Fotomodell med kake!

Råkake_siljesandøy-0073

Råkake_siljesandøy-0080

Råkake_siljesandøy-0085

Råkake_siljesandøy-0074

Råkake_siljesandøy-0080

Ser denne kaken kjent ut? Jeg håper det, for det er kaken på forsiden av kokeboken min! :-D Oppskriften er ikke identisk, men en god variant av den. Og den kommer på trykk i januar. Ja du leste riktig, på trykk! For i januar kommer resultatet av denne kaken + meg i et magasin, spennende!

Råkake_siljesandøy-0078

Jeg ønsker dere som kikker innom en riktig god uke. Spis (rå)kake, og gjør ting som gjør deg glad!

12 thoughts on “Fotomodell med kake!

  1. Du er så flink til å ta matbilder. Ser utrolig godt ut! Gratulerer med artikel i et magasin!

  2. Jeg må bare si at WOW; jeg har sett LYSET!

    Og da mener jeg med kokeboken din, som jeg kjøpte i fjor. Jeg er generelt ikke så glad i kaker, og brukte den mest til middagsoppskrifter. Men så… forrige helg skulle jeg i bursdag, og laget blåbærkaken din. Holy smoke! Absolutt alle ELSKET den, inkludert meg! Som å spise smoothie!

    Og i går laget jeg den kremete sjokoladekaken til kjæresten. Han skyr som regel alt som inneholder ordene «sunt, raw, superfood» etc. Skikkelig sukkeravhengig. Og jeg har forsøkt noen sunne varianter tidligere, uten hell. Men nå..han bare «SÅ utrolig god! Denne vil jeg ha hver dag! Hva er kremen laget av?» Og jeg bare ….avokado! Han bare stirret på meg, for han hater avokado. Og han spurte om det virkelig var sant at den var så sunn. Jeg elsket den også – det beste er jo at man kan spise den til frokost, så full av godsaker for kroppen er den!

    Så nå har jeg blitt en kakeelsker, og jeg skal lage alle sammen! – og selvfølgelig anbefale kokeboken din til alle jeg kjenner :)

    Lykke til med fotomodell-kaken <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *