Grønn frokost-smoothie

I går la jeg meg tidlig, og idag sto jeg opp enda tidligere og var oppe kvart over åtte. NÅR skjedde det sist liksom. Jeg har prøvd kokosbalsamen jeg skrev om i forrige innlegg. Lukter godt, men muligens litt tung for håret mitt siden den er beregnet for tørt hår. Shit au, jeg liker den, men ikke inni ved hodebunnen.

Smoothiemaking!


Herlig, god og mettende grønn frokostsmoothie. Laget av en bit agurk, 3 brokkolibuketter, 1 ts kokosolje, 1 ss avskallet hampfrø, 1 grønt eple, isbiter, liten skvett eplejuice og vann, 3/4 hjertesalat, 1 ts purley greens, og biiittelitt himalayasalt. Syns grønne smoothier blir utrolig mye bedre med litt salt i.

Nå må jeg slenge meg på sofaen før jeg stikker ut en tur. Teg har fri idag, jippi :D
Jeg liker denne helgen.

Hva putta du i din siste smoothie?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.