Forbud mot dyretestet kosmetikk!

HURRA! Internett florerer av den gode nyheten i dag. Fra og med i dag blir det nemlig forbudt å selge og importere kosmetikk som er testet dyr i EU og i Norge, det er fantastisk! Et stort steg i riktig retning! Det dumme er at det ikke blir forbud mot å selge allerede dyretestede produkter, og heller ikke forbud mot å importede dem. Det skulle blitt forbud mot import og salg av disse også! Men det gode er, at vidreutvikling og nye produkter ikke lenger vil bli testet på dyr. En gledens dag :-)

Silje og Herodes

Jeg har noen år blogget produkter som ikke er testet på dyr, du finner kategorien her.

Ha en flott dag!

9 thoughts on “Forbud mot dyretestet kosmetikk!

  1. Utrolig bra at dette ENDELIG har gått igjennom! Jeg selv har avstått fra å bruke dyretestede produkter de siste 4 årene. Kjempebra at dette endelig har skjedd :)

  2. Så utrolig bra! Takk for at du delte dette, det var hyggelig med en god nyhet. :) Skjønner at du er skuffet over at det ikke ble forbud mot allerede eksisterende produkter, men det er jo et kjempestort skritt i riktig retning!

  3. Det er superbra, selv om det er et lite minus som du sier. Meen hurra for et steg i riktig retning! Så søte dere er:D

  4. Det er en veldig god nyhet, og ønsker også at alle produkter som er testet på dyr ble forbudt. Men kan ikke la være med å tenke på dette, hva skjer med forsøksdyrene nå?

  5. Elsker at dette EnDeLiG skjedde! Og er veldig glad for det. Men synes det er trist at det er Mattilsyne som skal ha ansvaret for at det blir overholdt (slik jeg forstod det iallefall..), for jeg synes alltid det virker som de ikke bryr seg så veldig- så lenge det er dyrene som lider. Men jeg håper det går som det skal :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *