FAVORITT: Te med brun ris!

Denne teen ER SÅ GOD! Drikker den alltid opp på et blunk så måtte bestille en ordentlig doning så det ikke går tomt med en gang. Den har en veldig mild og delikat smak av grønn sencha med rund og god brunris-touch. Det høres kanskje merkelig ut, men det smaker skikkelig godt! Smaker også godt til mat. Anbefales! Den er også økologisk. Kjøpes på iherb her.

Og dere, sjekk dette utrolig koselige bildet jeg tok av teg og Rastus her i går, smelt <3

24 thoughts on “FAVORITT: Te med brun ris!

 1. åh så søtt bilde!!

  Grøss, jeg fant en ferdig iste på en asia-sjappe engang, ante ikke hva det var, men det viste seg jo å være brun ris/genmai-smak da. Jaja. Smakte jo… grusomt. JEG syntes den var ekstremt bitter i hvert fall, og smakte vel mest vondt, ikke særlig som noe ris jeg har smakt i hvert fall.

  Hver sin lyst. Jeg er redd for brun-ris-te i hvert fall!! Haha.

  • Haha, uffda! Denne her er ikke besk i det hele tatt, det er nesten umulig å få det til samme hvor lenge man lar teposen trekke.

   • Hmm… må nesten prøves kanskje da. Men jeg kommer fortsat ikke over konseptet «hei vi lager te med brun ris!»

    Helt knalloransje var den og. Ikke noe kunstig tilsatt så vidt jeg husker. Grusomt var det ;)

 2. åh, jeg elsker bringebær- og blåbær teene fra london fruit and herb company. jeg er ekstremt kresen på te, men elsker de. bare et tips tilbake til deg liksom :)

 3. Så utrolig flott blogg du har! Kan ikke skjønne at jeg ikke har sett den før!

  Å bruke varene innenfor blodtypen min er helt okei, men kaloritelling liker jeg ikke :P Jeg får ikke spise mango, banan, appelsin, juice, brød, TOMAT, og mange andre ting jeg er veldig glad i. Jeg tenker at jeg skal prøve å velge de riktige varene, men vil ikke kutte alt 100% ut :)

  Du får ha lykke til hvis du skal prøve! :)

 4. Er du medlem av dyrebeskyttelsen? Slik at du er med å støtter dem ved å betale 300?kr i året? : )

  • Vi er krisehjem og støtter dem på den måten, samt at jeg skriver en del om det på bloggen for å spre ordet :-)

 5. Hmmm… Drikker min første kopp med denne teen nå.. Litt skeptisk!… Men kanskje den vokser på meg:)

  • Ja det kan hende. Men folk er jo forskjellig, og det er ikke sikkert det blir din favoritt selv om det er min :-)

 6. Personlig synes jeg den var litt vanskelig å like, men håper den vokser på meg og! :) Lager du den som på pakningen?

  • Vet ikke hva som står på pakken jeg, men jeg putter en pose i et glass varmt vann (+pulveret i posen) og lar den være i helt til glasset er tomt. Nom nom! Men folk har jo forskjellig smak, det er ikke sikkert det blir din favoritt liksom :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *