Hadebra Linus og Hydralica

Ja da er tiden kommet for at Linus og Hydralica snart skal dra til sitt nye hjem. Det gjør meg så innmari godt å vite at de skal fortsette å være sammen, og vi er stolte over å sende videre to katter som er blitt SÅ gode, snille og fantastiske.

Superglad i dere fineste pusebarna våre, vi er så glad dere skal til deres nye familie som venter spent på at dere skal komme hjem

Besøk nettsiden til Dyrebeskyttelsen Trondheim og omegn her.

21 thoughts on “Hadebra Linus og Hydralica

  1. God du er Silje som tar imot dyr i hjemmet ditt, og har en slik genuin og ekte omsorg <3 Pusene er heldige som har deg!

  2. Ja, det er utrolig godt å høre, men også litt vemodig=) De har hatt det veldig godt hittil og får det sikkert flott i det nye hjemmet også!=)
    Hihi, Hydrelica har skikkelig egypter øyne!=D

  3. Åh, fine pusene. Det er så bra at du tar inn kattunger som trenger det, og at du inspirerer andre til å gjøre det samme!:-)

  4. Så fint og så trist på samme tid!! Det har vært flott å følge framgangen deres fra da de var små, redde nusselige nøster til de herlige, selvstendige pusekattene de er blitt nå! Lykke til videre, kjære små!!

  5. Tiden går så fort – de har blitt så store og flotte! Det du og Teg gjør er så fantastisk. Selv om det er vemodig at pusene reiser nå, så kommer de tross alt til et hjem hvor de er ventet (ser for meg unger som tripper her «kommer pusene nååå?», hihi) og kommer til å bli høyt elsket og tatt godt vare på. Samtidig betyr det at dere kan hjelpe nye puser som trenger en varm armkrok og et godt, trygt hjem. Masse lykke til Linus og Hydralica <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *