Hello fishy!

Man trenger ikke reise langt for å oppleve kule ting! Eksotiske Norge har mye å by på, som denne kystperla i Møre og Romsdal for eksempel. Se hvem vi møtte da, ikke bare én kveld, men TO kvelder! Vill fisk på nært hold! :-)) Fisketypen heter Skate, og det er ikke normalt at de kommer på så grunt vann og er nærgående. Skikkelig arti, en supersjelden ting å oppleve. De som har bodd på stedet i over 60 år hadde aldri sett maken sa de, dette var unikt!

Hils på venninna vår Skatie Melua:


Sammen med kjæresten sin Boxy.


Stor!! Og det var ikke bare disse to, det var 2-3 flere også som svømte rundt oss.


Skatie svømte med nesa til værs og logra med halen, haha.

Så ble det mørkt og vi fikk ikke sett dem mer. Men SÅ kult å oppleve!

Hva er ditt beste sommerminne så langt?

38 thoughts on “Hello fishy!

 1. Skate er kjempegodt, kanskje fysja av meg å si dette; men skatevinger dampet i hvitvin er fantastisk. Hvor var dere? Jeg er Smøla-jente selv… Ligner fryktelig,

 2. Det må nok bli å ta NM gull på 100 meter fri svømming for funksjonshemmede, etterfylt med en sikkelig kosetur til Købenahvn med mine beste venninner
  :-)

  Så ut som en koslig kveldstur det artig med nærgående fisk

 3. Så utrolig stilig. For en rå opplevelse det må ha vært.
  Jeg tror jeg har hatt min roligste sommer på lenge. Har stort sett jobba nattevakt. Det mest spennende er kanskje en fjelltur på 80 min – opp og ned til sammen. Altså ikke noe stort. Men har kosa meg likevel jeg :)

 4. Å for en opplevelse det må ha vært! :D Flotte bilder – og fiffige navn dere ga på skatene hihi.
  Ja, Norge har mange perler som vi som bor her ikke helt har forstått å verdsette – håper flere får øynene opp for hvilke sanseopplevelser og inntrykk som er tilgjengelig for oss om vi bare oppsøker og bruker naturen mer rundt oss :)

 5. Så kult! Synes de så litt skumle ut også jeg :O Logrefisk a gitt, hvor ofte ser man dét liksom?

 6. Guuuuuu……. Da hadde jeg fått MAKK…!!! Da jeg var lita og bada i Mjøsa og hvis det kom tom småfisk mellom beina på meg fikk jeg anfall og jaga de bort. Tror tom at jeg sprang på land. Det er derfor jeg ikke vil dykke. Da må fisken bort i såfall(fiskofobi, bla.).

  • Fiskefobi når man vil dykke, hihi :-) Men ser den altså, jeg tør ikke bade selv heller, ihvertfall IKKE i ferskvann, det er dritskummelt!

 7. Åååhh, så fine! :) Må ha vært litt av en opplevelse ja!
  Hmm… min sommer har vært så travel…. men jeg syntes virkelig det var fantastisk å endelig få være med å bygge huset jeg drømmer om, et cob- hus ;)

 8. så utrolig kult! er de giftige eller farlige på noen måte? når jeg var liten hadde jeg alltid lyst på en «flat fisk» som jeg kalte det.

 9. Hei Silje! Det så koselig ut. Jeg bare lurer på om du kunne hjelpe meg med et spørsmål angående valg av tannbørste, som ikke er testet på dyr. Jeg har kjøpt både tannkrem og munnskyll på iherb, men synes det er vanskelig å finne et tilsvarene tannbørstemerke. Tusen takk for at du har en så fin og inspirerende blogg. Håper du fortsetter å blogge lenge!

  • Det har jeg faktisk ikke tenkt på før, men hvis jeg skulle funnet noe sånt selv så hadde jeg oppsøkt butikker som Helios, Kinsarvik eller Etikken (trondheim).

 10. Elsker sånne. De er så innmari fine. Du er heldig som møtte noen helt tilfeldig på den måten, må ha vært kult.

 11. Hei Silje!
  Jeg bare elsker bloggen din, maten du lager og de flotte bildene :) Har fulgt deg veldig lenge nå og kommer ikke til å slutte med det første:) MEN jeg har ett spm: Jeg kjøper mye fra iherb, og skulle nå inn å kjøpe litt kakaosmør, men så har de visst sluttet å selge det?? Skjønner ingenting jeg..Det er jo litt krise for sjokolagingen :) hehe. Så jeg lurte på om det er noen andre steder det går an å kjøpe det og som det ikke koster 200 kr liksom :)

  Klem Malin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *