39 thoughts on “Film: Noe jeg liker ved det jeg misliker

 1. Jeg har ikke støvler :O Og jeg gikk tur i slapset i dag, i joggesko, da var det ikke like gøy. Kanskje jeg burde skaffe meg støvler! (:

 2. Så gøy video ;-D Favoritt musikeren min er Snatam Kaur <33 Har hørt Ong Namo på spotify i evigheter, men blir aldri lei. Er så fiiiin <3

 3. hihi… Jaaa :-D Musikken høres ut som min kopp med te, så takk for tips. Allerede plottet inn på spotify, og gleder meg til å bli kjent med noe nytt <3

 4. Hehe, jeg kunne ikke blitt mer enig! Barnet i meg kommer frem når jeg kan få gå rett igjennom en vanndam (og gjerne hoppe litt også) med stølver uten å bli våt! :)

 5. trenger støvler. helst noen som har like god såle som joggesko, haha. er det jeg går i året rundt, hvis ikke blir jeg så lett ødelagt i knær og hofter.

 6. Enig! :D Det er herlig å være ute i ruskevær med godt skotøy og gode klær!

 7. Hei! Jeg lurer på, er det wHei! Er det du som har laget designet ditt selv, eller har du kjøpt det eller ligger det på wordpress? synes det var kjempe fint, og har lyst på noe lignende skjønner du!ordpress du b

  • Takk! Jeg fikk det laget basisdesignet av en bekjent når jeg blogget på en annen bloggplattform tidligere. Lettpånett hjalp meg å bygge opp designet her på wordpress. Kan ikke hjelpe deg desverre, jeg kan ikke slike ting.

 8. ELSKER å bare vasse rett uti sølepyttene uten å tenke meg om, mens alle andre rundt ser dumt på meg! Go’følelse :)

 9. Håller med :) Gick på byn i fem timmar igår i uschvedret. Blev liksom aldrig varm igjen etter de, til tross för tekopp på Dromedar, dusch hemma och kos under teppe. Men! Fotan var törr :)

 10. Så herlig! – og takk for at du la ved navnet på låta, den var fiiiiin. Syntes jeg kjente litt varme bare av å lytte til den :)

 11. Jeg har tenkt mange ganger mens jeg har vært hjemme på ferie her i Trondheim, at de Hunter støvlene mine som står igjen i Manchester ikke burde være der…=P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *