Film fra boklansering av Siljes Reise

Her en liten filmsnutt fra Vegetarisk Julemesse og boklanseringen min i Oslo 8.desember 2013. Den er så fin! Min flinke fantastiske venninne Renate Eriksen har laget den, og jeg får sommerfugler i magen av å se på. En magisk dag jeg aldri vil glemme:-)

18 thoughts on “Film fra boklansering av Siljes Reise

 1. Bestilte nettopp et eksemplar, gleder meg til den kommer :)
  Gratulerer med kokebok!

 2. Enig, det var en veldig fin liten filmsnutt fra et hyggelig lite matkurs og boksignering :) Har laget noen av oppskriftene allerede, tok feks med rødbetsalaten (med chashewnøttdipkrem) til et julebord jeg var på rett før jul- den ble godt mottatt og en av gjestene ville gjerne har oppskriften også! (noe som minner meg på at det har jeg glemt å gjøre..^^)

 3. Hei Silje!
  Er veldig glad i oppskriftene dine, og tenker å kjøpe boken din til en venninne som heller ikke spiser gluten, melk eller rafinert sukker. Men hun er hverken vegetarianer eller veganer – og spiser ikke soya. Tror du boken din fungerer like fint da?
  Skjønner jo at også ikke-vegatarianere kan spise vegetariansk mat, men hun foretrekker å spise kjøtt til middag.
  :)

  • Så hyggelig du vil gi henne boken! Ja den vil fungere for henne også. Der det er brukt tofu eller tamari soyasaus kan hun bruke noe annet hun liker. Vil hun ha kjøtt så kan hun lage seg det ved siden av. Håper samtidig at boken kan inspirere til enda mer grønnsaker i det daglige kostholdet ;;-) Burgerne mine er veldig gode! Det er mye annen mat i boken også, som ikke er kjøttrelatert (at man føler man savner kjøttet), som grøt, pannekaker, rundstykker, snop osv.

   • Det var egentlig det jeg tenkte, men ville bare dobbeltsjekke. Skal gi tilbakemelding på hva hun synes – tror nesten jeg skal unne meg en selv i samme slengen! Elsker jo oppskriftene dine! :)

 4. For en flott video! Gratulerer så mye – for en fantastisk følelse det må være å ha oppnådd dette! Blir kjempeglad på dine vegne :D
  Du er virkelig helt nydelig og du virker som et varmt og godt menneske. Stå på – lykke til videre, ønsker deg alt godt i fremtiden :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *