Hei hei!

Heia allesammen! Det har gått over en måned siden jeg tok bloggsommerferie, og nå skal jeg begynne å vende tilbake. Ville bare stikke nesa innom og si at nå våkner bloggen opp fra sommerdvale igjen, og jeg gleder meg til å ha kontakt med dere leserne her inne igjen :-) Og velkommen til alle nye følgere på bloglovin! Gjett om jeg ble glad når jeg oppdaget at nye hadde kommet til, til tross for at jeg ikke har vært aktiv her inne.

Hadefint så lenge, vi snakkes straks igjen!

48 thoughts on “Hei hei!

 1. Å, hurra! Gleder meg til nye innlegg :D Foresten, ikke noe rastus lenger? Ser at du ikke har noen pus nå, men du oppdaterer vel om det og :)

 2. Hei! Blir koselig med nye innlegg :)
  Men du, hva slags program har du brukt for å lage den bildekollasjen i dette innlegget?

 3. åh, hurra!! :-) har savnet innlegg herfra. Leselisten min på bloglovin har liksom generelt vært litt uttynnet i sommer, så det blir gøy med noen spennende og inspirerende innlegg fra deg :-)

 4. Gøy at du er tilbake!

  Kan jeg få lov til å tipse om raw food-produkter som selges på finn.no her i kommentarfeltet ditt?
  Om så…, -og takk i såfall! – søk på «RAW FOOD» i søkefeltet på finn.no under «Torget», eller sjekk ut finnkode: 29672480.

  Fortsatt god sommer!

 5. Jeg gleder meg:) Har tittet jevnlig innom bloggen din i sommer for å se om du kanskje hadde lagt ut et nytt innlegg, hehe:) Håper du har hatt en fin ferie!

 6. Blir inspirert av å lese bloggen din med alle oppskriftene :) begynnte nemlig med raw food for noen uker siden. Fortsett sånn! du har fått en ny leser.

 7. Godt at du er tilbake, har savna blogginga di i sommer :) Jeg har også hatt en ukes ferie og har 360 blogginnlegg å ta igjen.. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.