75 thoughts on “Fordi du er så bra

 1. Fotbad er deilig, og yoga høres jo spennende ut. :-)

  Tror ikke jeg kommer til å gjøre noe særlig bra for meg selv i dag, har muntlig naturfag tentamen i morgen. Og sceneskrekk til tusen. Så blir vel sittende å forberede meg og stresse nesten dagen. Slit..

 2. Jeg skal gjøre akkurat det samme:D Har fri i dag så skal først rydde og vaske hus tenkte jeg. Så kan jeg sette meg ned og kose meg med et avslappende fotbad og en god kopp te i kveld.

  Håper du får en fin dag, Silje!:)

 3. vel..har akkurat spist/drikki en kirsebærsmoothie med litt raw kakaopulver i, kakaonibs og hampfrø, også skal jeg ta årets lengste varme dusj med alt jeg har av skrubbprodukter, gode såper, hårkurer etc. kjenner at jeg trenger å pleie meg sjøl litt og kanalisere energien inn på riktig vei, den er litt på villspor om dagen.
  Begynner faktisk også på yoga neste uke! Gleder meg veldig!

 4. Jeg skal trene først, og så gå på skøyter – og gleder meg til begge deler. Så det skal jeg gjøre for meg selv i dag :D

 5. Jeg ble inspirert av deg nå, jeg! :)

  Jeg skal lakke neglene mine, jeg skal trene, og jeg skal ta ansiktsmaske og hårkur etter treningsøkten. Da blir nok kroppen glad!

  Så spennende og kjekt med yoga! Skal du på et yogasenter? Jeg trener yoga 2 ganger i uken på Sats, men det blir jo såklart ikke det samme som på et senter som spesialiserer seg, vil jeg tro. :) Men jeg liker det KJEMPEGODT!

  • Det føles så bra å stelle med seg selv! Ja skal på yogasenter, blir spennende. Har trent yoga på treingssenter tidligere jeg også, men lærte grunnyoga allerede som 16åring på et yogasenter. Jeg liker også veldig godt yoga!

 6. Jaa! Viktig å være litt snill med seg selv hver dag! :D
  Jeg koser meg med te, renser huden, tar ansiktsmaske, hårkur og sånne ting mens jeg hører på musikk. Tror nesten jeg får inn noe sånn så ofte jeg kan! Lese bok, fikse negler, stelle føtter…og tenne lys! Viktig viktig :) Ha en super dag

 7. iiiik, tær :P LOL :) i dag skal jeg ta meg en skikkelig hvil når jeg kommer hjem fra jobb, spise en god middag og bare slappe av heeele kvelden. Ble litt inspirert av deg nå, fikk litt lyst til å ta fotbad og stelle med beina jeg også ;)

  • Alltid godt å stelle beina sine! Utrolig at man forsømmer dem så mye som man gjør, til tross for alt arbeidet de gjør for oss :-)

 8. Åh, det var inspirerande. Kanskje eg tar ein ansiktsmaske i dag, av leire. Det kjennes så godt etterpå, og tenne nokon lys i kveld? Det er deilig å gjere slike ting for kroppen. Og drikke tonnevis med grønn te og forskjellig.
  Nydelig header forresten :)

 9. Jeg tok meg et langt deilig skumbad i går kveld, med ansiktsmaske og hårkur. Kjempedeilig! :) Blir vel hjemme-manikyr idag tror jeg :) God helg (på forskudd), Silje! <3

 10. Koble helt ut alt stresset på skolen som jeg uansett har en for stor grad av influensa til å gjøre noe med.
  Og så strikke på Mariusgenseren min!

 11. Det så deilig ut. Jeg har så mye å gjøre på skolen for tiden, men jeg lagde meg en god kopp yogi te da jeg leste dette :D Det skal ikke så mye til for å få humøret på topp igjen

 12. Så smart med oppblåsbart fotbad! :D Jeg har enda ikke meldt meg på yoga, klarer ikke velge mellom det og 3T, og har ikke råd til begge deler :/

  • Yoga er hærlig, går på 3T jeg da. Liker best Pirbadet :) Liten stund siden nå men det blir på igjen nu i neste uke :D
   Hvor begynner du på yoga Silje?

   Bente, vi kan gå sammen om du allerede er på 3T, liker det godt, så liker jeg at jeg kan ta noe styrke rett før og få total avslappende avslutning med yogaen :)

 13. Det hørtes deilig ut med fotbad :) Jeg skal lage meg noe god sjokoladesnop av noe slag å knaske på ;)

 14. Eg skal hiva meg oppi i badekaret og ligga og skvulpa der ei stund, og så skal eg sjå film med kjærasten min, som nett er komt heim frå ein to-vekers ferie i Finland :D

 15. Eller badeglede det har kanskje sånne… Men detta så nå innmari godt ut.. Her er det kaldt,neon har slått av varmepumpa våres.. Brrrr… Imorgen setter vi kursen mot Kvål også skal vi en tur til Trondheim på Lørdag.. Gleder meg,lenge siden vi har vært der nå..

  Klem…

 16. i dag har jeg kost meg med kjæresten min, ettersom vi har 1.års jubileum! har unna meg…. sjokolade og cola. ikke så bra, men litt lov nå.

 17. hihi. i dag vaska jeg kjøkkenet grundig! var skikkelig flink. det gjorde jeg for meg selv vil jeg si på et vis kanskje.

 18. Nå leste jeg jo dette innlegget ganske sent da, men i morgen skal jeg trene, gjøre praktiske og fine ting også skal jeg gi tantebarnet mitt en kjemepstor kos etterpå :D

 19. Hei Silje! Følger bloggen din er kjempe spennende å lese om kostholdet ditt og hva det gjør med kroppen din. Ikke minst spirulina og chlorella driver å vurderer å begynne med det selv. SKal prøve meg på å lage sjokolade i dag jeg tenkte å høre hva er din beste oppskrift som smaker best synes du?

  • Jeg liker godt å bruke yaconpulver, vanilje og littegrann himalayasalt i sjokoladen :-) Råsjokoladepulver, kakaofett, litt kokosfett, yaconsirup og pulver, vanilje, og littegrann himalayasalt. Ta gjerne oppi litt lucuma også hvis du har. Sjekk ut oppskrifter på raw sjokolade under «Utvalgte innlegg» i menylinja min øverst.

   • Tusen takk for svar. Jeg har ikke lucuma og sånne andre pulver.
    Jeg har gått gjennom hele bloggen din på morran hehe…men skjønner atjeg bare må prøve meg fram her for vi alle liker forskjellige ting hehe…

   • Jepp, det er nok måten å gjøre det på :-) Ha en strålende fredag, og håper sjokoladen blir god!

 20. Nå som jeg endelig er hjemme fra jobb, så skal jeg ta med meg nabohunden ut på en liten joggetur :) Og hvem vet – kanskje det blir fotbad når jeg kommer hjem igjen?

  God helg!

 21. Så skjønn du er :)
  Den detox’en du holder på med virker ikke særlig behagelig nei, men forhåpentligvis gjør den veldig godt likevel! Du er så flink til å fokusere på positive ting, liker det. Grattis med supre kjøp :D

 22. Fotbad virket ikke bare litt deilig da… I dag skal jeg ha full spabehandlig på badet ;) Deilig med litt hårkur og smøring av tørr hud innimellom.

  Jeg vil også begynne på yoga, det er virkelig supert. Avkobling OG trening :D Blir ikke bedre.

 23. SV: Ja, det er det jeg også tenker på… Kommer ikke til å gå tilbake til å spise melkeprodukter igjen, bortsett fra litt smør og ost.

  Spiser så og si ikke sukker eller bakverk av bare fint mel allerede, bare ved spesielle anledninger. Så jeg tenker det blir ikke noe problem å kutte helt ut sukker og kutte ned på raffinerte karbohydrater.

  Tror nok det blir kjernesunt på meg også, skal kjøpe meg den første boka nå tenkte jeg. ;)

  Takk for innspill! :)

  • Det er mye som inneholder gift, ikke-økologiske grønnsaker feks inneholder gift fra sprøytemidler. Skal man først sette i gang å sjekke ut alt som kan være giftig blir listen lang. Litt avsporing, men bare for å sette ting litt i perspektiv.

   Personlig føler jeg meg trygg på Pure Planet sine produkter da de er økologiske, og jeg har selv erfart at det fungerer veldig bra for min kropp. :-)

  • Ja jeg leste på linken. Og det var derfor jeg skrev det jeg skrev ;-) Men ja, noen mener at alger liksom «støvsuger» sjøen for møkk og dritt (man kan vel si det samme om fisk?), og det er grunnen til at jeg velger økologiske alger, siden de har strengere krav til dyrking.

   • Ikke at jeg tror at det med støvsugingen er tull altså, for det er nok slik, det er mye forurensing i havet. Så da igjen, økologisk. :-) Jeg liker å tro at den er bedre og tryggere.

 24. Så bra dere har klart å fått en frisk og fin pus. Jeg hadde ikke klart å gitt fra meg lillepusen når den tid kom. Man knytter seg jo slik til dyrene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.