Frossen ferdigpizza uten gluten og melk

Pizza 3

Denne pizzaen har jeg hørt om en god stund, men ikke funnet den noe sted. Nå derimot fant jeg én igjen i frysedisken hos Etikken i Trondheim, hurra! Den er ikke helt streit med tanke på ingredienser jeg spiser til daglig, den er med gjær og sukker bl.a, og med rimelig hvit bunn. Gøy å prøve den likevel, og spent puttet jeg den i stekeovnen i ca 15 minutter.

Slik ble den seende ut:

Pizza 2

Og jeg ble litt skuffa, for jeg syns ikke den var så imponerende. Bunnen var hard og litt, jeg vet ikke, kjip? Osten var fettete, men helt grei selv om den egentlig ikke smakte så mye, slik som resten. Også fikk jeg kose meg med cravings et par dager etterpå, men det er jo slik jeg er skrudd sammen, kan ikke skylde på pizzaen ene og alene for det ;-)

Jeg konkluderte også med, at pizzabunnen jeg har laget selv (som kommer i kokeboken min) er mye bedre.

Veldig kult at det finnes en slik pizza tilgjengelig i norske butikker! Og det jeg har hørt på forhånd er at veldig mange liker den. Så prøv den om du er nyskjerrig. Kostet 70 kr.

Har du prøvd den, hva syns du?

18 thoughts on “Frossen ferdigpizza uten gluten og melk

 1. Syns det er litt rart faktisk at ikke flere produsenter har kasta seg på glutenfribølgen når det kommer til Pizza. Men er kanskje fordi det er vanskelig for dem å finne en oppskrift som fungerer og som lønner seg. Hadde en dialog med Stabburet om det, og de sa det var noe de syns var interessant og tenkte på men ikke enda hadde begynt å utvikle.
  Men bra det har kommet et alternativ iallfall! :) Dyr, men dog..! Er en start. Men hjemmelaget bunn er vel det beste om man skal passe på hva man spiser :) Gleder meg til kokeboka di kommer ut!!

 2. Jeg smakte en bit av den på vegetarfestivalen i jul, og syntes den var god – til frossenpizza å være. Men aldri noe jeg hadde giddet å bruke 70 kr på, spesielt når den er så liten.

 3. Kanskje du kunne sende pizzaer ut i butikkene i steden Silje:) Jeg har faktisk aldri sett denne, men bunnen ser jo lik ut den man kjøper i samme merke, og den er jo helt grei men ikke så mye mer;)

 4. Hei! Når kommer kokeboken din ut, Silje? Jeg gleder meg som en unge til å prøve oppskriftene!
  :)

 5. Hei hei!
  Har ikke prøvd den. Jeg pleier å kjøpe Schär sin glutenfrie Margherita. Den koster 32.20 på OBS. Har også funnet den på Rema, Prix og Bunnpris. Kjøp den store viss du skal prøve! Pakken med 4 små har veldig tykk bunn som blir klissete i midten uansett om du steker den godt. Ha en fin søndag! :)
  Vibeke

 6. Har sett etter den uten hell, desverre er ikke utvalget på melkefrie ferdigprodukter noe særlig stort her, men håper jeg får muligheten en dag! :)

 7. Jeg ble bare veldig kvalm av denne pizzaen jeg…tror det er all den oljen som «osten» er laget av..jeg kjøper ikke denne igjen. Lager heller cahewnøttost og har på hjemmelaget pizza…selv om det tar litt lenger tid føles det bedre for kroppen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *