Friskt vann med smak!

Så enkelt, så lekkert, så godt! Tilsett agurk og druer eller skiver av appelsin og sitron i en mugge kaldt vann. Rett og slett godt «vatn», som jeg sier på min dialekt. Ikke en nyskapende idé, men verdt å huske på likevel :-) Bare et lite hverdagstips denne mandagen.

Håper dere har det bra! Jeg sitter i skrivende stund i sofaen med kattungene sovende i en krøll ved siden av meg. Kos!

15 thoughts on “Friskt vann med smak!

 1. Må vel nesten ta detta her på dialekt… ;o)

  I har fulgt med på bloggen din ei god stund, i snubla over’n for nokken år sida når i søkte etter raw food-blogga. Så oppdaga i at du bodde i Trondheim, og det syns i va fole artig, for familien min flytta dit for nokken år sia. Så da vart det artig å følge med på tips om butikka å restauranta au. Og rundt juletider i år såg i et bilde du hadde lagt ut av et blått kirketak fullt av stjerna som det ikkje va tvil om kor det va tatt hen! ;o) I fikk au med me artikkelen om de i lokalavisa. Kjempetøft!

  Det e utruli kjekt å kunne følge med på bloggen te nåkken så ikkje bare har dem samme interessan som me, men au ei ganske lik bakgrunn! I abonnere ikkje bare pga. raw food-oppskriftan, men også pga. dem flotte bildan du tar og fordi i like å følge med på den fantastiske frivillige innsatsen du legg ned for Dyrebeskyttelsen i Trondheim. Det e kjempeinspirerende å lese om! Stå på, Silje! :oD

  • Da svarer jeg på dialekt også, frændialekt! Haha!
   Så kjækt å hære du lika bloggen min, vældi triveli mæ slike kommentara so ta her :-) Og der avslutter jeg æ-maratonet, hihi.

 2. Ja, et smart, smakfult og enkelt triks! :) Jeg synes det er kjempegodt, men man glemmer liksom å gjøre det. Takk for påminnelsen!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *