Hva ønsker jeg meg i bursdagsgave?

Ønskeliste silje

Jo det skal jeg si dere, at lista, den er klar. ;- – – -)

Ønsker meg
♥ Nye mummi eller snorkfrøken, og hufsakopp.
♥ Rehab sjampo og Marilyn hårkur
♥ Jordbærparfyme fra bodyshop
♥ 24-70mm 2.8 objektiv til nikon
♥ Fuglebok med LYD :-)
♥ Camilla Phil-armbånd, den det står Smile på.

Så får vi se da, om det blir noen fangst eller ikke. Det blir det uansett for deres del, ikke glem konkurransen min med trekning på tha big day! Delta her.

Ønsker dere en kjempefin torsdag!
ps: jeg har ikke bursdag i dag.

21 thoughts on “Hva ønsker jeg meg i bursdagsgave?

 1. Hvor er bildet nederst til høyre fra? Ble helt forelsket i det tykke gullarmbåndet på de to øverste bildene! :-)

 2. Hei Silje!
  Gratulerer så mye med dagen!
  Jeg bare lurer på en ting, hvordan mat gir du til kattene dine? Katter er jo noen av de reneste rovdyrene som lever på denne planeten, så dette er kanskje ikke alltid helt forenelig med ditt veganske kosthold. :)

 3. bli blodgiver ,,,, da får du slike kopper hver gang du gir :-) jeg får iallefall det :-)

 4. Hei, siden det var snakk om sjampo og parabener tenkte jeg at jeg bare skulle komme med et forslag til hvordan du kan få verdens billigste og mest giftfrie sjampo- lag den selv! Jeg vasker håret med vann og natron som sjampo og, vann og eplecidereddik som balsam. Ja, dette høres helt sprøtt ut, men det er virkelig genialt og håret blir fantastisk mykt og deilig av det!
  Hundre prosent vegansk og ikke minst miljøvennlig!
  Du har kanskje hørt om dette før? Folk kaller det «no poo» som i no shampoo, haha.
  Ja, jeg høres sprø ut, og det var det jeg også tenkte når jeg hørte om det, men jaggu er jeg glad jeg prøvde! Det er genialt!
  Du kan lese om det f.eks her hvis du er interessert
  http://veganbohemen.blogspot.no/2012/08/shampo-og-balsam-pa-den-beste-maten.html
  Jeg bruker litt mer natron i min oppskrift, men dette må man prøve seg frem til selv

  Ellers er det bare til å google «no poo» ellernoe slikt

  Bare en advarsel hvis du finner ut at du vil teste dette: Den første uka når hodebunnen er på «avvenning» fra sjampoen kan det bli litt fett og rart. Jeg kuttet ut sjampoen nå i ferien når ikke så mange ville se håret, og det gikk fint an å bare gjemme det i en hestehale uten at det så så altfor galt ut. Hvis du prøver dette nå i høst funker jo en lue også bra. Når hodebunnen har funnet tilbake til sin naturlige balanse vil håret ditt bli fantastisk mykt og herlig, så det er verdt en uke eller to med litt rart hår.

  • Heia! Tusen år sent svar, beklager. Jeg har hørt om dette før men ikke prøvd. Men jeg har trua, jeg syns ikke det høres rart ut :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *