Et digg smoothietips!

Et tips til smoothie! Tilsett innholdet av en pasjonsfrukt ved servering. Spis smoothien med skje. Nam nam!
Pasjonsfrukt smaker helt utrolig friskt og godt i en grønn bærsmoothie.

Har du prøvd det før? :-)

21 thoughts on “Et digg smoothietips!

    • Det husker jeg ikke, det er et bilde jeg tok for en stund siden. Men jeg antar jordbær, bringebær og blåbær, ananas, spinat, litt stevia, en skvett olje og lecithin.

  1. Mhmh! Nammis! Jeg pleier å spise pasjonsfrukt uten noe annet til og i smothies, det er så godt!
    Kjempedelikat bilde forresten;D<3

  2. Ååååh, men VET du hva du må prøve, da, Silje? :D Siden du liker pasjonsfrukt, altså? Da MÅ du sjekke ut Tindved, som er et skikkelig norsk superbær! Lærte om det på Bondens Marked nå i helgen og kjøpte med litt Tindvedmarmelade hjem, som smaker som en herlig blanding av pasjonsfrukt, multer og sitrus. Det er stappfult av antioksidanter, vitaminer og mineraler, og blåbær er faktisk bare blåbær i forhold (høhø!) ;D Små, KNALLorange bær som vokser langsmed greinene på Tindvedtrærne, og tydeligvis er det flust av slike trær rundt Trondheimsfjorden. :)

  3. Har sett dette tipset i noen oppskriftsbøker og tenkt at det må jeg huske neste gang jeg lager smoothie/juice,men så har jeg glemt det. Takk for påminnelse ;) pasjonsfrukt er så fantastisk godt!

  4. Er allfor sløv eller.. (kremt) glemsk til å huske å kjøpe det :P Men så kan jeg heller ikke så at denne typen frukt er normalt her nord. Går jo helt bananas når jeg ser fersk ananas og papaya! Sistnevnte fruktsort er desverre en sjelden art..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *