27 thoughts on “Fuglar & blommor

 1. Liker stilen på bildene dine, mystisk, spennende og lekent :D
  Jeg ønsker meg ny header til bloggen min, føl deg fri til å gjøre et forsøk om du har mulighet :) Var så superfornøyd med den du lagde sist, men jeg har fortsatt ikke grodd evner til å lage en selv ;)

 2. Det er som alltid kjekt å besøke bloggen din. Håper nyskjerrigheten og lekenheten din smitter over på hele Norges befolkning, det kan vi trenge mer av.
  Du tar veldig fine bilder. Jeg går å lurer på å skaffe meg et bedre kamera, kan jeg spørre hvilket du bruker, og evt. hvilket bildebehandlingsprogram som gjør bildene på bloggen så fine?

 3. Så fine bilder!:) Og så fint kjede du hadde- med skjell på, er det noe du lager selv i den kolleksjonen din på epla? Flott var det i hvert fall!:):) Hva slags neglelakk har du på forresten? Den var stilig, gult er kult;D

  • Takk! Ja smykket har jeg laget selv, og plukket kokkeluren selv :-) neglelakken er en sånn minilakk fra cubus tror jeg. Det er skimmer i den, skulle helst ønske den var uten og mer dekkende.

 4. Ekstra stilig når du faktisk har plukka smykket selv liksom. I love it!:)
  SV: Hehe, ingen fare, jeg er absolutt ikke noe sunnhetspoliti her (skal f.eks. skeie ut med litt pommes frites i dag;D), prøver bare å finne sunnere alternativer der det er mulig. Syns faktisk det er litt spennende:)
  Mange produsenter har begynt å kutte ut de verste ingrediensene nå, så i fremtiden vil nok alle neglelakkmerker bli «snillere»:)
  Ja, den gule din var kjempefin, skal kikke litt og se hva jeg finner av «snille» gule- må nesten ha en slik selv i samlinga:)

  • Det var vel en liten halvtimes tid det var sol her i Trondheim, hehe. Her er det høst og sommer fire ganger daglig for tiden, slitsomt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *