Helgetilbud på monster! :-)


Først vil jeg vise dere gjengen som er donert til Dyrebeskyttelsen i Trondheim :-) DB skal stå på stand på en diger hundeutstilling i helgen, og da skal det selges lodd med bl.a monster som premier. Kjekt!

Så over til HELGETILBUDET:


ALLE ER SOLGT!

Fire monster trenger nye eiere, og i helgen selges de til redusert pris, KUN I HELGEN og KUN PÅ BLOGGEN! :-)
Vanlig pris er 120 kr + porto, men i helgen koster de 95 kr INKL porto! Send mail på silje(krøll)siljesreise.com om du ønsker å gi ett av dem et nytt hjem. På mandag vil de som ikke blir solgt bli lagt ut i Eplabutikken min til fullpris.

I mailen skriver du nummeret på monstreret du vil ha + ditt navn og adresse. Du vil kjapt få svar fra meg med betalingsinfo, og monstrene sendes når betalingen er mottatt.

Først til mølla folkens!! :-)

Hurra! Alle monster er solgt :-) Dette var visst populært, så slike tilbud vil jeg arrangere senere igjen også.

9 thoughts on “Helgetilbud på monster! :-)

  1. Kult av du donerer bort fiine monstrer til dyrebeskyttelsen! :D Ønsker at jeg kunne gjort noe lignende selv :) Men æsj at jeg er blakk nå! Vil også ha en uber søt nøkkelring :P Men kan vell bestille det senere når jeg har penger på konto? :o)

  2. så bra at du kjem til å arrangere eit tilbod seinare også, for dei monstera var heilt fantastisk søte, men eg var blakk, så eg kunne ikkje kjøpe:( kjempe bra tiltak:) du er ein inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *