Frokost + ny katt!


Det ble smoothie
+ stekt portobellosopp, avokado, agurk, mungbønnespirer og hampfrø til frokost i dag.

I smoothien var det papaya, litt ananas, isbiter av appelsinjuice, 1 ss hampmel/pulver, linfrøolje, en neve spinat, og litt vann. Det ble nok til å ha med i en shaker i veska etterpå når jeg skal ut, og et lite glass til frokosten.


Her er vår nye gjest Unzia!
Hun er ca 7 mnd gammel, og en skikkelig ramp ;-)) Hun forstår heller ikke helt hva dette med kos er fornoe, så nå blir jobben vår å lære henne at kos er kult. Jeg kommer også til å lage et siste innlegg om Blomst og Benny om en liten stund (som nå har reist til sin nye familie). Jeg har så mange nydelige kosebilder av dem som jeg har lyst å dele med dere.

Ønsker dere en herlig lørdag! I Trondheim er det SOOOOL! ♥ ♥ ♥

23 thoughts on “Frokost + ny katt!

 1. Så nydelig pus! Og kjempefint gjort å være fosterhjem! Mine to gamle puser (som min fars nye familie nå har overtatt…) kom fra et sånnt fosterhjem. Kunne tenke meg å være fosterhjem til dyr en gang i fremtiden jeg også :) En veldig veldig fin ting å gjøre!

 2. Hihi, moro med en liten rampejente. Siste katt inn her i huset har økt forbruket våres av dopapir betraktlig, for den rullen er visst noe av det beste å leke med. Og det hjelper ikke å gjemme, hun finner og får tak i:) Ha en riktig god helg videre:)

 3. Den frokosten så fresh ut! Jeg er inspirert! :) I dag har jeg spist masse karbohydrater og sukkerbakst, så jeg tror jeg trenger en ny start med sunn mat til uka!

  Søt katt:)

 4. Herlig frokost.
  Alltid så lekkert når du lager:)
  Måtte vise kveldsmatbildet ditt til sambo`en min. «Se så fristende!», sa jeg.
  Så i dag fikk jeg servert juice i flott glass, og knekkebrød med spinatblader og tomat, lekkert dandert:) <3

  Så søt pus.
  Kommer nok til å finne ut hva kos er, sånn etter hvert:)

  Har et spm ang hamppulveret.
  Det ser ganske lyst ut. Stemmer det?
  Har du handlet det fra Iherb?
  Jeg har nemlig noe hamppulver, og det er mørkegrønt.
  Fungerer helt fint, men det blir fryktelig uappetitelig i smoothie og juice.
  Alt ser ut som gjørme!
  Kun med blåbær at det blir kamuflert.
  Så jeg var litt nysgjerrig på hvilken sort dette var…

  Ellers er bloggen din like inspirerende og flott som alltid.

  Ha ei finfin helg i sola:)

  • Åjåjåj, så lekkert da! :-D
   Og hamppulver er grønt ja, så det blir fort gusjefarge av det. Frøene uten skall er lyse i fargen.
   Håper du har hatt en fin helg også!

 5. Jeg må bare si tusen takk for et supert tips. Satt og leste på innkjøpslista di tidligere i dag, og så du skreiv om Fruktkorga. Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg etter nesten fire år her i byen ikke hadde vært innom der. For et utvalg, og så billig det var. Fant jo riseddik, soyasaus, gojibær og masse annet til halvparten av hva det koster i kjedebutikkene. Så igjen, tusen takk :)

 6. Hei Silje!
  Deilig næringsrikt dette ser ut :-) mmm!
  Benytter du økologisk spinat, hvor finner du dette i tilfelle?

  Ha en god kveld!

 7. Det så ut som en herlig frokost!! Jeg sitter å koser meg med quinoa og bokhvetepannekaker med blåbær i dag jeg, ikke så ille det heller;)
  Så søt Unzia er!! Og så fint navn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *