bedre ;-) Hvor skal jeg begynne… Du «smitter» meg (hihi) med ditt pågangsmot og engasjement. Du tar utrolig fine bilder, har en veldig fin lay out, jeg blir glad av å lese tekstene dine og se på bildene av deg, nettopp fordi du viser et så nydelig vesen via bloggen din :-) Hmm, ja, også har du inspirert og hjulpet meg (faktisk med teskje :-p) til å starte med min endring til et mer naturlig og bedre(!) kosthold. Jeg mener det… It’s all you! *tusen takk* :-)
  Ja.. også er jeg 25 år, og bor i Tigerstaden ;-)
  Kos deg med fri fra data og blogg!

 159. Jeg er 15 og blir snart 16 år.
  Jeg kommer fra Trondheim og bor fremdeles i Trondheim, og jeg leser bloggen din fordi du virker som en utrolig hyggelig og positiv person. Ikke minst for å få inspirasjon til å spise sunt! :-)

 160. Hei! Jeg er 43 år, bor i Bergen og er veldig glad i å lage sunn mat. Din blogg er kjempefin å lese, og siden jeg ikke kjenner noen som tenker om mat/matlaging som meg, så føler jeg meg litt mindre sær, når det er fler likesinnede der ute. Stå på, det er superbra det du gjør!!

  • Hehe, vi er mange flere enn vi tror, og min erfaring er at de fleste av oss føler oss litt alene om kostholdet vårt! Vi var mange ensomme sjeler som møttes på det raw food-kurset i februar, kanskje du skulle meldt deg på noe slikt når det kommer til Bergen? :-)

 161. 25 år her, fra Bergen. Kort oppsummert så leser jeg bloggen fordi jeg synes det er en gjennomført bra blogg på alle områder, bra innlegg, bra bilder og bra menneske bak bloggen! Kvalitet i alle ledd :-)
  Jeg interesserer meg også for mange av de samme temaene som du skriver om, og har lært utrolig mye ved å lese her, og bruker bloggen aktivt som oppslagsverk i jakten på å finne mitt eget perfekte kosthold. Og så digger jeg jo de søte puseinnleggene da :-)

 162. Jeg har akkurat fylt 21, og opprinnelig kommer jeg fra Stadsbygd, men bor i Trondheim. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du formulerer deg så godt og tar opp ting som er relevante ift mine interesser. Og så er det gøy å se hvordan det går med en tidligere arbeidskollega, selvsagt! ;)

 163. Jeg er 19 år og fra Nordhordland (rett utenfor Bergen).
  Jeg leser bloggen din for inspirasjon til mat laging, men er også utrolig glad i innleggene om dine livserfaringer og om å tenke positivt!!
  Takk for en kjempe fin blogg Silje !

 164. Jeg er 22 år, jeg bor i Bodø og jeg leser bloggen din fordi jeg blir inspirert av den.

 165. Jeg heter Stine, er 25 år fra Moss, men bor i Oslo. Leser bloggen din fordi jeg interesserer meg for supermat.

 166. jeg er en 24 år gammel nordnorsk jente,bosatt et steinkast fra drammen…
  jeg leser bloggen din for du er til stor inspirasjon,masse goe tips og ideer,flotte oppskrifter og søte monstre! :)

 167. Jeg er 15 år (blir straks 16), bor i Sandnes nær Stavanger. Leser bloggen først og fremst fordi søstra mi anbefalte den til meg. Synes det er spennende lese hvordan du «klarer» å leve et liv som er økologisk, dyrevennlig, og kun med raw food. Blir som mange andre også har kommentert veldig inspirert. Har også lyst til å leve økologisk og dyrevennlig når jeg blir litt eldre. Du viser at det er fullt mulig. :)

  • En liten korreksjon, jeg spiser ikke bare raw food og øko, men ganske mye :-) Skal jeg settes i en bås kan man kalle det en «kjernesunn» vegetarianer ;-) Å ha som mål å bli en dyrevennlig forbruker er kjempeflott!

 168. Blir 25 aar den 7.4, Opprinnelig fra Alta, nå bosatt i Troms. AAA (Arbeidsledig anonym altaværing)
  Leser bloggen din fordi jeg er helt sikker på at nettopp du vil finne ut om livets mening! :P Og så liker jeg en del av de tingene du skriver om, vell, du er egentlig den personen jeg skulle ha vært XD Tror både mor (r.i.p) & far, samt hele hurven av en familie hadde vært et berg mindre skamfull over meg ;) Med andre ord, du gir glede i min puslete kvardag :o)

  Tutti frutti! <3

 169. 23 år og opprinnelig fra Trondheim men har flyttet til Oslo :) Leser bloggen fordi at den er inspirerende og jeg er veldig interessert i supermat og rawfood :)

 170. Kirsti, 25 år (snart 26 -iiiiik), kommer fra Kristiansund og har alltid lest bloggen fin fordi den er så fin og jeg liker veldig godt innholdet i den :) Jeg er jo så heldig å ha blitt kjent med deg som person utenfor bloggen også og det gjør jo lesingen bare enda koseligere <3 Du er et friskt pust på bloglovinlisten min og en stor inspirasjonskilde på et område jeg fra før er ganske blank på :)

 171. Hei! Jeg heter Julie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Kom tilfeldig over bloggen din og begynte å lese siden du bor i Trondheim. Så ble jeg fast leser siden du kom med så mange gode (og sunne!) mattips :)

 172. 15 år, fra trondheim, og leser pga av kostholdet osv, det er inspirerende hvordan du klarer å ikke spise alt det du ikke spiser liksom :))

 173. Jeg er 24 og bor i Trondheim.
  Begynte egentlig å lese bloggen din ganske nydelig. Liker den veldig godt og blir inspirert av både oppskriftene og livsstilen din og så virker du som «my kinda gal» :)

 174. Ester, 20 år, svensk tjej som för tillfället bor i Australien. Hittade din blogg för två veckor sedan och läser den främst för att få en massa tips hur man kan göra god, nyttig och organisk mat!

 175. Jeg er 30år og kommer opprinnelig fra Florø men bor for tiden i Oslo. Jeg leser bloggen fordi jeg har begynt med mye supermat og prøver å leve så sunt jeg bare kan, og bloggen din gir meg mye inspirasjon. Og så er jeg vel også med i ME- ,med tilhørende stusselig økonomi, gjengen ;) Blitt glad i iherb kan man si ja.

  • Uten iherb hadde det blitt umulig å puttet inn noe særlig med supermat i kostholdet. Halleluja for iherb! hehe.

 176. Karine, 21år. Fra Oslo..Har lest bloggen din i ca. 1 år og har alltid syns du skriver bra. Har nettopp fått melkeallergi, så nå har jeg fått mer bruk for oppskriftene dine også! Da blir ikke hverdagen bare knekkebrød med syltetøy;)

 177. Hei Silje!
  Jeg heter Elin, er 37 år og fra Ålesund (men bor i Oslo). Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg :=) Jeg er overbevist om at det man putter i munnen har kraft til å endre liv og jeg er sikker på at dette, i tillegg til mental trening, er rette veien til å komme seg ut av den tunge sykdommen som ME er. Det er en laaaaang reise, men for en fantastisk og lærerik reise ut av sykdom!
  Og takket være deg handler jeg masse på iHerb. Og så liker jeg at du ramser opp produktene du bruker – det er supernyttig. Og en siste sak; jeg er ikke kattemenneske – jeg er definitvt hundemenneske -, men kattene dine blir jeg nesten glad i :=))) Flott at du hjelper dem.

  Klem fra Elin

 178. Jeg er 18 år og kommer fra et sted litt utenfor Bergen. Jeg leser bloggen din fordi den gir masse inspirasjon med vegetarmat. Du er virkelig til stor inspirasjon på flere områder og du virker bare utrolig herlig.

 179. Jeg er 20 år og bor i Trondhjem. Jeg begynte å lese bloggen din pga av alle oppskriftene uten melk og gluten (som jeg har intolleranse mot), også fortsatte jeg å lese den fordi den også inspirerer til et sunnere liv ^^ Også er du jo veldig flink da :D

 180. Jeg er 20 år, fra Oslo. Leser bloggen din fordi jeg er veldig interessert i sunn matlaging, og alt det merkelige fra iHerb :)

 181. 24 år (så lenge det varer, bikker snart 25…)

  Bor i Tønsberg, men er fra Nøtterøy

  Startet å lese bloggen din pga sjokoladeoppskriftene, men finner stadig mer ting jeg blir inspirert av, og nå er jeg innom bloggen din hver dag, samtidig som jeg tar de elementene som passer og putter inn i mitt liv. Det går litt sakte, men jeg har så godt som slutta å spise vanlig godteri etter at jeg prøvde denne sjokoladen :D

  • JA så BRA! Det er akkurat slik man skal gjøre det, la seg inspirere og putte det inn i sitt eget liv og hverdag slik at det passer til en selv :-) Flott!!

 182. 37 år, tobarnsmamma som bor i Oslo.
  Jeg leser bloggen mest fordi jeg liker iHerb- / snop-tipsene dine! :->
  ..også er monstrene søte da.

  Har lavkarbo-kosthold, men et og annet raw-innslag skader ikke.

 183. Malin, 38 år og fra Oslo. Jeg startet med Raw food for et år siden og fant bloggen din. Grunnen til at jeg stadig må inn og lese er at du har deilige inspirerende oppskrifter, IHirb tipse og kjempefine bilder. I tillegg er jeg fryktelig imponert over ditt engasjemang og evne til å dele på din kreativitet til tross for sykdommen du har. Ønsker deg bare lykke til :-)

 184. Er 24 år, fra Tromsø, leser bloggen din fordi det er den beste bloggen jeg noengang har lest. Elsker katter (og alle slags dyr, egentlig), oppskrifter uten døde dyr og rå mat. Og den råe sjokoladen din er rett og slett fantastisk inspirerende! Har forsøkt meg på den noen ganger, og det ble utrolig godt. Takk for at du deler :)

 185. Jente på 23 fra Trondheim. Jeg leser bloggen din fordi jeg er har blitt veldig interessert i et renere kosthold (en hel del pga deg ;) ) I tillegg setter jeg stor pris på hvor gjennomført bloggen din er med bilder og tekst og hvor mye tid du bruker på dette.

 186. 26 år från Stockholm, på väg att flytta till Trondheim. Jag fant bloggen din för Teg berättade om den. Jag läser den för att jag gillar ekologiska produkter, för att få matinspiration och för att jag längtar till Trondheim!

 187. 21 år, Bor i Fredrikstad. Bloggen din er en stor inspirasjonskilde! Iherb, vegitarianer, supermat, reiser, kreative innspill, juicer, mye variert bra mat. Du virker som en søt og hyggelig jente. Selv om jeg ikke kjenner deg så har jeg blitt glad i deg :) Kyss klapp og klem AM

 188. Hei!:)

  Jeg er 25 år og bor i Stavanger (men er fra Bodø). Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er til god inspirasjon og jeg synes du skriver bra:) Har blitt inspirert av mange av dine oppskrifter.

 189. Jeg er 21 år og bor i Oslo. Jeg leser bloggen din fordi du skriver inspirerende innlegg, og har mye spennende oppskrifter :)

 190. 24 år, Stavanger, leser den fordi du er imponerende og inspirerende innenfor matveier og annet :) En skikkelig superwoman som jeg elsker å følge med på ;)

 191. Jeg heter Tiril, er 22 år gammel og bor i Hokksund :-) Leser bloggen din fordi vi har nogenlunde lik diagnose og du inspirerer og opplyser meg om ting som jeg ikke finner noe annet sted :-) Du er utrolig glink til å skrive, ta bilder og legge ut gode oppskrifter og tips. Jeg er avhengig, haha! :D

 192. Christine, 34 år. Bor i Bergen, men kommer fra Oslo. Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg. Du har mange nyttige lenker til iHerb og tips om supermat. Du er kreativ og har flotte bilder. Tusen takk søte Silje!

 193. eg er ei 20 år gammal jente som for tida bur i bergen:) eg les bloggen din fordi eg er glad i matlaging, særskildt i forhold til supermat:) like ogsåå alle dei gode tipsa dine til produkt (både mat og anna).

 194. Marita, 24år, bor i Haugesund, leser bloggen din fordi jeg synes at den er både inspirerende og fin. Du er en søt jente som skriver både interessant og bra. Noen av det jeg liker best av det du skriver om er: Innkjøp, oppskrifter, Dyrebeskyttelsen, omtale av produkter, kosthold, dyrevennlige produkter osv osv. Fortsett med det gode arbeidet!

 195. Jeg er 34 år gammel.
  Bor i Larvik.
  Fant bloggen din som et resultat av at jeg etter å ha blitt akutt syk her i starten på februar (frisk igjen nå), bestemte meg for å legge totalt om kostholdet og kastet meg over internettet for å finne informasjon. Du skriver så godt og tar utrolig gode bilder. MYE å lære her for meg som er litt i startgropa når det kommer til kosthold og superfoods.

 196. Jeg er 23 og bor for tiden i Steinkjer, men flytter forhåpentligvis snart til Trondheim. Leser bloggen din fordi jeg synes du har mange gode oppskrifter, du tar fine bilder, er inspirerende og skriver om ting jeg interesserer meg for (som dyr, miljøvennlighet, ren mat, helse osv.). Yaaay=)

 197. Jeg er 22 år, kommer fra Stavanger. Jeg leser bloggen din fordi du skriver om ting som intresserer meg :-)

 198. Jeg er 29 år og bor i Trondheim, men kommer opprinnelig fra ei øy et stykke utenfor Molde. Jeg ble tipset om bloggen din av ei venninne og følger deg fordi jeg synes du har masse spennende iherb tips og matoppskrifter og virker som en veldig sympatisk jente! :) Jeg gikk tilfeldigvis på deg på toalettet på Alternativmessa her for litt siden og du smilte så søtt, så det virker som det stemmer også ;)

  • Åå du måtte jo si HEI! :-D Var flere som sa hei på doen der iløpet av helga, hehe. Hvilken øy er du fra? Jeg har masse famile utover der i øygapet.

 199. Jeg er snart 30, bor i Oslo og leser bloggen din fordi den er inspirerende. Jeg er opptatt av sunn mat og synes dessuten du virker veldig søt og hyggelig. Også elsker jeg dyr, spesielt katter, så synes det er fint å lese om kattene du hospiterer :) Stå på videre! Ønsker deg noen herlige «fridager»!

 200. 24 år gammel, bor i Trondheim, men er fra Østlandet. Jeg leser bloggen din fordi du skriver så bra, og inspirerer meg veldig med alle mat- og ikke minst; godisoppskriftene dine. Jeg har nå vært sukkerfri i 4 uker! Mye takket være deg :) Du er også min iHerb-guru :p Elsker når du kommer iHerb-tips!

 201. 23 år, fra Bergen. Jobber i helsekost bransjen, og synes det er gøy å lese bloggen, får mange tips om hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

 202. Er 16 år, er fra og bor i Lofoten men har et sterkt ønske om å flytte til Trondheim. Leser bloggen din fordi du inspirerer meg og du er flink å skrive :)

 203. Jeg er 24 år. Jeg bor for tiden i Oslo, men er fra Arendal. Jeg leser bloggen din fordi den er så bra! Du skriver veldig godt om tema jeg er interessert i og har mange gode og inspirerende oppskrifter. Takk for en kjempefin blogg:)

 204. Jeg er 24 år fra Kristiansand:) Leser bloggen fordi den er full av inspirasjon, og du skriver veldig bra:) Har lært så mye av deg!:)

 205. Jeg er 20, men om ikke mange dagene fyller jeg 21år. Bor for tiden i hjembyen Hamar, men er flytteklar til Trønderbyen om noen få måneder :)
  Jeg følger bloggen din mest fordi jeg kan kjenne meg igjen i deg, og at jeg virkelig blir inspirert av alle oppskriftene dine. Å lese om deg, er akkurat som å lese om meg selv – ME, dårlig mage, like dietter som deg – det er helt utrolig store likheter. ELSKER alle tipsene jeg får av deg – supert! : )

 206. Jeg er 22, blir 23 etter sommeren og bor i Oslo men er egentlig nordlendingsjente ;)
  Jeg har lest bloggen din en stund og husker ikke hvordan jeg kom over den lengre. Men leser den fordi du inspirerer med fine tips, fristende bilder av god mat (noe prøvd iallefall, flink er du!) og fordi du er supersøt :)

 207. Jeg er 17, kommer fra Bergen og leser bloggen din fordi jeg liker livsstilen og oppskriftene dine :)

 208. Jeg er 22 år og bor i Kristiansand. Leser bloggen din fordi DU er et herlig menneske som sprer masse positiv energi gjennom bloggen din. Innleggene og bildene dine er herlige :)

 209. Jeg er 17 år.
  Jeg bor i Sandefjord.
  Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon.

 210. Hei! Jeg er 17 år og bor i Halden. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er inspirerende og har mange fine matoppskrifter som jeg prøver ut selv her i heimen ^^

 211. Hei! Jeg er 21 år, bor i Oslo og leser bloggen din for inspirasjon til et sunnere kosthold :)

 212. Jeg er 22 år, bor i København hvor jeg studerer, og leser bloggen din fordi jeg er kjempeinteressert i sunn, supermat og hjemmelagd godis, og jeg synes du har gjennomførte innlegg, med gode bilder og en positiv holdning.

 213. Hei! Heter Julie, 19 år fra Lillestrøm. Leser bloggen din fordi den gir masse inspirasjon og matglede (elsker å prøve ut mye av det du lager!). Også er den fargerik og fresh! :)

 214. Jeg er en 14 år gammel jente fra Oslo, og jeg leser bloggen din rett og slett fordi den er bra, hehe ;)

  Jeg er selv veganer og veldig opptatt av å leve sunt, så da jeg oppdaget supermat ble jo det selfølgelig noe jeg måtte prøve ut! Jeg har lest mange supermat-blogger, men din blogg er en av mine favoritter sammen med mjuuugly. Bloggen din inspirerer veldig, og jeg er sjeleglad for at jeg fant den. Du har masse bra oppskrifter som gjør det lettere å spise spennende og variert mat, og du har mange fine innlegg som får meg til å føle meg glad :D

  Det er bloggen din som er grunnen til at jeg begynte å spise sukkerfritt, og til at jeg nå holder på å gå over til glutenfritt. Jeg begynte for bare fire uker siden med spirulina, hvetegress og chlorella, fordi det er noe du og alle de andre skryter så fælt av. Det er noe jeg må venne meg litt til, men allerede merker jeg at jeg føler meg mye bedre. Jeg fikk masse kviser og ble litt dårlig i magen og ble slapp og sånt i begynnelsen, men det blir bare bedre og bedre. I går sa en venninne til meg at jeg ser så bra ut i det siste, og at huden min gløder liksom. Jeg merker det selv også, så det er helt klart at grønt pulver er noe for meg :)

  Dette ble kanskje litt langt, men jeg er sykt dårlig til å kommentere vanligvis, så jeg tenkte jeg fikk benytte anledningen til å takke deg for at du driver en så fantastisk blogg! :D

  • Takk, så koselig å høre! Og så KULT å få komplementer da! Ja den supermaten altså, den er gull verdt. Lykke til videre :-)

 215. Wilde, 20 år, fra Ringerike.
  Jeg leser bloggen din fordi den er så fin! Du skriver om ting jeg interesserer meg for (supermat, dyrevelferd, alternative behandlingsmetoder, sunn mat ++), også finner jeg bloggen inspirerende.
  Det er heller ikke få ganger jeg har endt opp med full handleliste på iherb etter en kikk innom bloggen din, hehe.
  Keep up the good work!

 216. Jeg er 23 år og bor i Bodø. Leser bloggen fordi den rett og slett gjør meg i litt bedre humør på dårlige dager. Er så inspirerende å lese om alt du gjør fordi du orker å sette farge på dagene selv om de kan være grå og fargeløs! :)

 217. Jeg er 23 år gammel og bor nå i Bergen (opprinnelig fra Lier (like i nærheten av Asker/Drammen). Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi den er utrolig inspirerende ;-) Du har gjort ting lettere for meg, og lært meg utrolig mye!

 218. 24, Bærum.

  Kom over bloggen for nesten 2 (!) år siden. Vært fast leser siden. Veldig inspirerende blogg, og ja, det har blitt noen iHerb bestillinger :-) Har nå kuttet helt på bruk av «posemat», og har sluttet helt med sukker. Det skal du ha mye av æren for! Har mye mer overskudd til trening og slikt :-D

 219. er 20 år, kommer fra Bardufoss men bor i Tromsø fortiden. Leser bloggen din forde det er en av de bedre på sitt emne. Er utrolig nysgjerrig på et rent kosthold som raw food og supermat og synes du er utrolig kreativ og lager mye godt! Mange av oppskriftenen dine er allerede testet og velfordøyd ;) Dessuten skriver du veldig bra og har inspirerende bilder!

 220. Jeg er 19 år, kommer fra Elverum, jeg leser bloggen din fordi den er fantastisk inspirerende og positiv!

 221. Sarah, 19 år. Bor og er født og oppvokst i Trondheim, men flytter til Bergen til høsten. Jeg er ikke den flinkeste til å kommentere, men har kommentert en gang eller to tidligere. Jeg leser bloggen din fordi du skriver interessant, jeg liker å lese om dyrebeskyttelsenkattene og jeg synes matlagingen din er spennende.

 222. Anthine, 20 år. Opprinneleg frå Telemark men er no busatt i Stirling, Skottland.
  Leser bloggen din fordi du skriv godt og eg er interessera i å endre livsstil. Er bare ikkje heilt sikker på kor eg skal starte :)

 223. 23 år fra Fredrikstad, men studerer siving på NTNU, snart ferdig :) Ganske ny på uten-sukker-melk-gluten-fronten, og følger spent med hos både deg, Anita på superlivvstil og Anette på mjuuugly. Får MASSE inspirasjon til et sunnere kosthold, og et bedre liv :)

 224. Jeg heter Anette. Snart 18 år, bor rett utenfor Stavanger og kommer fra Stavanger :p

  Jeg leser bloggen din fordi du ikke er som alle andre (positivt), du inspirerer meg og liker veldig godt at du bryr deg så mye som du gjør om dyr :D

 225. Jeg er 23 sommere ung og bor i Oslo, men kommer fra sjøkanten i Halden. Jeg følger bloggen din fordi du skriver godt og har utrolig inspirerende innlegg. :)

 226. Hei!

  Jeg heter Katrine, er 22 år gammel og bor og kommer ifra Oslo.

  Jeg leser bloggen din fordi den er annerledes og man får mange gode tips her! :-)

 227. Er straks 19
  Bor i på hybel i molde for tiden men kommer fra Averøy.
  Finner inspirasjon til å kunne spise sunt og ha en sunnere livsstil selv. Liker måten du skriver på!
  =D

 228. Marte som har levd 20 år og har føtene i Bergen. Fordi du er deg. Fordi eg elskar orda dine, optimismen, monstera, at skumle kattar ser snille ut her inne (og at eg vert litt glad i dei utan å kjenne dei på ekte), alle dei fabelaktige matoppskriftene, at det lyser livsglede frå augo dine, at du inspirerer og gir håp og at du plutseleg var den eg hadde den kroniske utmattinga saman med, og ikkje åleine. At nokon andre kjempa med ein, nokon som plutseleg ser livet i litt samme lys, dyrker det positive på samme måte. Fordi du er ein av dei hærlegaste personane eg har møtt, fordi eg kjenner så mykje glede i hjartet når det går bra med deg, så stolt eg blir av alt du klarer og får til og levande eg føler meg sjølv av å ta del i ein liten bit av livet ditt. Takk Silje, for at du er

 229. Lisa, 23 år og kommer fra Kristiansand, men studerer I England :) Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig flink, og du inspirerer meg både på matfronten og med å se positivt på ting!

 230. Hei!
  Jeg er – om noen dager – 24 år. Bor i Verdal (Nord-Trøndelag), men er fra øya Tjøtta på Helgelandskysten. Verdens vakreste sted!! Jeg leser bloggen din fordi at jeg har fulgt deg siden begynnelsen og finner deg fortsatt interessant ;-) Hehe! Eller i alle fall det du skriver om.

 231. hei! jeg er 32 år og bor i Fredrikstad. fant bloggen da jeg googlet supermat for et halvt år siden og har vært innom nesten hver dag siden.mye spennende oppskrifter og liker linkene til Iherb-produkter veldig godt. har tro på et renere kosthold og finner inspirasjon på din blogg!

 232. Jeg er 17 år gammel, og bor i Lofoten. Leser bloggen din fordi du er inspirerende og kreativ, og du har så mange bra oppskrifter. Du tar fine bilder, og lager søte monster. :-)

 233. jeg er 18 år, og bor i sarpsborg. jeg leser bloggen din fordi jeg akkurat har fått diagnosen cøliaki og allergi for egg og melk. Du har masse fine og gode oppskrifter :) redda meg fra et liv med kun salat!
  dessuten har du er litt annerledes blogg, en pause fra «dagens anntrekk» bloggene ;)
  fortsett med det! :- D

 234. Jeg er en 19 år gammel jente fra Asker, men bor for tiden på Lillehammer. Jeg leser bloggen din fordi du skriver om temaer jeg finner interessante. Bloggen din er veldig inspirerende, og et pluss er mange fine bilder. Takk for det du deler :)

 235. Jeg heter Sharin Linea, kommer fra Lier, bosatt i Svelvik. Jeg er 18 år. Jeg leser bloggen din for å hente inspirasjon, fordi du tar mange fine bilder og har mye klokt å si :)

 236. Jeg heter Sander og er 19 år. Jeg bor i finnmark. Nærmere bestemt Vest-Finnmark. Noe nærmere kan jeg ikke komme, fordi jeg hopperstadig rundt på øyene her.

  Jeg leser bloggen din innimellom, hovedsaklig fordi kjæresten min leser den. Hun finner stadig på noe sprell. Nå har hun bestilt byggress, og prøver det ut. Sist hun kom fra Oslo hadde hun med seg raw-sjokolade. Jeg mener du har sett det innlegget. Hun finner masse inspirasjon på din å et par andres blogg, så man kan vel si at jeg følger litt med på hva det neste jeg kan forvente meg her. :)

  Jeg synes også at du skriver bra. Jeg liker å lese de forskjellige oppskriftene dine. For ikke å snakke om bildene av de søte pusekattene.

  PS: Kan du forklare hvorfor det er en smily, ca. midt under høyre halvdel av kommentarfeltet, mellom «lett på nett» og den grå kommentarboksen?

  • Jeg vet ikke, sikkert noe Håvard har putta inn i designet eller noe, hehe. Arti at kjæresten din prøver ut det vi bloggerne deler!

 237. Hallaien
  Jeg er en gæmlis på 26 (blir 27 i år); født og oppvokst i Trondheim og her bor jeg jaggumeg ennå.

  Jeg snubla over bloggen din for omtrent et år siden og ble fascinert. Fra tid til annen får jeg lyst til å prøve noe «nytt» i matveien og da er bloggen din en finfin inspirasjonskilde.
  :)

 238. Sissel, 16 år (snart 17 år). Bor i oppland.
  Jeg leser bloggen din fordi du tar så mange fine bilder og lager mye god mat. + at du er inspirasjon for meg siden du lever et så sunt liv med økologisk mat og uten sukker. Du virker så positiv og det liker jeg!
  Veit også om noen andre med ME syndrom. Du er et forbilde for meg og andre! Virkelig!! :)

 239. 16 år, Bor i oppland.
  Jeg leser bloggen din fordi du tar så mange fine bilder! og lager veldig mye fin og god mat. Du gir meg inspirasjon til å lage mat og håndlagde ting!
  Du virker så positiv! Et bra forbilde!

 240. Jeg blir snart 36, og bor i Oslo. Jeg leser bloggen din fordi den er så inspirerende. Liker å lese om supermat og naturlige produkter, og her er det mye å lære, samt at du er så kreativ og positiv, en stor inspirasjonskilde!:)

 241. Jeg er 27 år, bor i Oslo og kommer fra det som vel defineres som det sentrale østland. Er opptatt av mat og matlaging, lager det aller meste fra bunnen av og synes derfor det er moro å lese bloggen din. Ramlet inn her da jeg oppdaget rå sjokolade en gang tidlig i 2010.

 242. Er 24 år og kommer fra Mo i Rana! Leser bloggen din fordi du inspirerer meg til å lage sunn mat og leve mer bevisst med tanke på produkter og mat. Pluss at du virker som et helt fantastisk menneske!

 243. Birgitte, 30 år, Oslo. Glutenfri veganer med lidenskap for ren og naturlig kosmetikk og for idéen om «mat som medisin». Jeg synes bloggen din har en positiv vibe, fine bilder og inspirerende oppskrifter.
  Go girl!

 244. Jeg er 40 år (tydeligvis den eldste så langt), og bor i Ski. Jeg fant bloggen din da jeg var på jakt etter informasjon om et sunnere kosthold (økologi, raw food, supermat). Etter jeg begynte å lese fant jeg ut at vi har samme engasjement for dyr, og Iherb-tipsene dine er heller ikke dumme :-)

 245. Eg er 32 år, bor i Stavanger men er opprinnelig fra Finland.
  Eg fant deg tilfeldigt når jeg googlet veggis matoppskrifter og ble værende:)
  Du har interessante tekster og flotte bilder. Og Rastus:)

 246. (…og jeg har ny datamaskin, så jeg er ikke helt komfortabel med tastaturet enda. Vi prøver igjen!)

  Jeg er 24 år og bor i Aurskog – ca. tre mil utenfor Lillestrøm. Kommer riktignok ikke herfra, men jeg blir nok boende her en god stund, siden deler av familien min bor her, og siden jeg har kjøpt hus her sammen med kjæresten min. :)

  Jeg leser bloggen din fordi den er inspirerende og fordi du blogger om ting jeg interesserer meg for: sunn mat, dyr, naturlig kosmetikk og så videre. Du har en lettlest blogg med masse fine bilder, og jeg blir alltid glad av å komme hit inn. :)

 247. 23 (24 om fem dager, hurra for bursdag!) år, kommer opprinnelig fra Bodø og bor i Trondheim.
  Jeg ble tipset om bloggen din av ei felles venninne – og siden har jeg kommet innom her fra tid til annen og ser gjennom innleggene dine hva jeg har gått glipp av siden forrige gang. Du skriver utrolig bra, herlig med en blogg uten hundrevis av skriveleifer, da klikker jeg meg ut nesten med en gang. Svært befriende med jenter som ikke blogger om dagens antrekk.

  Du er skjønn, kreativ, skriver fengende og om varierende tema! Keep up the good work :)

 248. Jeg er helt sikker på at du ville få mange flere av oss «voksne» (men unge til sinns) lesere etterhvert, er bare slik at det er flere yngre (under 25) som er inne i denne bloggverdenen, og som leser blogger! Så du kan bare vente deg enda flere lesere etterhvert, tror jeg;) Vi «voksne» (setter det i hermeetegn, for selv om jeg blir 36 om litt, så føler jeg meg langt yngre:)) henger bare litt etter!;D

 249. Jente 27 år fra Bergen her :-)

  Leser bloggen din fordi du har mye lett tilgjengelig kunnskap om «alternativt kosthold»:
  Sliter selv med depresjon og mye fysiske plager/vondter. Har dessverre spist en del sukker og ferdigmat de siste årene og fått problemer med vekten blant annet. ANTE IKKE hvordan jeg skulle greie å komme meg ut av den dårlige spiralen, det fungerte bare i perioder. Men takket være deg, Mjuuugly og Superlivsstil (og iHerb såklart ;-)) har jeg kuttet sukkeret i 5 måneder, også alt skjult sukker i ferdigmat. Og jeg har tatt av 15 kg!! :-D
  Jeg synes det er inspirerende og kjekt å få tilgang til oppskriftene dine og «høre» via kommentarfeltet at det finnes mange av oss der ute som ikke bare spiser Toro- og 7-eleven-mat! Tips om iHerb og andre innkjøpssteder + andre triks gjør det lettere for meg å klare å gjennomføre det kostholdet jeg ønsker. TUSEN TAKK :-)

 250. Jeg er 24år, og kommer fra Sotra utenfor Bergen.
  Leser bloggen fordi jeg digger inspirasjonen du gir rundt kosthold, supermat etc.

 251. er 20 år og bor i oslo. begynte å lese bloggen din pga sjokoladeoppskriftene dine, og tror jeg snart har prøvd alle! er deg evig takknemlig for matbloggingen din, det har virkelig åpnet en ny verden for meg. sliter en del med helsa selv (men kan ikke måle seg med hvor slitsomt det må være å ha ME), så bloggen din har inspirert og motivert meg masse til å bygge opp en sunnere livsstil. synes også det er utrolig herlig å lese om kattene som får bo hos deg, og ikke minst å se bilder av de søte skapningene. er skikkelig kattemenneske selv, så hadde ikke hatt noe imot om du blogget mer om det! :) synes du skriver veldig bra og leser absolutt alt du skriver, tok ikke lang tid før jeg begynte å bla meg bakover i arkivet og har nå lest hele bloggen din. takk for at du legger så mye tid og krefter inn i bloggen, er bombesikker på at den har hjulpet MANGE!

 252. Jeg er 20 år og bor i Oslo. Født og oppvokst i Finnmark. Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon til et sunnere liv. Jeg er ikke vegetarianer, veganer og ikke spiser jeg supermat eller raw-food på daglig basis heller. Men jeg prøver å krydre kostholdet mitt med innslag av dette og da finner jeg masse inspirasjon her på bloggen din.

  • Så flott å høre! Man trenger absolutt ikke «ta den helt ut» for å la seg inspirere og prøve nye ting :-)

 253. 32, Litt her og der, mest Tromsø <3, men bor for tiden i Harstad. Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg til å bli et bedre mennekse og ikke minst et sunnere :D

 254. Jeg er 20 år og bor i London. Jeg fant bloggen din da jeg var på jakt etter vegetaroppskrifter, og synes det var fantastisk mye inspirasjon å finne i deg og det du skriver, så nå har jeg lest bloggen regelmessig i ca. 1 år! Det er så fint å se at det fortsatt finnes unge mennesker der ute med fine verdier :)

 255. Jeg heter Anna, er 17 år og bor i Son. Tror jeg begynte å lese bloggen din på grunn av vegetarianer-gruppa på nettby(?) en eller annen gang for lenge siden, haha. Har fortsatt å lese fordi jeg liker engasjementet ditt for dyr osv, og du har så mange bra tips om ting. Jeg får alltid veldig lyst til å lage det du legger ut :-D

 256. 21 år fra Nesodden, husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men det var en gang for ca 1 1/2 til to år siden, og da leste jeg nesten alt du hadde skrevet fram til da, og siden har jeg lest fast. Jeg synes mat, helse og sunnhet er kjempespennende, og du skriver inspirerende, kommer med gode og enkle tips, og alltid har flotte bilder til!

 257. Hei Silje. Ser ut til at jeg er din eldste leser så langt, er snart 42, oi nå hørtes det veldig mye ut. Bor et lite stykke utenfor Bodø. Jeg leser bloggen fordi jeg får mange gode tips her, både når det gjelder mat og andre nyttige ting. Dessuten er du en vakker jente Silje, både utenpå og inni. Du er så blid og positiv! Den er en flott jobb du gjør med kattene, og jeg liker å lese om dem. Så mange søte katter du har hatt hjemme hos deg, og ble så glad da Rastus var tilbake!
  Ha en flott kveld og helg!
  Klem lindapetrine

 258. Jeg er 15 år og kommer fra Bergen.

  Jeg fant bloggen din gjennom mewkid, og det var vel der det begynte. (: Jeg la merke til at du laget sukkerfri, hjemmelaget sjokolad,e noe jeg akkurat hadde begynt å lage selv med ingredienser fra økosjokolade. Jeg ble bare mer og mer glad i bloggen din etter hvert, da jeg så monsterne, oppskriftene på raw food, supermat, katter, og alle de andre fine tingene bloggen din har å tilby. Jeg blir så glad av å lese bloggen. Du er inspirerende, og har fått meg til å tenke mer positivt og spise sunnere! Før spiste jeg ofte max boller og kjøttdeig med spaghetti, masse rømme og ost og mettet fett. Ekle, kokte grønnsaker var det en rundt gang i måneden, og jeg kastet i meg sukker hver eneste dag. Men nå har jeg komt over det, spiser mange rå grønnsaker, variert, sunn mat, kun sukker på lørdager(og det blir mindre og mindre sukker for hver lørdag), og supermat! Gojibær er jo helt geniale, hampfrø smakte faktisk ikke ille, og min rå sjokolade har blitt mye bedre. Man merker det på helsen også, jeg har mye mer energi enn før. Mye av dette skyldes deg og din blogg, så tusen takk! =)

 259. Hei. Jeg heter Annichen er 29 år fra Oslo.
  Kom over bloggen din da jeg søkte etter oppskrifter pga candidadiett, har prøvd flere av oppskriftene dine med stor suksess:) Har blitt inspirert til å fortsette å leve disse nye matvanene etter jeg er «frisk» også. Jeg blitt veldig glad i bloggen din og du har bla. fått meg hekta på superfood. Du er en herlig og kreativ jente som inspirerer mange mennesker og er en fantastisk «fostermor» for de skjønne kattene du gir pleie og kjærlighet. Keep up the good work:)

 260. Jente 23 år Bergen

  Slenger med at du har ein fantastisk blogg som eg sjekker daglig. Surfer på bloggen din når eg trenger inspo til middag. Har et vegansk kosthold og finner mykje inspirerande og annerledes her inne. Har nettopp kjøpt inn til sjokolade også, så driver å tester på kjøkkenet. Nam:=)

 261. Jeg er 20 år, og bor i Oslo!
  Grunnen til at jeg leser bloggen din er at den er så fresh, og det er mange fine bilder som gir meg gode ideer!
  Du er flink ;)

 262. Siljemiii <3
  Jeg har kjent deg i 6 år (!!!) nå etter at vi møttes i naturfagtimen til Arnfinn. Hihi ;)
  Har lest bloggen din fra starten av, helt fra du var ved Dødehavet. Du skriver herlig, har fine bilder og massevis av herlige oppskrifter og annen nyttig informasjon. Du er grunnen til at jeg oppdaget iHerb, tusen takk for det!

  Kosemose!

 263. Hei Silje! Jeg er 27 år fra Fredrikstad! Jeg leser bloggen din fordi den er så fin! :D Du er så kreativ og fargerik at jeg syns det er gøy å lese den!

 264. Hallo Silje
  Jeg er 28 år og bor i Bergen, kommer innerst inne fra Stavanger. Jeg leser bloggen din fordi den er fin å se på, nyttig og lese og inspirerende. Du skriver om sunt kosthold uten å være formanende eller kjip, og det vet jeg ikke om andre som klarer!

 265. Jeg kommer fra Lyngdal, en liten plass på Sørlandet. Har lest bloggen din i noen månedes nå, oppdaget den da jeg skulle gå i gang med særemnet. I stedet for aæremnet ble det masse lesing av bloggen din, du skriver fantastisk inspirerende :D Gikk til akutt innkjøp av hvetegress etter at du skrev om det, har ikke angret etter :)
  (Jeg har og tatt mot til meg og blitt fosterhjem for to nydelige herrepuser som skulle avlives :)

 266. 26 år, fra Sandnes/Stavanger, og jeg leser bloggen din fordi den er best :) hihi!
  perfekt blanding mellom supermat /søte puser og hverdagen.

  klem fra fellow superfoodie :)

  (som mulig kanskje også får seg super-blogg snart)

 267. Hei Silje!

  Jeg er Thuy-Dung, 23 år fra Bærum, men bor i Trondheim da jeg studerer på NTNU.

  Har fulgt med på bloggen din i ca. ett år nå fordi jeg deler din lidenskap for supermat og rawfood. Har selv vært gjennom en svært vanskelig periode i livet, og gjennom homeopati og naturmedisin har jeg virkelig fått mitt ‘gode liv’ tilbake :)

  Synes du er inspirerende, herlig og yndig jente! Å lese bloggen din er et lite høydepunkt i hverdagen!

 268. Jeg er 22 år. Bor nå i Nederland for ett år, men oppholder meg vanligvis i Trondheim, kommer fra Drøbak. Leser bloggen din fordi du skriver om interessante ting, og er en god inspirasjonskilde til å leve et sunnere og gladere liv :)

 269. Hei Silje :D Jeg er 30 år, fra Drammen (men bor litt utenfor Drammen nå). Jeg leser bloggen din fordi du har så mye kunnskap om supermat og kjernesunt, og har så mange inspirerende oppskrifter. Også tenker jeg mye på hvordan det går med deg og håper å en dag kunne lese at du er mer frisk enn syk.

  Jeg håper du tjerner penger på bloggen din, og hvis ikke, at du en dag gjør det (i form av blogg eller bok eller hva som helst). Du inspirerer så mange til å få et friskere liv, at det skulle bare mangle :) Jeg tenker av og til på at du tjener noen kroner på hver gang jeg handler på iherb, og det er moro :)

  • Takk for så utrolig hyggelig kommentar :-) Jeg tjener ikke penger på bloggen, men at folk bruker koden min hjelper veldig på da ;-) Får også litt produkter i sponsing innimellom, men ikke noe cash.

 270. Er 24 år og kommer fra Namsos, men bor i Trondheim :) Jeg er så glad i bloggen din fordi du skriver om så mye forskjellig, og det er alltid spennende å lese blogginnleggene dine for de er så forseggjort :) Og jeg får så masse inspirasjon fra deg, du er så kreativ og flott :)

 271. Kommer fra Oslo, men bor i Sogn & Fj. Er 27 år. Leser bloggen din fordi du inspirerer. Du virker som en god jente både på innsiden og utsiden. Føler jeg har blitt litt kjent med deg gjennom bloggen (selv om jeg ikke kjenner deg), hadde vært kjekt og møtt deg på kafe over en kopp te latte;) Liker deg og din kunnskap, bilder, dyrene, tips til sunne og næringsrike oppskrifter som inspirerer til et sunnere liv og kosthold, supermat & rawfood, også innlegg om iHerb, da spesielt tips om ulike produkter =)

 272. Jeg er 25 år og bor i Fredrikstad. Leser bloggen fin for inspirasjon til supermat, sjokolade og rawfood!

 273. Jeg er 24 år fra Stavanger og har bodd i Oslo i ca.4 år. Leser bloggen fordi det alltid er inspirerende tekster og/eller fine bilder å finne inne her,noe som gjør det morro å titte innom bloggen din! :) Og selvsagt fordi vi deler interessen for en sunn livsstil.

 274. Hei
  Jeg er litt seint ute, men pytt pytt…
  Jeg er 21 år og bor for tiden i Trondheim, men kommer fra Eidskog i Hedmark.
  Jeg leser bloggen din fordi jeg begynte å lese kjernesunnfamilie, la om kostholdet og ble tipset om bloggen din i den sammenheng. Nu mera er det dårlig kosthold og mye glede over puseinnlegg i stedet, men men ;P

 275. Jeg er nitten år og kommer fra Kristiansand. Jeg leser bloggen din fordi den er finfin og du engasjerer deg så fint i tingene du brenner for. Også har du den fineste klesstilen.

 276. Jeg er 29 år, kommer fra Berlin, og leser bloggen fordi jeg er interessert i vegansk mat. Også er det fint å kunne bruke norsk språkkunnskap til noe (har bodd i Egersund et liten stund). Er ikke så lett å bruke norsk her og jeg vil jo ikke glemme alt. ;)

 277. Heisann:) Jeg er 22 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Molde… Jeg leser bloggen din fordi du virker som et oppriktig godt menneske:)

 278. Hei! Jeg er 20 aar gammel, kommer fra Vesteraalen i Nord-Norge, men bor i Sveits og jobber paa et hundehotell akkurat naa :D (Har reist rundt i Europa i nesten 8mnd naa) Jeg leser bloggen din fordi du har saa mange spennende oppskrifter som jeg gleder meg til aa prove naar jeg kommer hjem! Du virker ogsaa som en kjempesot og glad jente :)

 279. jeg er maren 16 år fra terråk men bor i brønnøysund nå. jeg leser bloggen din for du er så utrolig motiverende og flink. blir i godt humør av det.

 280. Er 19 år, fra Harstad! Leser bloggen, fordi jeg prøver å legge om kostholde mitt, prøver litt oppskrifter og bare elsker smoothie innleggene din! :-)

 281. Hei. :)

  Jeg heter Renate, er 28 år og bor i Østfold. Jeg er i samme situasjon som deg, og er heltidssyk av ME. Jeg er på melk- og glutenfri diett, og har nå også fått øynene opp for superfood og raw food, og finner inspirasjon i din blogg.

 282. Jeg er fra Italia, jeg er 29 år gammel. Jeg leser bloggen din fordi jeg ønsker å være mer sunn, det er inspirerende, selv å få en idé om hvordan å leve i et annet land, i ditt vakre land!

 283. Er 36 år og bor like utenfor Drammen.

  Leser bloggen din fordi den er så positiv! Jeg jobber meg ut av noen tunge år med angst og har endret livsstil. Satser på at kosthold og trening skal gi meg et bedre liv.

  Sunn, naturlig mat gir en god følelse både for kropp og sinn:)

 284. Nå maser jeg fælt, men jeg må også si at det er fantastisk at så mange unge er interessert i kosthold. Hadde jeg vært såååå flink da jeg var 20 + – så hadde ting vært så mye bedre i dag. Så alle dere som er yngre enn meg i allefall. Stå på kosthold, er kjempeviktig i forhold til helse. Følg rådene til Silje :-)

 285. Kvinne midt i 30-årene som kjem frå landet, men som har vore bybuar sia eg flytta heimifrå. Fyrst 7 år i Trondheim før eg vart klimaflyktning til Oslo. Og her har eg det heilt topp! Eg byrja lese bloggen din for å finne inspirasjon til å endre kostholdet. Eg finn fortsatt mykje inspirasjon her inne, men bloggen er like mykje ein liten dose solskin på ein regnversdag. Eg vert rett og slett i godt humør av å lese innlegga dine!

 286. jeg er atten og bor i Mo i Rana, og leser bloggen din fordi du inspirerer meg sånn med orda dine, tankene dine og maten. du virker som en fin person, og jeg veit man trenger mye styrke for å greie å fortsette å kjempe når det går motstrøms, og det gjør denne positiv tankebanesaken mye mer konkret og mindre høgtsvevende enn den ville vært ellers! dessuten skriver du bra, og det du gjør for kattene er fantastisk. i tillegg har jeg lært sjukt mye om vegetarkost her inne, og det lyser gjennom at du kan og virkelig bryr deg om det du skriver om.

 287. 23år bor i Tromsø, og jeg leser bloggen din for inspioration! Du er min store «uten glutel,laktose og sukker Helt» ^^ Hadde hatt lite kunnskaper uten deg:D

 288. Jeg heter Liv, er 26 år og bor i Wien, Østerrike (kommer fra Stavanger). Jeg elsker dine oppskrifter!!!

 289. Jeg er 27 år og bor i Hønefoss. Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon til sunne og gode matoppskrifter, og ikke minst for å teste ut de herlige godisoppskriftene dine!

 290. Jeg er 21 år, bor i Fredrikstad. Jeg leser bloggen din for inspirasjon og tips på veganer liv. Og du er jo urolig sjarmerende det må også nevnes :)

 291. Hei jeg heter Ida Beate og er fra Fræna, er 23 år. Bor for tiden i Molde, men flytter snart til Oslo. Vi gikk på samme ungdomsskule sammen. Du skriver so urtolig mye bra. Har akkurat begynt å lese bloggen din og kan sitte i fleire timer å lese gjennom gamle innlegg og ser på mange fine bilde. Kommer til å prøve mange av oppskriftene dine:)

 292. Jeg er 14 år, bor på en øy utenfor Molde. Leser bloggen din fordi det er veldig morsomt å lese om kattene og dyrebeskyttelsen, også legger du ut glutenfrie oppskrifter, noe som også blir lettere for meg, fordi jeg er intolerant mot gluten.! :)

 293. Hei, jeg er også en romsdaling som hører NRK Møre når jeg er på vei hjem til ho mor, jeg bor i tr.heim og legger om kostholdet nå pga. kreft og har jo tenkt alternativt i snart 10 år nå..:) er 35 år,(jeg trodde vi spiste sunn mat siden vi laga alt selv fra bunn,men etter ett dypdykk nå så ser jeg jo at mye av de varene som selges i dagligvare-butikken idag ikke er bra).Vel, din side er utrulig inspirerende og jeg tenker faktisk å starte min egen blogg etterhvert,vi får se :O) Ha en riktig fin påske :)

 294. Jeg er en 18 år gammel jente fra Sandefjord, og leser bloggen din fordi det gir masse inspirasjon, du skriver som ting som interesserer meg, deler herlige oppskrifter og tar nydelige bilder! Takk!

 295. Hei! Jeg er 21 år , bor for tida i Sør-Frankrike, men holder ellers til på Østlandet. Jeg har fulgt bloggen din mer eller mindre siden i fjor sommer, og den inspirerer meg enormt. Selv har jeg en del allergier, og det samme gjelder familien min. Tilsammen skal vi holde oss unna: gluten, melk, fisk, kylling, peanøtter, sukker, soya. Så noen ganger kan det være en utfordring å lage mat til alle sammen (uten at det blir 3 forskjellige versjoner av hver rett…) Men du har så mange idéer og oppskrifter, og viser at det meste er mulig! Du skriver også mange fine ord om ulike temaer, f.eks om livsstilsendring, selvfølelse elle lykke. Det er på høy tid at jeg takker deg for alle de flotte tankene, oppskriftene, bildene og de personlige erfaringer som du deler og på den måten inspirerer og hjelper mange.
  Takknemlig hilsen en trofast leser

 296. Hei!
  Jeg er 17 år, bor i Stavern.
  Har akkurat kommet over bloggen din, og tror jeg kommer til å bli en fast leser! Du har mange fine oppskrifter, og blogger som denne inspirerer meg.

 297. Jeg heter Lisa og jeg er 18 år og jeg bor i Mosjøen OG jeg elsker bloggen din fordi den er så _utrolig_ inspirerende å lese! Fordi det aldri er noe negativt her, jeg blir så glad av å lese det du skriver, uansett hva, og fordi jeg er en supermatentusiast som trenger gode tips og ny lærdom :D hihi. du er super

 298. Hi,
  I’m Pirita, 29 years old and I live in Helsinki, Finland. I fell in love with your style of blogging just last week and have almost read thru all the posts now :) Well, not EVERY single one, but quite a many :) I am pretty good with Swedish and therefore I can read also some Norwegian. I have to admit, that Norwegian looks so cute, that it also must sound pretty cute and therefore I really need to pay Norway a visit some day :)

  PS. When I was an exchange student, I heard people saying a few times that I sound like a Norwegian when I speak. Always took that as a compliment :D

  Love,
  Pirita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.