Hjertet til Unzia

Visste dere at Unzia har et ekstra hjerte? Bare se på bildet over her ♥

Tar med noen ekstra kosebilder også, vi har det så fint om dagen vi to, pusen og jeg (og teg). Nå har hun fått av seg bodyen, og da ble det liv i huset, ENERGI! Men det er et godt tegn, det var på tide med rampestreker og lek. Hun er jo tross alt bare en liten katt enda, 7 – 8 mnd gammel. Hun har lagt godt på seg også, og har vokst. Hun var bare skinn og bein når hun kom til oss, man kjente hver eneste knokkel i hele kroppen hennes.

Til tross for mer lek og tull så takker hun ikke akkurat nei til å ligge på fanget eller ligge tett inntil under dyna, med påfølgende vask av både ansiktet og hendene mine. Jeg dør, hun er så utrolig god! Snille pusejenta ♥ ♥ ♥

GOD HELG DA DERE! :-)

39 thoughts on “Hjertet til Unzia

 1. SÅ nydelig!
  Det hjertet fikk meg til å smelte totalt, så spesielt!
  ..men blikket viser nå at det er en bestemt frøken du har i hus :)

  Du (dere) gjør en kjempejobb!

 2. Så søtt at hun har et hjerte på magen! Lurer på hvor lenge dere pleier å ha hver katt hos dere, og hva dere gjør bevisst for at kattene skal bli mer kosete og vant til mennesker. Jeg bor i Oslo, og kunne tenke meg å sjekke ut litt om dyrebeskyttelsen og sånne fosterhjem for katter her.

  • Det varierer hvor lenge vi har dem, alt fra et par dager til noen måneder, innimellom kan det være opp til et år. Ta kontakt med DB der du bor ja, det er veldig givende å være midlertidig hjem :-)

 3. Åååh, så utrolig fin hun er, og for et søtt hjerte:D
  Blir såå glad av å høre at hun har blitt så tillitsfull og kosete.
  Du gjør en superbra jobb og jeg er så glad for at det er folk der ute som tar inn dyr som er blitt mishandlet og som trenger en ny start! <3

 4. Jeg blir så glad over å lese disse oppfølgingsinnleggene dine!! Du gjør en fantastisk jobb for å bedre hverdagen til katter! Stå på og ønsker deg, Teg og Unzia masse masse lykke til!

 5. Hun er bare helt herlig! Utrolig hvordan katt kan forandre seg på så kort tid! koooos:)

 6. Hælledussen, så nydelig med det hjertet! Tipper hun har ekstra mye kjærlighet å gi- det ser i hvert fall sånn ut :)

 7. Hjertepus :D Hun er så fiiin, og det ser ut som hun virkelig trives og kommer ut av skallet sitt hos dere. En katts drømmehjem, hihi (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *