Hudpleie som ikke er testet på dyr

Har fått opp øynene for hudpleieprodukter som er snill både mot dyr og mennesker. Kanskje på tide siden jeg har vært vegetarianer i snart 6 år. Har dog brukt kaldpresset jojobaolje i mange år, både til ansikt og kropp. Har i perioder reagert en del på hudpleieprodukter, og da har jojoabaolje vært redningen. Hjelper mot tørr hud, kviser, og gjør huden sunn og frisk. «Skap-bevisst» kan man kalle meg, men jeg har ikke orka å brydd meg så mye om hverken ingredienser eller noe som helst. Har letta på samvittigheten ved å kjøpe mye på Body Shop, men deres produkter inneholder visst desverre ikke helt snille ingredienser for kroppen vår til tross for at de ikke tester på dyr.

iHerb.com er et mekka for snill hudpleie! Billig er det og. Jeg ønsker fra nå av å kun kjøpe produkter som ikke er testet på dyr, og med ingredienser som er naturlige og ikke skadelige å smøre på oss. Tenk, alt vi smører på oss suger kroppen til seg og det sirkulerer rundt. Litt ekkelt å tenke på egentlig. Derfor er det greit å smøre på seg ting som ikke er skadelige. Ikke at jeg er noen ekspert på det her, men parabener har dere kanskje hørt om. Det er noe vi bør unngå. Kreftfremkallende og hormonforstyrrende.

Alle produktene er linket.


Green Tea Skin Care, Natural Anti-Aging Green Tea EGCG Cream:
Ca 77 kr, 50 ml. En toppselger på iHerb.

Hvorfor anti-aging til en 22åring? Forebyggende! Har rynkene kommet så forsvinner de ikke. I tillegg inneholder denne kremen naturlige ingredienser, så jeg ser ingen grunn til å la vær :)

Huden min er både litt uren og litt tørr. Ganske sær kombinasjon. Har i lange perioder brukt en krem fra bodyshop, men siste tiden har jeg brukt X-virgin kokosolje og jojobaolje som «nattkrem» og synes det har fungert veldig greit. Eneste som er dumt med oljer er at det tar litt tid før den er skikkelig trekt inn i huden. Passer ikke helt bra sammen med mineralsminke feks som er tørr. Kostene blir fettete.

Denne kremen trekker kjapt inn i huden og jeg ble myk og glatt. Kremen er ganske mørk i fargen, men gir ikke noen farge når man smører den på. Var veldig greit å sminke seg ganske kort tid etter påsmøring. Kjekt. Tror jeg kommer til å trives godt med denne! Og jeg er kresen på kremer, får klaus hvis de legger seg som et lag oppå huden.

Denne er: 
– Oljefri og uten kunstig parfyme.
– Antikosidanter fra grønn te virker som «anti-aging»
– Forsinker aldringsprosessen
– Allergitestet
– Balanserer og beskytter huden
– Roer ned og hjelper stresset og solskadet hud
– Ikke testet på dyr

Denne kan jeg anbefale!


Desert Essence, Natural Roll-On Deodorant
Ca 20 kr.
Denne lukter Mr.Freeze med colasmak! Helt seriøst, haha. Litt sært, men ok. Har prøvd den én gang nå, og den virker veldig kjekk og grei. Den skal være veldig effektiv mot lukt, og har fått gode tilbakemeldinger fra andre som bruker den. Hverken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr. Tea Tree oljen er antiseptisk og gjør at den motvirker lukt lenge, og sammen med lavendel og aloe vera ekstrakt blir visst dette en smashing kombinasjon.

    *  With Organic Tea Tree Oil and Organic Lavender & Aloe Extracts
    * Long-Lasting
    * Aluminum Free!
    * Propylene Glycol Free!
    * Organic Tea Tree
    * 100% Vegan

Så langt liker jeg den veldig godt!


Desert Essence, Organics Body Care, Fragrance Free Hand and Body Lotion
Ca 34 kr, 237 ml.

Parfymefri bodylotion med naturlige ingredienser. Den lukter «parfymefri», men det går helt fint. Trekker greit og innen rimelig tid inn i huden og jeg ble mykere. Ser for meg at den kan bli litt klam på en varm sommerdag, men det blir man jo lett av bodylotion. Inneholder grønn te for å hjelpe huden å reparere seg selv, jojobaolje for fuktighet og solsikkeolje som hjelper skadet og stresset hud. Vitamin E, som hjelper huden å fornye seg. 100% økologisk, vegansk og hvete/glutenfri.

Inneholder ikke: Parabens, sodium lauryl/laureth sulfates, phthalates, artificial fragrances or colors, silicones, EDTA, glycol or petroleum based ingredients.
Cruelty free and biodegradable: No animal testing of raw materials or finished product. No phosphates. Clear skin, clear conscience.

Jeg liker denne, og kommer til å bestille flere både til meg selv og som gaver til venner :)

HER kan du sjekke ut resten av produktene i dette merket. Å sortere produkter etter Best Selling er lurt, da ser man hva slags produkter som er populære. Kikk også på hvor mange stjerner de har fått og les Review'ene.


Monoi Tiare Tahiti, Coconut Oil, Vanilla Scented
Ca 38 kr.
Kokosolje med naturlig vaniljeekstrakt og en Tahiti-blomst oppi flasken. Lukter sukker, snop og godteri. Jeg liker den! Bruk som et naturlig alternativ til parfyme.

Ganske sterk lukt med en gang, men den roer seg fort. I mårres når jeg dusjet gjorde jeg som det sto på flasken – smurte meg inn mens huden var våt og klappet meg tørr. Jeg ble myk og god og luktet svakt av søtt. I kveld lukter jeg fremdeles litt søtt hvis man sniffer på huden<3 På bildet er oljen litt kald, derfor er den hvit. Varm den lett for at den skal smelte. Liker du lukten av kokos, vanilje og sukker er denne absolutt å anbefale, men ser for meg at mange kan synes lukten er litt kvalmende. *** Bruk gjerne rabattkode BUH225 hvis du handler på iHerb for første gang, da får du $5 rabatt på bestillingen din.

Hva tenker du om snill hudpleie?
Er du bevisst eller bryr du deg ikke så mye om det?

Synes du disse produktene virket interessante? :)

:*

2 thoughts on “Hudpleie som ikke er testet på dyr

  1. Bruker ingen produkter som tester på dyr, vil såklart ikke støtte tortur mot dyr som dyretesting er. Ingen problem å bruke dyrevennlig:) handler selv mye på IHERB!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *