Glutenfri vaffeldag

Vaffeldagen 2

25.mars er vaffeldagen! Siden det ble kveld innen jeg takk å poste innlegget må dere muligens lage vaflene en annen dag. I morgen for eksempel :-) Vafler er perfekt påskemat. Spiser du glutenfritt og skal på hytta eller hvor som helst, så lager du en pose med melblanding hjemme, en slags hjemmelaget «toropose». Stift fast en lapp på posen med mengde væske som skal i røren, og voila! Like enkelt som vanlige glutenvafler. Er det forresten sært å like vafler med avokado og salt på? Det gjør nemlig jeg.

Jeg blogget oppskrift på litt sunnere vafler for et år siden, oppskriften finner dere HER. I kokeboken min vil det være enda en variant av gode vafler. Jobber og jobber om dagen, det er mye å gjøre, og det er veldig gøy.

Vaflene mine er glutenfrie, uten melk, og uten egg. Og på toppen av det hele uten sukker. Flotte saker!

Vaffeldagen 1

 Spiste dere vafler i dag? :-)

ps: Vi har begynt å ta imot katter igjen fra Dyrebeskyttelsen! Så nå har vi Herodes + nye katter. Morro morro morro! Viser dere senere. Eventuelt kan dere få en sniktitt ved å følge meg på Instagram, jeg kaller meg _wahiha_.

9 thoughts on “Glutenfri vaffeldag

  1. Å, herlig! Den oppskriften jeg har brukt tidligere er nemlig med egg.. Og det funker ikke så bra for kroppen lengre. Har du testet ut no-egg? Aldri baket med det før.. Spent :)

    • Ja har brukt no egg littegrann. Det består igrunn mest av stivelse og blir seigt når det kommer i vann. Et alternativ vil være finknuste linfrø (linfrømel) eller chiafrømel. Du lager frømelet selv i blender etc.

  2. Sært er det kanskje, men du er ikke den eneste ;-) Jeg elsker vafler med avokado, salt -og gulost, hehehe… Heller salt enn søtt på vaflene for meg! :-) God påske!

    • Gulost OG avokado, på samme vaffel? :-O Eller bare gulost? Det liker jeg også, og brunost, selv om jeg ikke spiser det lenger. Savner ost innimellom. God påske!

  3. Lykke til med jobbingen med boken! Kjøper ikke så mange kokebøker, men denne skal jeg ha :) Håper du kommer til Molde for lansering. Ha en fin påske!

    • Jippi! Kult! Ja vi tenker å muligens ha en event i Molde også. Tror du det vil være interesse for det blandt moldenserne? Eller mållingan som jeg ville sagt, som den freningen jeg er ;-D God påske til deg også.

  4. Ble ikke vafler på meg i går, men kanskje i dag? :-) Hvor var det man kunne forhåndsbestille kokeboken din, forresten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *