17 thoughts on “Et grønt monster og øredobber

  • Litt skummelt også, jeg er så spent på om lesertallene vil være de samme og om folk vil følge meg videre. :-)

 1. Heia :)

  Ett par spm:
  Hvor kjøpte du domenet?
  Har du fikset kodene selv? Gikk det an å «importere» fra blogg.no? Eller laget du alt på nytt?

  Jeg har kjøpt meg domene på one.com skjønner du, men har ikke fått begynt helt enda. Også var det ei som sa til meg at hun sliter litt med one.com-domenet sitt. Noen ganger tar det visst kjempelang til å laste opp siden osv. Vet du noe om det?

  OG
  Jeg har prøvd å åpne kode-greiene på one.com, for å redigere, men det gikk ikke an, fordi man måtte gjøre det i windows explorer, og jeg har mac… :/ Har jeg misforstått helt, eller er det så teit?

  Forventer egentlig ikke at du svarer på alt dette, i hvertfall ikke hvis du ikke har one.com. Haha, men jeg prøver no allikevel ;)

 2. Å så kule! :-) Jeg digger de med sånn blonderamme! Hvor har du fått tak i den rammen? Jeg driver å lager smykker selv, skjønner du, og ser for meg noen kule, hjemmelagede Cameosmykker i den rammen! :o)

 3. Hei Silje! Det var lenge siden sist!:) Line sendte meg en link til facebooksia di, og jeg må si du har en utrolig inspirerende blogg!:) Jeg har i grunn veldig lyst på et monstersmykke jeg, likte veldig godt det du har på deg på «nytt hår» innlegget! Kan jeg bestille et slikt?:)
  Håper alt er bra, ellers!:)

  -Sophia

 4. Så fint at du har fått eget domene:) Jeg kommer til å følge bloggen videre !:)

 5. Du følger moten og kommer deg vekk fra blogg.no ja;) hehe. Det eneste som er dumt så har jeg sett at når du svarer på kommentarene ikke kommer inn på blogg.no sånn som de gjorde da du blogg der. Så de er det jo ikke så mye vits.. Åå de søte små blir stadig fler=) Lykke til videre på reisen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *