Grønn, søt og rosa smoothie


+ 1 toppa ts lecithin. Sunt fett for hjernen

Som dere kanskje har skjønt er jeg i en skikkelig smoothie-periode. Elsker smoothie! Spesielt de med salat i. Denne her var skikkelig god, og fin som mellommåltid, dessert eller kos. Jeg syns det er så kult at så sunn mat kan smake SÅ godt! Smoothie er en av de aller beste måtene å spise salat på. Kjapt, enkelt og digg :-)

Er du like stor smoothiefan som meg?

40 thoughts on “Grønn, søt og rosa smoothie

  • Ja! Og de var råbillige på Meny i forrige uke, 3,90 pr stk eller noe sånt. Det er ikke før nå de er modne da.

 1. Så lekkert bilde av ingrediensene dine før de ble smoothie! Det gir virkelig inntrykk av sunnhet!
  Bruker du kaldpresset olje også? Eller annet enn lecitin (og chiafrø)som fett?

 2. Siiiikleeee!!! Denne ser himmelsk god ut.

  Og du! Jeg var på rawfoodrestaurant i går (Helt Rått i Sandvika), og fikk virkelig øynene opp for hvor mye godt som går an å lage.. Jeg tror nok ikke at jeg kommer til å bli helt rå selv, men inkludere det i langt større grad. Det var skikkelig digg! Har lyst å lære mer om hvordan en lager gode sauser og sånn.. Og så må jeg få meg dehydrator da :-)

  • Jaaaa så kult! Raw mat er veldig spennende, og det er mye man kan lære og utforske. Jeg syns det er morro å lære å bruke råvarene på en litt annen måte enn man er vant til.

 3. Salat i smoothie høres litt merkelig ut, men spørs om jeg ikke må prøve det en gang:P Har ikke vært sånn utpreget smoothieperson før, men vil begynne å prøve litt forskjellige. Det er jo nesten ikke begrensninger på variasjonene når det kommer til smoothies:)

 4. Åå, det så nammis ut! Jeg er overhode ikke flink å drikke smoothie. Det er mitt nyttårsforsett. I januar blir det super smoothies i lange baner vet jeg! :)

 5. JAAA!! Spesielt nå som jeg leser til eksamen. Da mister jeg ofte matlysten, men smoothie frister alltid, hehe. Håper du koser deg masse i førjulstiden :D

  • :-D
   Og takk for det , jeg koser meg. Lager monster nå, og i kveld skal jeg på julekonsert. Håper du får kost deg også, ihvertfall etter eksamen! :-)

 6. Gratulere med ny mixer Silje(dypt missunelig;)!!Vitamix?Masse glad på din vegne!!Dömmen for de»fleste av oss» :) Ikke en dag uten grönn smoothie!!!!

 7. Tusen takk for nok en suveren smoothie-oppskrift fine Silje! Blir så inspirert av maten du lager og alle de fine oppskriftene dine. Tusen takk for blogglink på siden din også! Ble veldig glad når jeg så det :-) God søndagskveld videre til deg!

 8. Denne må jeg prøve! Må bare si tusen takk for all inspirasjon til å prøve litt utradisjonell mat og særlig supermat. Har innført minimum en vegetardag i uka i en familie der alle er veldig glade i kjøtt, hele familien drikker nå spirulina, chlorella og kamut hver morgen og har mer energi i hverdagen. Mye takket være deg. Stå på, og fortsett å inspirere! :)

 9. Det ser veldig godt ut :) Gleder meg til å prøve! Har du prøvd Loppefrø i smoothie, brød e.l?

  • Ja, og jeg liker ikke loppefrø i ting som skal være godt. Loppefrø rører jeg ut i vann, lar svelle og drikker fort og gæli. I bakst liker jeg mye bedre å bruke linfrø og/eller chiafrø.

 10. Ahh, tusen takk for tips! :) Setter veldig pris på at du vil dele dine oppskrifter med oss :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *