Grønnsaks-spagetti

http://www.rawguru.com/store/images/D/d_273.jpg
Dette er en dings som kalles Spiralizer, eller Spiral Slizer. JEG VIL HA EN SÅNN.
De ligger på ca 24 dollar ser jeg på nettsider. Vet noen om noe billigere, evnt annet utstyr som er beregnet på å lage grønnsaks-spagetti?

Enn så lenge lager jeg det så godt jeg får til med potetskrelleren min fra Ikea ;-)

Her ser dere to middager der jeg har laget spagetti av grønnsaker. Det er helt utrolig hvor mye spagetti det blir av kun to gulrøtter og en lang skive squash! Og det værste av alt er at jeg blir mett. Hvordan er det mulig å bli mett av to gulrøtter og litt squash liksom?? :-) Vel, det blir jeg, og jeg føler meg veldig lett og god i kroppen etterpå. Godmett. Når gulroten er skjært i så tynne lette strimler blir den ikke tung å tygge, det kan ikke sammenlignes med hverken vanlig raspet gulrot eller å spise den som den er (jeg føler selv at å spise raspet gulrot er som å tygge drøv). Dette her var til motsetning veldig godt! Magen fungerer også utover normalen godt etter to dager med omtrent kun raw food.

Nummer 1:

La stå i kjøleskapet en liten halvtime etter at du har hatt på dressingen. Nam nam!

Nummer 2: Spagetti og salat, samme dressing som den over.

Men jeg spiser selvfølgelig ikke spagettien uten saus! Jeg brukte GRØNNDIPPEN min på begge to (hadde på masse, nam nam) og det ble kjempegodt! Smakene passer fint sammen.

Så vil du ta spagettien din til et totalt annet sunnhetsnivå vet du hva du skal lage deg.

I dag skal jeg prøve Lilalife.no sin Mango og Gojibær salat, med Grønndipp på.

Hva slags spagetti velger du? ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *