Himmel og katt

Litt fra hverdagen. Frostfine skyer og himmel, ferdigpakkede julegaver og masse kattekos. Herodes er på besøk hos oss enda. Man ser magen mer enn ryggen ;-) Vil dere se flere Herodesbilder kan dere se her. Ellers, i dag har jeg lyst å lage sjokolade. Skikkelig lenge siden sist. Greit å begynne å lage til jul. 20 dager til julaften!

Håper dere ikke fryser ihjel! Det er ikke langt unna for min del ihvertfall.

 

15 thoughts on “Himmel og katt

  1. Kjempefine bilder, gleder meg til mer!
    Vil forresten tipse deg (om du ikke har tenkt på det allerede) : Det funker veldig bra å smelte kakaopasta i dehydratoren! Det tar litt lenger tid, men er litt enklere og garantert raw! :-)

  2. Nydelige bilder! Og for en søt pus da :) Sitter her og grubler hva jeg skal gi andre i julegaver, er vanskelig det når de ikke vet hva de vil ha og jeg har jo ikke så mye penger å bruke :P Men men, finner vell på en slags løsning :)

  3. Siljesilje!
    Hadde helt glemt bloggen din, etter at jeg flyttet til Oslo i sommer. Noe jeg gledet meg til var jo å ha butikker med større utvalg så jeg kunne lage eget snop. Men kom på den nå, og har lest et par timer, så jeg vet hva jeg bør bestille og hvor mye. Funker den rabattkoden enda forresten? Gleder meg utrolig masse til å begynne å lage eget snop, og dette er jo også perfekt som en liten julegave ved siden av en ting. (Så fremst at jeg ikke spiser det opp selv, hehe. :-) Tenkte jeg skulle kjøpe foodprossesor på Lefdal, innvistere i noen hundrelapper så den holder en stund. Masse unødvendig informasjon, men ble bare kjempe glad når jeg fant bloggen din igjen, og gleder meg til å få ting i posten! :-)

    • Så glad jeg ble av kommentaren din! :-) Håper du finner mer av alt i Oslo. Ellers er jo da som sagt iherb en god løsning ;—-) Rabattkoden virker enda, BUH225, veldig kjekt hvis du vil bruke den. Og ja definetivt lurt å legge litt mer penger i foodprosessoren slik at den holder! Og ikke minst, da er det sikkert litt bedre kvaltet både på kniver og bollen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.