Fire katter som er blitt nøkkelringer

Det er utrolig koselig å lage kattene til dere lesere!
Under her ser dere resultatet av fire fine pusekatter:


De flotte kattene Ottar (den spraglete) og Ali, i Silje-style ;-)


Og Smulan (tri-color) og Fomle.
Smulan (mest kalt Lillepus) forsvant fra huset sitt på Åbål i Tveit (like ved fylkessgrensa Aust-Agder/Vest-Agder, fra Aust-Agder sida) natt til torsdag 31. mai, 2012, så har du sett Smulan tar du kontakt med Rebecca her.

Nå har jeg to puser til som venter på å bli laget.
Og hvis du har lyst jeg skal lage pusen din også er det bare å ta kontakt!


Og alle puser jeg lager har selvfølgelig søte små poter.

God helg! :-)

60 thoughts on “Fire katter som er blitt nøkkelringer

 1. Hei!
  Utrolig fine kattepuser du har laget! Hvor mye tar du for dem? Skulle gjerne ha hatt et slikt smykke av katten min. :)

 2. Heia!
  Jeg vil gjerne at du lager av guten(katten..) min! :) Hvor sender jeg bilde?
  Vibeke

 3. Åh! Så utrolig søtt! Og jeg fikk nettopp en strålende ide til gave til kjæresten! Jeg kontakter deg vel via mail? :) Du er så flink! Så fine katter! :)

 4. Ååå, så kule!! :-)
  Jeg fikk lyst til å lage kaninene mine selv nå: to med hengeører hvor den ene mangler et øye, og en med oppoverører og søte tegninger :-).. Men jeg tror nok ikke jeg klarer å bli så god venn med fimo, klarer ikke alt støvet som samler seg i det.. Jeg beundrer ferdighetene dine da, du lager så fine ting i klare farger :-)

 5. åååå, helt fantastisk :) Gleda m t å få ottar og ali i miniatyr !! Kommer til å bestille flere katter til familie og venner etterhvert, helt genialt!! Roald kunne tenk seg Oscar (hunden vår ) i en sånn nøkkelring format. Du får jo se hva du får tid til. DEt er 1000 bilder av Oscar på profilen min :)

  • Skal se hva jeg får til Isabell, hadde vært kult å fått til hunder også. Eneste er at de er så forskjellige ,så det er ikke sikkert det er alle hunder jeg får til. Tiden vil vise :-)

 6. Den helt svarte var fin(også live). Lager du hundesmykker?! Har ikkje katt, men en vovvs.

  Monica M.
  (Håper sola skinner «hjemme» i Trondheim by også. :o) )

 7. Så flink du er- de var jo kjempefine!:):) Det syns godt at du har holdt på med FIMO en stund, for er IKKE lett å lage sånne små detaljer på figurene med den leiren (hehe, dårlige erfaringer;))

 8. DU inspirerer meg så mye! Jeg har nå registrert meg som midlertidig hjem for dyrebeskyttelsen i nord-trøndelag, i håp om at jeg kan gi noen puser en god stund. Du er virkelig hjertegod!

  • Nei så kult Madeleine, veldig kjekt å høre du skal bli midlertidig hjem :-) Du har et godt hjerte du og som også vil, og har mulighet til, å gjøre det samme.

 9. Så utrolig kreativt og flott! Hva lager du av og hvordan lager du dem egentlig? Hvis du kan røpe det.

  Jeg blir nok å bestille meg en etter hvert, om du holder på en stund til :)

 10. Tusen takk for at du laga kopi av Murre!!! :) J e kjempefornøyd!!! Du e superflink!!! :)
  Ha en strålende fin aften! :)

 11. Wii, jeg vil ha! :D
  Hvor mye koster det for en katt med nøkkelring?

  Så lurer jeg på en ting til, lager du den akkurat sånn som katten ser ut?
  Som f.eks katten min har gule øyne.(eller nå har den kun et) Lager du den med gule øyne da? :)

  • 150 kr koster en nøkkelring, 200 for smykke. Øynene blir penest hvite med svart inni, slik monstrene mine er (og de på bildene her er), med materialet jeg bruker ser det ikke like fint ut med farger i øynene. Utenom en rasekatt jeg laget, som har lyys knæsjblå øyne, det fungerte. Men har katten bare ett øye lager jeg den slik på best mulig vis :-)

 12. Forresten! Hvis katten har noen spesiellt særpreg, f.eks. store ører/øyne som katten vår har, lager du da katten med litt større ører/øyne enn de andre du lager da? Bare lurer, vil så gjerne at du får fram særpregene til lillegullet :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.