13 thoughts on “GJESP

  1. Hahahah herreguuuud så søte :D Gabriel, som er i fosterhjem hos oss nå, ser helt crazy ut når han gjesper. Haha, katter altså <3

  2. du Silje. Lurer på en ting.. hvordan introduserer du kattungene for Herodes? Er han så vandt til dem at du bare kjører på eller må du tilvenne dem? Jeg har noen kattunger på gården jeg vil prøve ha hjemme hos meg, men har to voksne damer fra før som jeg ikke vet åssen vil reagere. Litt usikker på hvordan jeg skal gå fram. De var veldig vandt og snill med andre katter når de bodde på dyrebeskyttelsen, men nå er det 9 år siden og mye har skjedd i livene deres siden da. Glad hvis du har noen tips:)

    • Vi lar dem snuse på hverandre gjennom buret først, også har jeg alltid kattunger på badet først før de får komme på stua. Hilsning tar vi der inne, lar Herodes komme å si hei. Han er veldig snill, gjestfri og sosial så det er sjeldent han har problemer med besøkene våre. Men kun når det gjelder kattunger! Er de ca fra 4-5 mnd alder er det ikke like greit lenger, da blir han amper og sur. Så de må være små for at han skal synes det er greit. På natta får han fred, for da er kattungene på badet igjen. Vitkig med alenetid for han så han ikke blir altfor lei. Også pleier vi å leke hvis møtet mellom dyrene er anspent, for å prøve å ta brodden av det. Vi føler oss fram, og som oftest går alt veldig fint. Men lar dem ikke være alene hjemme sammen.

      • Alene hjemme alene samen høres skummelt ut ja;) Jeg har latt kattungene være med moren fram til de er hvertfall 12 uker. Tror det er best for dem og for moren. Nå har vi tatt to fra henne og så er det to igjen. Jeg skal prøve om jeg får det til, å spleise de. hvis ikke får jeg bare ta kattungen tilbake til gården. Badet høres lurt ut. Der er det jo en sprekk så de kan lukt epå hverandre. Takk for svar:) Og gratulerer med jobb! Veldig kjekt å høre:)

  3. Fikk kokeboka di i posten idag, så gleder meg til å prøve noen oppskrifter fra den!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *