Fin sang på en torsdag

Er hekta på denne sangen, FIN!
Etterpå skal jeg hente scooteren min, brom brom! Jeg erklærer VÅR i Trondheim, selv om det kanskje ikke er tilfelle helt enda :-)

19 thoughts on “Fin sang på en torsdag

 1. Jeg er hekta på coveret av Walk off the Earth! Ekstra stilig da de er fem personer som spiller hele sangen sammen med én gitar :)

 2. Den låta er så fin! Men, jeg syns nesten Walk off the earth sin coverversjon er enda finere! Den ligger på jutub :)

 3. Ååå, du aner ikke hvor mye jeg hater meg selv nå. Da du var å kjøpte olje til scooteren tidligere var det meg som sto i kassa. Jeg hadde så lyst til å fortelle deg hvor mye jeg ser opp til deg og fortelle hvor stor respekt jeg har for deg som jobber frivillig på brakka. Det burde virkelig være flere som deg!
  Men noe i hjernen min bare slutter å fungere når jeg møter folk jeg ser opp til eller blir satt i litt kleine situasjoner. Det er som om den sier: Hege! Ikke si noe dumt nå, du vil ikke de skal tro du er teit. 
  Derfor sitter jeg ofte igjen etterpå å angrer på alt jeg ikke sa, for jeg vet jo at de fleste ville satt pris på det. 
  Så derfor tar jeg det her nå, så skal jeg prøve å skjerpe meg i framtiden :)

  Elsker forresten sangen :)

   • Åå, men det er så koselig med kunder som deg :) og du trenger i allefall ikke å være flau, du virket utrolig hyggelig i allefall :)
    Får så mange sinte mannfolk som ikke gjør annet enn å spre negativitet hver gang de er innom. Så det var godt med en forandring! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *